When it's good, it's good



Goderafton kära läsande vänner ute i världen.
Nu är klockan snart sju och nu har jag snart rapat tills min mages tunga börda lättat 7 gånger på rad. Fabior vad mätt jag är! Sitter i skrivande läge i min lugna ro och lyssnar på joakims konstiga musik och nördar tradera (L)(L)(L)(L)(L(L)L()L()  Hittade nyss en as snygg vit väska med en svart boombox  på. Men den kostade 300 riksdaler och det har jag ingen lust att spendera på den :o Ikväll ska vi bara kötta lugnt och dricka vatten med morötter till.. eller något. Morgondagens planer är inte fullt klara än så det kan jag inte tala om :)

Peace
2009-04-29 @ 19:05:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag glömde bort att vara rebell


Florence valentine - Pokerkväll i vårby gård & Shout out louds - Normandie


Godmorgon världen! idag är det vår i sundsvall igen, solen lyser för fulla muggar på oss nördiga nv:are som är på skolan två timmar innan lektionen börjar. Jag ligger praktiskt taget ner i soffan, lyssnar på superbra musik i form av florence valentine, shout out louds, we are scientists och så klart dom eviga kings of leon och känner värmen mot kroppen och benen. Wonderful, jag mår superbra, vädret gör mig så glad, ingenting (nästan) kan få min dag att bli dålig :D Det enda som drar ner lite på mig nu är att jag har spanska glosor som jag helt glömt bort senare i eftermiddag :o suck..
Efter skolan ska jag i alla fall hem en snabbis och sedan vidare till joakim och äta fetgod kinamat, det måste vara dagens höjdpunkt eftersom jag tar med den, höhö.
Word people
2009-04-29 @ 08:45:32 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sing it, sing what? Sing Hallelujah


Yesyesyesyes! nu är sommarjobb fixat!! Ica nivvis i runt 5 veckor till sommaren och sedan ströjobb nu innan och sedan även ströjobb efter sommaren :D Gudars vad skönt! Helt underbart :'D så nu lämnar jag bort mitt jobb på kommunen till en själ som behöver det bättre än mig :):)
Shit vad glad jag är nu, helt galet! vet inte vad jag ska säga, så jag slutar svamla :D

Gud är kärlek
Peace
2009-04-28 @ 19:58:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ica nivrena pao, pao!


Tjena mittbena

Nu är jag nervös, nervösnervösnervös, ica ringde mig för ett tag sedan och imorgon kväll ska jag dit och samtala. Anders som jag pratade med i telefonen sa att vi skulle prata om, och jag citerar " framtiden"  hope it is a good framtid :D Tur att han ringde idag för om jag inte får jobbet på ica har jag tid att säga ja till kommunen i alla fall.  Jaja happy thoughts :D
Idag har jag motionerat också, på mitt nya sätt! Det är asjobbigt vill jag lova, svettades värre än när jag är ute och powerwalkar :D Jag tänker inte avslöja min metod än, det gör jag först efter jag har tagit reda på om det funkar som jag vill, men det verkar som så och tydligen så ska den göra det. 
Nej, nu ska jag kolla på massa kläder och tycka synd om mig för att jag inte har råd :D Förresten så är idag en bra dag, varför vet jag inte, det bara är så :D

PEACEPEACE
2009-04-27 @ 20:15:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min bästa helg


Hur underbart mår jag på en skala från ett till tio nu?
ca. etthundratrettiotiomiljarder!

