Let's kill ourselves a son



Grrrrrr.. boom!
Ganska bra pluggdag idag, not. Tror jag kan första 7 på övningsprovet, men då är det bäst att det kommer exakt likadana på riktiga kemi provet imorgon. Annars är jag over and out. Men vissa saker orkar man bara inte råplugga med, utan man gråter av frustration efter istället.
2009-11-30 @ 21:00:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Powernap

Egentligen så skulle Emelie börja plugga nu, men Emelie är för trött så hon tar sig en powernap istället. Mucho nicero.
2009-11-30 @ 16:03:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Senses


Min nya tuggummi favvis är stimorol senses med vattenmelon. Emma bjöd mig på ett förut och det var kärlek vid första tuggan. I love it! Nu ska jag egentligen plugga, och egentligen så har jag ingen anledning till att inte göra det förutom att lusten är kaput. Tänkte därför lyssna på lite musik och försöka peppa upp mig och sedan vid 4 ta tag i kemin, he-he.
2009-11-30 @ 15:28:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Taco Bell

Bara så alla vet går det insider rykten på NV2 om att taco bell har öppnat i sundsvall. och Emelie som tyvärr älskar.. nej avgudar tacos kommer troligen gå och bli fet inom de närmaste dagarna. Wiho!
2009-11-30 @ 09:51:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Miami Ink


Jag blir galen av avundsjuka när jag kollar på Miami eller LA Ink. Jag vill tatuera mig på en gång. Men mor tillåter det inte innan 18. Vilket jag tycker är sämst.
Förresten så vill jag be gud om ursäkt och alla andra som tar illa vid, men jag har inte pluggat någon kemi alls idag. Jag tror jag åt ett chillpill till middag så jag orkade inte. Vi får köra stenhårt med plugg imorgon istället och hoppas att provet på tisdag går bra.
Nej, nu ska jag sova. Och om jag själv skulle glömma bort det så har mamma lovat mig att vi ska på birsta till veckan.
Godnatt.

FÖRRESTEN SÅ ÖVNINGSKÖRDE JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN IDAG!
2009-11-29 @ 22:48:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


School is a partypooper


Nu: Lite svenska och lite The Perishers
Sedan: Lite mormor och morfar mat, lite kemi och lite mer The Perishers
Sist: Om gud vill mig väl orkar jag med att läsa lite bok som ska vara klar 8:e december. Och sedan sängen.
2009-11-29 @ 16:37:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Last banana


TheCobraSnake
Jag och Linnea diskuterade förut hur mycket vi längtar till 18 år och dansa och krogen. Vi kom på att vi längtar extremt mycket. Skönt med frihet!
Annars så har min helg varit super, i fredags och lördagmorgon myste jag på med mina stöttepelare forever som alltid kommer finnas där, Cecilia och Linnea. Vi åt chips, kollade på film, boy A, också hade vi bara allmän Cecilia, Linnea och Emelie tid. Supernajs. Igårkväll så bowlade jag somsagt med mina vänner.  Tjejer vs. Killar, måste jag ens nämna vilka som vann? The girls såklart. Sedan åkte några av oss hem till jocke och kollade på film. Idag ska jag plugga ;( jag ville åka in och kolla på julskyltningen men det kommer jag ju inte hinna. Kanske kör lite too cool for school idag och åker in ändå.
2009-11-29 @ 13:20:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowling

Ikväll ska jag bowla, gud vad det är roligt. Funderar på att vinna över alla. Hinner dock inte skriva mer för min skjuts kommer om tre minuter. Vi ska käka innan också. Have a great night!
2009-11-28 @ 17:11:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grissjuksprutan

Jag är trött, trött, trött trött. Orkar inte hålla ögonen öppna alls. Undra om det är biverkning av sprutan? 40 minuter kvar på mattelektionen med freddan boy. Sedan ska jag hem och sova, och klockan fyra ska jag jobba fram till nio :( inte min dag idag. Tur att jag ska hem till Linnea och attackera hennes säng efter. Det kommer säkert bli trevligt.
2009-11-27 @ 12:23:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skjorta

elin kling & lisaplace

Jag vill också ha en rödsvartrutig skjorta, verkligen. Så om någon skulle kunna tänka sig att köpa en till mig på min födelsedag så skulle jag nog ge den personen en puss!
Och Alice, ringarna kommer från cocoo.se  :)
2009-11-26 @ 21:41:08 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Relax, take it easy

Idag har jag tagit grissprutan, den kändes ju absolut inte alls. Det enda som kan ha varit en biverkning var min extrema huvudvärk som jag fick, men det brukar jag ha annars också så jag vet inte och att jag har börjat gått baklänges, he-he! Ikväll ska jag verkligen inte plugga, jag ska bara sitta, äta godis, titta på glee och sova. Orkar inte tänka mer på skolan just ikväll, och när man inte orkar då skola man icke. hehe för bövelen vad jag drar internskämt idag :')
2009-11-26 @ 19:10:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