Det här har varit min bästa helg på fleraflera månader, gud vilket underbart väder  :* :*
Fredagen började med att jag slutade skolan kan man säga, jag gjorde mitt sommrigaste på länge och gick på stan i t-shirt! köpte inget, för det fanns inget som föll mig i smaken, eller så var jag bara snål! På kvällen åt jag och joakim tacos här hemma och sedan åkte vi vidare till lillis och albin och kollade på movie med dom, the uninvited.  Den var inte så läskig som jag trodde men ändå läskig :D irriterande slut! Tolv cirkus gick vi i alla fall hem till sötjoakim och sov.
Lördagen började med brännboll med joakims bröder och deras vänner, mitt lag vann (y) mest tack vare tvillingarna ersson skulle jag kunna tänka mig. Dagen i ära så sög jag verkligen på allt också, fick inte i väg bollen i huvudtaget :( lunchen åts sedan hemma hos joakim med lillis :) albin hade dragit på match som vi efter vi ätit upp hamburgarna gick och kollade på. 3-3 blev det och solen brände ihjäl oss när vi satt i grässlänten och kollade på. Mina axlar dog i alla fall. bonnbränna (L)  Men mig gör det inget, jag njöt av vädret ändå! Kvällen spenderade jag och joakim först här hemma och sedan åkte vi och hyrde film och vidare hem till honom ::)
Söndag vaknade vi runt 11 - halv 12, klev upp och åt frukost och sedan gick vi ut och gjorde ren joakims moppe. Jag hade övertaget över vattenslangen men det hjälpte inte ändå, jag blev blötast :o Vid 1 åkte vi på den nyrengjorda moppen till statoil och lämnade tillbaka filmen som vi aldrig hann kolla på för att båda somnade, samtidigt  köpte vi två twisters och sedan åkte vi till svartvikshamnen och åt upp dom. Myste lite där och kollade på en boj som drev mot de öppna havet. Var där en timme kanske och sedan åkte vi ner hit och spelade badminton och stuttsade omkring på stuttsmattan. 4 åkte joakim hem och lämnade mig här i solen. Nu sitter jag bara och myser i det sköna vädret med min musik och mina humlor som tänker mörda mig hela tiden. Kör försvarsmekanismen när dom kommer och håller för ögonen och blundar. Funkar ganska bra :D  nu ska jag hjälpa mamma att ta in tvätten och sedan ska jag plugga på engelskan som vi har imorgon.

Långt inlägg, inte så roligt, men nu vet ni!

Peace
2009-04-26 @ 16:48:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


matte b

88 uppgifter på 2 veckor för att få G, går det?
enligt krister, a..
enligt emelie, nä..
2009-04-24 @ 12:04:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Han hade för stora skor så han kom inte in på systemet



Tjabbbbbbbbba

Snart har jag nationella i engelska.
Igår invigde jag stuttsis och åt jordgubbar och åt lax. Myste med joakim gjorde jag också :')
tack!
2009-04-24 @ 09:18:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Band of horses, MGMT, kent och kristian

   
2009-04-23 @ 14:22:11 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


oh sunny day


plus+ både vitt, gult och blått har jag sett i blomväg idag, då är våren verkligen här :')
plus+ det är vaaaarmt och skönt ute
plus+ jag började 12 idag
plus+ min träning är värt mödan sa min våg i morse

STORT FETT MINUS 
----- till dryga äckel nti;are (förlåt buddies som jag känner där, det är inte till er) som går och snärtar jackan efter en när man är på väg upp till lektionen. dö? (!!) dom fick min underbara dag att tvärvända, seriöst, MOGNA!
2009-04-23 @ 12:35:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sweet dreams are made of this


åh godnatt, nu ska jag drömma om thailando och espania och ligga på joakims sköna axel :')

2009-04-22 @ 22:55:36 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


slut i kroppen och knoppen :(


Det är nästan så att jag säger godnatt till er nu.
Jag har varit ute och joggat slash powerwalkat mina 6 km idag igen. Hela kroppen är helt bortdomnad känns det som, har ingen kraft kvar. haha men det händer inget på vågen, det suger! Men sedan har jag kommit på att grejen är att det måste inte hända något heller, jag vill bara bli hälsosammare och mindre dallrig :D att fläsket sedan försvinner på vågen också är bara ett plus :D Gjorde i alla fall underbart ont att gå också, mina framsidor på smalbenen saktade ner mig och min joggning, det gjorde så fabiors ont så jag vet inte vad. Tydligen så är det benhinnorna som smärtar .. (!?)
Imorgon börjar jag twelve, super skönt! Men ändå ska jag upp på en förmiddags tur  innan skolan, den vanliga rundan, bara lite tidigare på dagen =D Fettigaste hurtbullen jag håller på att bli! Nej, nu ska jag lägga mig och sova tror jag.

Solong buddies :D
2009-04-22 @ 19:55:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


kommunen eller ica?


Kan ica ringa mig någon gång :(
Jag var nyss in på hotmail och la märke till att jag lyckats norpa åt mig ett sommarjobb på kommunen också. Men jag vill hellre ha på ica! Ica skulle ringa mig någon gång nu i veckan och prata med mig men dom har inte ringt än ;o jag funderar på om jag kanske ska slå dom en pling och höra mig för hur det blir. Så jag inte tackar nej till kommunen och ica tar inte in mig. Shitpomfritt. Men det är ändå skönt att ha något jobb ((:

PEACE
2009-04-22 @ 12:01:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hope it went well grannydad


Ett inlägg tillägnat min faders far som i denna stund är nyopererad, hoppas du mår bra, jag tänker på dig!
2009-04-21 @ 23:19:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


One new and two oldies

2009-04-21 @ 18:44:51 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


fjällräven


       (bilder lånade från hananahsbloppis.blogspot)

Jag vill, jag vill och jag vill! världens finaste jacka som jag vill ha men vet ändå inte om jag vill ha. Jag måste gå och prova den någonstans, storleken och så. Får prova på naturkompaniet, men det finns inte den här modellen där, inte vad jag har sett i alla fall :o men jag ska ha en!
2009-04-21 @ 14:05:04 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Go getta gone


Woho,  nu är provet klart, skönt att ha det överstökat så jag slipper tänka på det mer :D Blev klar på en halvtimme typ och nu sitter jag och sickan  i sofforna och väntar på att klockjäkeln ska bli tre så vi kan få ha spanska och sedan få gå hem. Eller jag ska inte hem, jag ska utforska stadens gator med jocke my love (: men principen är den samma.
Har lyckas med att få tag på min musa till estetprojektet också, fanny olsson ska hjälpa mig :D det ska bli en marilyn monroe av henne som jag ska agera knäppknäpp på sedan :D det kommer bli superbra!

Nej, nu ska jag fortsätta stirra ut genom fönstret och vänta på klockan.
Peace

2009-04-21 @ 13:40:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you spinn me right round, baby right round


Hellu.
Idag är det inte en trevlig dag, det är domedagen när det gäller kemiprov. Om en timme och en kvart är det start och en timme och en kvart efter det är jag antingen död eller zombie levande människa. Nu måste jag i alla fall plugga vidare lite, syror och baser är mitt kall!

Låt:
Flo Rida - Right round

peace
2009-04-21 @ 10:49:18 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Neutralisering är inte min grej, jag kan inte ens stava det..



       


Jag tycker inte om kemi, nej! Det har jag kommit i underfund med, jag behöver det inte, verkligen inte. Jag kommer inte precis använda mig av molmassa i mitt kommande jobb. Inte syrabasreaktioner och autoprotoyser heller. Det finns ingen anledning liksom, ingen alls :( tonåring i mikael elias dödsläger.  Får peppa mig själv med att det bara är 38 skoldagar kvar nu. Jippekajej!

Idag har jag varit ute och motionerat igen, ceclila och hennes doggy dexter var med mig den här gången :) jag joggade först till henne, sedan gick vi bort till nyland och tillbaka och sedan joggade jag tillbaka hem till mig! Åt sallad till middag  gjorde jag också, så nu är vi på gång! Imorgon måste jag vila mig från motionerandet dock, det sliter för mycket på mina knän tycker mami.

Nej men barn, nu ska jag fortsätta svära åt min plågoande till kemibok.
Peace
2009-04-20 @ 18:56:54 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


lill, cill och .. emelie?