La Belle et le Bad boy

I mitt nästa liv ska jag bli rockstar. Just nu när jag sätter på ipoden på högsta och sjunger med i låtarna med min vackra röst får jag bara en tidning i bakhuvudet eller ett evil eye av min familj. Dom kan ju glömma att jag tänker försörja dom med mina rockstarspengar när jag fått dom. Jag fick faktiskt med min lillasyster i sångsvängen ett tag, men sedan kom mamma hem och då blev vi tvungna att visa reespekt.
2009-11-25 @ 20:37:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bert


Min Bert var på tv alldeles nyss och jag kunde inte kolla. Det är otroligt helt stört att vi har så mycket i skolan. Det är onormalt. Idag gjorde vi mibi prov, nu har vi laddat om och pluggar fysik istället. Imorgon är det fysikprov och sedan är det bara att ladda om till kemiprov på tisdag. Jag kommer dö ung och ensam.
2009-11-25 @ 18:31:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My name is Katt... Lussekatt

Jag tror mamma hörde min bön om jul, för hon köpte hem lussekatter! Nu ska Emelie gå och bli fetare (L)
2009-11-24 @ 20:14:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jul



Jag börjar få riktiga julvibbar. Lite tidigt kanske men det struntar vi i. Pepparkakor och julskinka och tända ljus i mörkret kommer bara en gång per år och då borde man få njuta den tiden. Likadant med min födelsedag, den kommer bara en gång per år (tionde december, missa inte) och då borde jag njuta. Synd bara att jag inte kan göra det för att den kommer så sent. Det är mest bara en plåga att höra födelsedagssången när alla andra redan har hört den tidigare.
2009-11-24 @ 17:30:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sing and songwriter NV2

Haha, jag tror vi har snyggaste biologilektionerna ever. Vi blandades nyss in i grupper också skrev vi låtar om immunförsvaret. Så jäkla underbart! Jag, Sandra, Emma och Roxy sjöng efter pippi långstrump melodin. Måste nog säga att jag tror att vi kommer ta hem priset (pepparkakor och julmust). Det är sånna här dagar som gör skolan bra!
2009-11-24 @ 13:09:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heavy metal in Baghdad

Det finns ganska många klänningar i sundsvalls stad ändå. Ganska många skor också.  Åt donken med Emma och Cecilia idag, sen drog vi en snabbrunda på stan i jakt på nobelkläder. Nu är det biologi och kemi som står på tur, wiho!
2009-11-24 @ 12:06:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bon Iver

2009-11-23 @ 20:48:06 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


December never felt so wrong



Mitt nyaste utomlandsarmband som jag köpte på grannis. Ganska fint tycker jag. Men ganska ofint att jag har massa plugg och att det gick brandlarm på skolan idag. Tänkte sätta mig och leta nobelmiddags klänning istället. Låter mycket roligare!
2009-11-23 @ 17:31:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svennebanan



Jag tror det är dags att bli cool snart. Kanske spela in en film och tjäna miljoner så man slipper sitta med ångest upp till öronen och försöka få ihop en redig labbrapport att skicka in. Tänk vad skönt det måste vara att bara gå och le och vinka till fansen istället för att sitta och skriva kemi som man inte förstår ett smack av. Nej, svennebanan livet är inget för mig, punkt slut.
2009-11-22 @ 18:02:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012

Körde på en till biokväll igår. Jag och Joakim åkte in och kollade på 2012, eller vi sprang från juniskär till kvissleby på typ 5 km sen åkte vi buss. Rätt så lökigt. Filmen var i alla fall väldigt.. intressant. Måste börja samla pengar till 21 december 2012 nu, annars så dör jag. Nej, nu ska jag fortsätta mysa här i sängen, kanske försöka be mig till frukost på sängen. Ikväll blir det bara en massa plugg, svenska, mikrobiologi, fysik och labbrapport. YES vilken underbar kväll det kommer bli.
2009-11-22 @ 13:10:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glee


Jag är redan fast!
2009-11-21 @ 16:13:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Smash into you


Det fick bli en ensamhemma kväll ikväll. Riktigt skönt med mysig musik som Bon Iver, Coldplay, The Perishers, Joe Purdy och alla andra på min chillpill spotifylista. Njuter järnet.
New Moon igår var lite av en besvikelse. Eller nej, jag blev inte besviken så, men det var för mycket i boken som inte kom med i filmen. Hade jag inte läst boken hade jag nog tyckt att filmen var bäst.
Nu ska jag ta min dator med min spotifylista med mig in på badrummet också ska jag fixa ett varmt bad och fortsätta med min njutarkväll. Godnatt!
2009-11-20 @ 22:49:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twilight + New Moon night