Igår hade jag en trevlig kvällstund nere vid festplatsen med cill och lill, vi grillade marshmallows och drack varm choklad med marshmallows i.  Det var väldigt mysigt och väldigt värt det även fast man var genomfrusen när man kom hem.
 very nice :D
2009-04-20 @ 10:16:18 Permalink Foton Kommentarer (4) Trackbacks ()


Fighten mot fläsket


Nu har det startat och den här gången ska jag inte ge upp, fighten mot fläsket! Ska ut och motionera så många gånger som jag bara kan. Var precis ute och gick 6 kilometran med mor min. Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag också ut och promenera :D Får se om det går att fläska ner mig till några kilon mindre, you never know! Men nu ska jag skyndaskynda och duscha och äta mat och sedan ska jag iväg och grilla mashmallows med lill och cill (:

Peace

+ jag såg tussilagosar när jag promenerade
+ jag har the voice på min television :')
2009-04-19 @ 18:04:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The best of så ska det låta 2009 emelies way


Markus Fagervall & Sara Löfgren
Martin Stenmarck & Jill Johnsson


Det är så det ska vara.. och låta :o Frågan är bara om jag har åldrats och blivit gamling som sitter och lyssnar på så ska det låta, men när jag känner efter så är svaret bara att jag gillar draget i låtarna, speciellt högt i högtalarna här hemma :'))

2009-04-18 @ 22:07:05 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


himlen är oskyldigt blå



Hey macarena!
Idag har det varit underbart väder för en gångs skull :') Vi har solat och spelat badminton för det mesta hela dagen, åt frukost på altanen gjorde vi också (: ikväll ville vi hitta på något roligt, typ spela brännboll eller något men det ser ut som att dom planerna inte kommer fungera när man inte har några att spela med och ingen torr plats att spela på :o Så vi sätter oss och kollar på tv istället.. :(  hejdå
2009-04-18 @ 20:15:43 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Million dollar baby




Nu har vi levt loppan, grillat marshmallows över grillen här utanför som riktiga friluftare, åkt på gangsterbettan aka. ciao och grinat åt million dollar baby :') Nu är det snart dags för sängen, är trött efter dagens ståhej. Men först ska det mysas medan jocke kollar på fotboll.

Godnatt :)
2009-04-18 @ 00:48:16 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday i'm in love


Good evening sunshine :))

Huvudvärk igen :( snarrrrk. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, antingen så måste det vara stresshuvudvärk, spänningshuvudvärk, alltså att jag går och spänner käkarna hela tiden eller att jag bär på väskor och tunga saker så att värken i axeln går till huvudet eller något ;o

Idag har jag i alla fall jobbat, det gick väldans bra måste jag säga, the master sa att han skulle ringa mig någon gång nästa vecka och snacka, så nu får vi hålla tummen på att jag får jobbet! :D  efter jobbet kom min söta jocke och hämtade mig och vi åkte hem hit, duschade och vilade ett tag sedan drog vi vidare till alforno och käkade pizza, fatsomummsigt. Köpte marshmallows på ica när vi var på väg hem också så nu ska vi ut och försöka grilla dem!

peace
2009-04-17 @ 19:58:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sweet home juniskär


Shulululu :D
Emelie är hemma igen, i sköna storsängen i juniskär :'D  Jag tänkte bara säga att jag älskar att åka tåg, det måste vara bland det mysigaste som finns, helt underbart! också tänkte jag säga att jag måste sova nu för jag ska jobba imorgon, gosch. Men nu vet ni att jag fortfarande lever i alla fall :D

Det var allt
Godnatt!
2009-04-16 @ 23:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Monday, Tuesday, Wednesday

Godnatt

Sista kvällen innan hemfärden från stugan är kommen :(  Imorgon åker jag och sötjocke hem till sundsvall. Tar först bussen till brunflo och sedan vidare till sundsvall därifrån med tåg och på fredag är det jobba som gäller, från 10-16, lite nervöst måste jag säga, jag har inte råd att klanta mig på det här nu och det brukar jag vara duktig på :o men jag får köra don't worry be happy ramsan på mig själv och klara av det här nu!
Idag har vi myst till det riktigt och gått upp till spaavdelningen på hotellet. Vi har badat och bastat och bubblat och nu luktar jag klor, super najs var det i alla fall :')
I går
var vi i östersund och gick omkring, det är jättemysigt där har jag kommit i underfund med, gamla trähus och smågator. Mer sånt i sundsvall tycker jag! Hittade ett par skor som jag kärade ner mig i men det blev inge köpande av. Tittade också på en adidaströja och en parkas slasch anorak jacka (: Ska kolla om de finns hemma också.
I måndags
så boulade vi och bowlade, jag förlorade första platsen med en poäng på bowlingen och likadant på boul tror jag :o

Nu ligger vi i soffan och Jockis tittar på hockey medan jag ligger och skriver här och läser, är klar med numero två i twiligt  serien snart, har 20 sidor kvar tror jag ;o så Nathalie och Fanny, om ni läser det här hoppas jag att ni är nöjd :') Nej, nu kanske jag ska packa också ;o det är nog det bästa, så på återseende mina kära vänner.

Peace out


2009-04-16 @ 01:30:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Påskafton



1, 2 & 3  Frukost på altanen :')
4 & 5 
påskslinga
solsolsol
7, 8 
våra nyvunna tröjor, kom näst bäst i megapåskfrågeslingan (h)
Familjegeni, skulle säga 2 vunna och noll förlorade (y)


Nu är jag helt slut i kroppen, har precis ätit underbart god lax och ansiktet bränner som attsiken, fräknarna håller på att ta över helt och hållet ;o

Om vädret tillåter imorgon blir det skotra för hela slanten, hoppashoppashoppas :D Förresten så fick jag ett påskägg idag, en finfin t-shirt och presentkort på bio av familjen ersson, så gulligt :') tack så mycket! Nu ska jag kolla på sveriges smartaste barn och försöka övervinna dom.

Peace


2009-04-11 @ 19:45:35 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


Finfin bula och 2 mil på längdskidor



Det är här jag är, i landet ovan och njuter. Det är därför det inte uppdateras så mycket ((: Idag har jag tillexempel åkt längdskidor i två mil nästan, ganska oväntat att möta klassmate Josefine i längdskidspåret bara sådär. Har fått ett blåmärke/ en bula i pannan efter dagens äventyr också, ska nog inte gå in på detaljerna men det började med en transportlift och slutade på backen med ansiktet i snön. Måste berätta det mysigaste av allt också! vi satt på altanen ute i morse och käkade frukost, utan tjockjackor och det var inte ens kallt! :'D då blir man glad! Imorgon ska vi gå påskslingan och vinna priser och käka grillad korv och därför ska vi nu inta position sängläge och släcka lampan.
Godnatt mänskligheten, vi hörs!
2009-04-11 @ 01:53:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lajban

2009-04-08 @ 21:48:29 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


32 tum och mcflurry


Hallåhallå

Nu har jag massamassa att skriva men vet inte hur jag ska formulera det för att alla individer, eller invalider som cecilia sa, ska förstå mig. Kan börja med att skoldagen var låång. Vi satt och lyssnade och pratade och diskuterade hela dagen. Fick chokladbollar och drömmar också :') det var nog det bästa! Sedan efter skolan åkte jag hem,  drack juice och drog omkring för mig själv bland familjen, sedan kom mitt söthjärta och gjorde mig sällskap. Men det tog inte längre tid än en halvtimme innan vi drog iväg till media markt där och på väg hem och dit och överallt hände mycket... vi skulle dit och kolla på en digitalkamera till familjen, men det slutade med att jag och mamma diskuterade om vi skulle köpa en digitalkamera eller en systemkamera, men eftersom vi inte kunde bestämma oss så lämnade vi det åt sidan och fick vidare. Jag och jockesötnos gick åt ett håll och mamma och pappa åt ett annat håll. Efter ett tag hittade vi de två lösdrivarna som stog och kollade på tv-apparater. Det var då mamma bestämde sig för att döda mig med en hjärtattack, hon köpte en tv till mig (!?) jag tror hon har drabbats av en kromosom på fel ställe eller något. Så hem åkte vi, med en tv rikare som ska stå på mitt rum :'D på vägen hem köpte vi McFlurry också, underbart gott. Den fick inviga mitt påsklov! Nu sitter vi och kollar på hockey och har det mysigt, äter nygjorda halvmuffins med glass som mamma har bakat, dom var god för att vara super light utan massa socker och saker.