Ikväll kommer jag och mina underbara vänner dregla, gråta och njuta, för vi ska nämligen på förhandsvisningen av new moon + twilight på bio. Helt otroligt vad jag har längtat, jag har fan räknat dagarna. Lite jobbigt bara att vi har matte och svenska prov imorgon som jag helst ska göra mitt bästa på, vilket jag inte tror kommer funka eftersom bionatten kommer sluta vid tre. Men det är det värt!
2009-11-19 @ 20:00:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I dreamt a little dream of you

¨

 

2009-11-18 @ 22:26:52 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rings

Jag måste säga att jag känner mig otroligt pluggduktig idag. Först mattelektion, sedan fysik på fritiden när jag egentligen skulle ha haft mikrobiologi och sedan matte igen här hemma. Fast nu har jag fastnat på näst sista talet på övningsprovet så nu måste jag vänta på att min mattegud Emma ska komma till datorn så hon kan lära mig över msn. Det är det bästa som finns! Medans jag väntar ska jag kolla på lite glee avsnitt tror jag och önska att maten vore klar. Ikväll ska jag åka till min mansgris och mysa. I love you
2009-11-18 @ 16:39:55 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chemical Balance



Jag är nog största frågetecknet levande på planeten just nu. Kemisk jämvikt är inget som sätter sig fast och jag gör samma saker om och om igen utan att förstå. Jag menar, hur kan 0,40^2 / 0,10 x 0,20 ^ 3 bli 200? Kan någon snälla rara förklara det för mig?! Nu tänker jag äta chokladkaka och önska att jag hade en annan hjärna, kanske Tobias känner sig lockad att byta med mig?
2009-11-15 @ 17:17:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Perfektion

Så in i fabior snygg så jag tror jag avlider. Synd att den röda koftan är slut och att jag vill ha en röd flanellskjorta som jag inte heller hittar någonstans. Förresten så var Tove underbar i idol ikväll, jag vill vara Tove, hon är så cool. Också har jag så himla tråkigt svininfluensigt sjukligt liv just nu. Nästa helg vill jag göra något roligt. Snälla rara någon ta med mig på något roligt!
2009-11-13 @ 22:08:38 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Want Strawberries

Sitter och pratar med Cecilia på msn. Vi funderar på hur livet skulle fungera utan subway och donken i Sundsvall. Cecilia tror hon skulle hoppa från södra berget, jag tror att jag skulle flytta härifrån.
Idag mår jag aningen bättre, klev upp i morse och tänkte promenera iväg till skolan. Men då satte hostan igång också kom mamma in och sa att jag inte fick gå. Tråkigt ledsen Emelie. Seriöst, jag saknar mina knäppisar. Tre veckor är för lång tid!
2009-11-12 @ 20:28:30 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


still a lot of sickness

Tänk att kunna skratta och må bra som världens finaste människor på bilden.

Nu är jag så in i glödhetan less på den här jävla hostan. Jag vill till skolan, jag vill kliva upp ur sängen utan att hosta som en farmor med kol, jag vill dricka något kallt, jag vill gå ut. Men just nu har jag noll ork till att göra något alls. Ligger mest bara rakt upp och ner och hostar. Sitter inte ens vid datorn så mycket som jag brukar (då är något fel)


2009-11-11 @ 21:24:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sickness


Jag och min syster måste ha haft någon telepatisk systerkärlek on the move medans jag har varit borta för båda ligger sjuka med hosta, feber och ont i ryggen samtidigt, och endå har vi inte träffats på 2 veckor. Ganska knasigt. Så nu hostar vi ikapp i min säng och kollar på Jerry Springer! Det är en supertjockis som jagar sin kille i studion i bara underkläder för att han har bestämt sig för att bli gay efter att supertjockisen suttit sig på honom och försökt kväva honom för att han försökte ta sista pizzabiten. Jag dör, haha!
Jobbig att komma efter mer i skolan bara, men jag tänkte vara hemma imorgon och vila upp mig om jag mår dåligt och sedan ta friska tag på onsdag eller torsdag. Det är så dödens att vara hemma. I HATE!
Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting. Jag dör så fort jag rör på mig så jag tänkte bara ligga här och kolla lite bloggar och lite kläder jag vill ha.

Hoppas ni har det bra i alla fall. Och förresten så hade jag det asbra i utlandet. Det är nu det känns skit. JAG VILL TILLBAKA!

Farväl folks!
2009-11-09 @ 19:49:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0