Just det ja, jag satt och skrattade hela vägen från donken fram till fläsian för att jag är så grym på att skämta också, slängde ut en och annan tår för att det var så roligt :')

- Vad heter den kinesiska versionen av ice ice baby?
- Vet inte.
- RICE RICE BABY!

hahahah fyfan alltså, ibland knäcker jag mig själv :')

Nej, nu ska jag sluta.

Farvälfarväl
2009-04-08 @ 21:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sing hallelujah and prisa gud


Emelie fick du vg på första matte B provet?

JA DET FICK JAG JU! :'D 

Fick du 3 poäng ifrån MVG?


JA DET FICK JAG JU OCKSÅ, WOHOHO! :'D
2009-04-08 @ 09:18:58 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fazer lövånger med 25% extra


Hallojhalloj

Idag har det varit en "vart har dagen tagit vägen?" dag. Jag kan inte fatta att klockan redan är halv elva ;o Det känns som att jag har pluggat och pluggat hela dagen och ändå känner jag mig jätte oförberedd inför imorgon då vi ska ha redovisningen. Emelie är en sån som pluggar och pluggar men aldrig kommer till dörren kan man säga. Sitter i alla fall och äter mackor och dricker oboy nu och lugnar ner min hjärna. Det är sånna där mackor med hål i, så när man smörar dom går allt igenom ner på bordet och sedan tycker man att dom är jätte stora tills man rullar ihop dom också blir dom mindre än minst.. världsliga bekymmer alltså. Kanske blir en snabb update imorgon på dagen, annars är det hårdkörning som gäller med konferens och redovisningar hela dagen från 09.30 - 16.45. Nu ska jag lägga mig, kolla på redovisningen och sova.

Förresten, mamma tror att huvudvärken beror på stress, kan det vara så? ;s

farväl och sov gott
2009-04-07 @ 22:31:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens saknad

2009-04-07 @ 22:01:26 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plusplus och minus


+ Gatorna sopas här utanför nu :')

- Det är dåligt väder och kallt




2009-04-07 @ 10:33:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Not easy like sunday morning


Godmorgon!

Sitter i skrivande stund på skolan och förstår inte vad jag gör här. Börjar om fem timmar (?!) och jag ska bara planera våran power point en snabb stund nu och sedan är jag free. Idag har jag inte ont i skallen, bara när jag svänger med det för fort eller reser på mig för snabb. I alla fall så ska jag försöka få daniel att skriva sin del av power pointen nu istället för att skriva sms :D

Later alligator
2009-04-07 @ 10:01:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


two stinking days


Fyra alvedon och tre ipren, det är vad jag har fått i mig idag, och tre isglassar. Det har varit en tung dag, har legat och sovit för det mesta hela tiden, fram till halv sju. Då kom min räddare och tog med mig ut på en promenad så att huvudvärken släppte lite. Sittligger nu i min säng och känner mig helt slut så jag ska stänga av den här dumburken och sova en sväng. Imorgon har jag bara en lektion, spanska klockan tre. Men jag ska in till halv 11 för då ska min grupp på biologin fixa lite inför redovisningarna i övermorgon. 40 minuter ska en redovisning vara så man har ju att göra det man ska göra.. eller nått.

Sovgott barn och farmödrar och alla andra

2009-04-06 @ 23:19:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


King Cool, Twister och Tutti Frutti



Det skulle ju behövas, svalkad hjärna och svalkad kropp. Fryser och svettas, fryser och svettas. + gråter för att mitt huvud gör ont, tåras i ögonen. Jag orkar inte mer.
2009-04-06 @ 10:23:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu sigge


Godmorgon, eller förmiddag eller vad det nu än är.

Huvudvärken är inte borta, jag förstår inte vad den vill. Måste vara något med att jag föddes blå  med navelsträngen runt min hals. Gud straffar mig :( Har nu cirkus 4 alvedon i mig, om inte 2 av dom redan gått ut ur mitt system.. jag tror att det kanske är något annat än min syn som gör det här, något värre. Är helt ärligt orolig för det. Tror kanske att hjärnan sitter löst eller att något trycker mot den. Tur att det bara är två lektioner idag, engelska (nu) och matte efter lunch. Ska skriva om Australien nu, innan Dana kommer ;o

PEace
2009-04-06 @ 10:07:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Everything was great until the headache came around


Hallojhalloj

Just nu sitter jag och myser i min soffa med min egen lilla mysis och min huvudvärk. Har hunnit med ganska mycket idag, bland annat organiserat garderoben, pluggat på redovisningen, finslipat på kemirapporten så den är klar, ätit tacos och bakat brownies, browniesarna blev väldigt lyckade! kladdiga och goda :D Nu har jag huvudvärk och "engångimånaden" magvärk. vilket inte är en bra kombo. Ska därför ta en ipren och dejta mina små kvalster i sängen.

Sovgott godingar




                                                                I say I love you, I say I care
                                                                When I tell you I love you, It means I always will be there
                                                                I'll never leave you, I aint goin nowhere
                                                                When I tell you I love you, cross my heart I will be there

2009-04-05 @ 22:55:10 Permalink Foton Kommentarer (3) Trackbacks ()


Changes in the closet

Före & efter

                                 
2009-04-05 @ 19:35:40 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The old crew you know





Fagra människor, fager skola, fagert liv.
2009-04-05 @ 13:55:04 Permalink Foton Kommentarer (4) Trackbacks ()


Beauty by the sun


Hey macarena

Nu är solen framme, helt underbart fint lyser den :') Ska snart promenera till joksmoksjocke, det är en promenad som tar 45 minuter cirkus. Försöker få ner honom till kvissle så vi kan köpa glass och mysa på också, får se om han håller med (: Fett hurtbulligt att gå i alla fall (h) Tar inte med datorn. Så det blir nog inge mer bloggning för idag. Nej, nu ska jag kissa och gå.

Peace
2009-04-04 @ 18:14:46 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


we can dance if we want to


Hellu dear

Idag är det tråkigt väder, vilket resulterar i inne sittande och pluggande. Har nyss ätit pastasallad som jag gjorde själv *stolt* Är nästan klar med rapport numero ett också, har bara en liten del kvar på diskussionen sedan så. Nej men nu hör jag att pappa (?!) har suttit på twiligt på teven. Ska gå och kika lite och skriva rapport samtidigt :)

Later alligator
2009-04-04 @ 15:05:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Scones


Åkte du på träning idag emelie?
... nej

Varför inte det då?
för att jag bor i äckeljuniskär och enda vägen ut och in är en bil och jag har ingen egen och mamma hade tagit våran till jobbet.

Vad gjorde du istället då?
åt scones (deg), sörjde över att solen inte var framme och pluggade (i)
2009-04-04 @ 11:48:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The ark



wellwell som han sa på teve han som bodde granne med otto brevbäraren som inte kan säga R,
är man på humör så är man :')
2009-04-03 @ 22:38:00 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Calleth you cometh i


Goderafton.

Snabbt uppdatering om en hemmakväll.. Kul från början.. tråkig sedan.
Så ska det låta var i alla fall asbra idag! Jag älskar min mamma och pappa.. och min lillasyster även fast hon inte var med.
The ark var världsbäst på gatufesten i fjol. Helt underbart! Därför kör jag nostalgi nu och lyssnar på dom. Kollar runt på tradera och är allmänt hungrig. Ska höja lite nu och göra mikaela mer förbannad för hon vill ha internet (hh)
Längtar till sommaren, våren och umgänget. Jäkla juniskär. Man tar sig ingenstans.

clamour for glamour
peace
2009-04-03 @ 22:28:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


den festivalen, del uno


2009-04-03 @ 20:52:14 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Four down and four to go


- Spanskainlämning
- Estetredovisning
- Naturkunskapsredovisning

- Matte B prov

- Biologiredovisning
- Svenskarapport
- Labbrapport
- Kemiprov
2009-04-03 @ 18:10:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


She had it all figured out

Dagens låt: lil wayne - prom queen
Dagens frisyr: utsläppt, hängandes, det kommer hamna i maten sedan för det är jag expert på
Dagens klädsel: grå/vit randig tröja, ljusblå jeansleggings, converse, glasögon
Dagens händelse: Klockan är 08.32 guess..
Dagens favorit: men inget har hänt än
Dagens tjej: Lilis
Dagens kille: joakim :')
Dagens vill ha: en nörd som ger mig MVG i matte b, en nörd som skriver klart mina rapporter och massa pengar
Dagens saknad: Solen, thailand också :(
Dagens drog: får väl se när dagen lider mot sitt slut
Dagens finaste: åh, joakim när han vaknar, även fast jag fick skälla på honom för att han aldrig klev upp
Dagens måste: skriva klart min rapport
Dagens dricka: har varken ätit eller druckit något än. eller jag dricker tuggumispott
Dagens köp: inget alls
Dagens mat: vad sa jag nyss?!
Dagens mående: trött, ont i kroppen, vill vara sjuk och vila upp mig. Mår lite dåligt inför matteprovet också kom jag på

2009-04-03 @ 08:48:22 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sickan är always sick






Kom heeeeeem, vi börjar om igeeen, vi glömmer aaaallt.
Kan du sluta vara sjuk eller?
2009-04-02 @ 13:45:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lil Wayne - Prom Queen



Spotify för bättre version
Godmorgon förresten!
2009-04-02 @ 10:00:22 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Toalettring.. eller hur var det?


Ellu.

Mitt huvud har ont. Riktigt ont. Likadant som min kropp, den är matt och gör ont.  Matten är inte kul, verkligen inte. Förstår inte var meningen med x, z, p och q finns, finns den alls? Åkte min första moppetur bakom på jockes gangstermoppe idag. Det var mysigt :') nu ska jag kolla på grey's anatomy, ha ont och kanske dricka juice.

Tjoho tellelelle
2009-04-01 @ 21:17:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


the speaking went well

Mvg på engelska nationella speaking part :') det är bra. Nu har vi aprillat hela morgonen, har inte funkat så bra på någon. Roxana har varit som ett litet barn :') så fint!  Matte B nu, fattar inte :(
2009-04-01 @ 10:21:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


första för fjärde gången igen


.. Just det ja! Jag valde ju rubriken för att det är första april idag :') sing hallelujah.
Nu ska jag och Matilda luras, dock så kommer det gå fail för båda kommer börja garva.. :D
2009-04-01 @ 08:48:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


första för fjärde gången


Godmorgon.

Idag är jag trött. Men det är fint väder så det är okej ändå :) Har lektioner fram till halv 5 så jag kan ju inte påpeka att det är världens bästa dag. Sedan ska jag hem och plugga ännu mer, matte b provet måste jag klara av, har inte fått ett ig i hela mitt liv och jag planerar inte att få det nu heller. Fast någongång måste ju vara första och det känns som att den gången är kommen :( Men annars mår jag bra.

Peace
2009-04-01 @ 08:47:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0