en ta-åtare

Vacker tröja från lindex.

Jag kom på att jag måste vara en hyffsat känslig kvinna. Läser jag något, låt säga på en blogg, också står det något dåligt om allmänna människor så tar jag åt mig?! Jag känner att allt står direkt riktat mot mig, som att alla människor i hela världen känner mig och tycker jag är en väldigt elak kvinna. Undra om jag tar åt mig för att jag är en dålig människa utan att jag själv vet om det?!

Nu håller jag på att somna järnet eftersom jag gått i skolan 9 timmar idag. AWESOME! Tänkte i alla fall försöka mig på en liten övningskörning ikväll innan jag far och däckar i soffan hos pöket mitt. Imorgon avviker inte från de vanliga, skola och sedan däcka i någon soffa.

2010-08-31 @ 18:42:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


diskodust



Nu sitter jag i mina minsta, oskönaste jeansleggings i min största, skönaste mans soffa (hehe) och vilar ögonen på en pretty good film, seven. Försöker samtidigt puta med bakdelen så byxorna ska töja ut sig. Tror dock inte det fungerar eftersom det numera är slut på töjbart tyg, de är redan på sin bristningsgräns. Morgondagens skoldag kommer vara lång och plågsam, 8.15 te 16.20 med start i astrofysikens värld. Nu måste jag läsa samhälle kom jag på också, toppentjej jag är, sedan tänker jag försöka ta mig ur jeansen och ner i sängen. Godnatt mina vänner!
2010-08-30 @ 22:15:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


homemade siblings




Jag och syster min gjorde oss en överenskommelse förra veckan, vi bestämde oss för att vi inte skulle äta friterat på en vecka eftersom vi är ett ganska onyttigt syskonpar, tacka generna för att vi inte ser så stora ut som vi borde med tanke på matintaget.
Idag 16.03 fick jag ett sms som löd: Kan inte hålla mig äter donken nu.......
som jag då sedan besvarade med: det är okej, jag kom precis hem från donken jag också.
Jag förstår inte, det är ett beroende. Ett sjukt stort beroende som vi besitter. Inte kan vi bryta oss fri heller, det är ju bevisat nu i alla fall. jesus christ.


2010-08-30 @ 22:10:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


beautiful grey

Igår var tanken att jag skulle klicka hem en vacker stickad tröja från monki på tradera. Jag väntar in i sista sekund med att lägga bud, hjärtat slår i mig helt okontrollerat, musklerna rycker i nervösa ryckningar och andningen upphör. 1 minut kvar, yes jag ligger på högsta bud! En halv sekund kvar, uppdaterar frenetiskt för att ingen ska lägga över mig utan att jag är medveten, uppdaterar en sista gång, sidan laddar, jag håller andan, aktionen är avslutad och budet är inte det jag la... Nådig besvikelse när jag inser att någon måste ha lagt bud precis innan aktionen avslutades, som tänkte precis som jag. Nu kommer jag icke kunna släppa den där gråa fina tröjan ur mina tankar, den kommer ligga där och gnaga tills jag somnar in, 130 pannor, pigg och fräsch med flaggan i topp!
2010-08-30 @ 17:53:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SUNDAY BLOODY SUNDAY



Jag tror söndagar kan vara de lamaste dagarna i världshistorien. Förrutom när man vill slappna av, vara ensam, svettig, lukta konstigt i håret och inte göra någonting. För det är typ det söndagar går ut på, ingenting. Nu ska jag fortsätta underhålla mina fettceller med ben & jerrys och mina hjärnceller med secondhand kollande på datorn. Imorgon är det kortisdag på skolan, två lektioner, alltså både sovmorgon och tidig hemgång. Det är sånt som gör mig lycklig. FRED UT!
2010-08-29 @ 20:40:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mina små hjärtan


Igår myste jag med mina små hjärtefjun Cecilia & Linnea, vi kollade på 2 filmer, pratade lite hemlisar, åt chips och godis och sov. Idag fick vi åka hem ganska tidig för Linnea skulle iväg och träna vid 10, så sedan dess har jag bara legat och myst med min kissemiss i soffan, han är otroligt mysig idag. Ikväll ska familjen avsluta grillsommaren här hemma med dunder och brak, god mat och vänner. Jag längtar redan efter köttet!
2010-08-28 @ 13:17:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dr Martens




Har börjat fundera mig in i banor angående att köpa ett par Dr Martens. För det första eftersom dom är snygg och för det andra så ingår vi i ett land där vinterkylan kan landa på omkring -20 och då är det bra med ett par rejäla dojjor. Torsdagar kommer nog förresten bli min sämsta dag i skolväg, där det enda positiva är när jag får sätta mig på bussen hem, ensam, utan att trängas och lyssna på härlig musik. Nu ska jag överväga ett glas te eftersom jag fryser småtossingarna av mig för tillfället. Sedan kommer mannen min och då ska jag be om värme, även fast det är han som har åkt hit på moppe i kylan. Stackars!
2010-08-26 @ 21:09:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm not weird, I'm limited edition



Den här tröjan vill jag  ha, mycket vill jag ha den, till mina nya svarta jeans och mina nya skor. Idag har det varit en sjuk dag, många människor som jag inte ens orkar förklara om, många människor som kommer ge mig en käftsmäll betygsväg så att säga. Har även kört idag, som en galning. Tre vändor har det blivit, en till njuruna, en till essvik och en till staden där jag körde i tre rondeller och på motorvägen, I A M T H E M A S T E R !  Nu ska jag försöka få min man till sängen så jag kan få lägga mig på hans hjärta och somna. Imorgon går jag i fängelset från 8.15 - 16.30 och ändå har jag bara tre lektioner, vilket betyder mycket dötid att slå ihjäl. Godnatt nu vänner!



p.s Förresten är jag inte alls mästare på att köra, skulle säga att jag är en medelsvenssonungdom eftersom jag inte dött än i alla fall, det är positivt! d.s
2010-08-25 @ 22:21:42 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Driving One of Your Cars





För den som är nyfiken var jag förresten in och beställde körlektioner, halkbana och riskettan idag på körskolan så nu sitter jag snart där, som den fega hare jag är, och halkar runt på en bana som kommer ta livet av mig.

Börjar 08.30 imorgon och projektarbetar hela förmiddagen. Efter lunch är det vanliga lektioner till halv 5 och efter det ska jag tvinga med min sjuka far ut i trafiken så jag kanske är lite mer erfaren på växelspaken när jag börjar köra i staden... nu blir det te och liten kaka fast utan kakan. Godnatt!
2010-08-24 @ 21:42:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


V för Vänner



Hade som sagt pickenicke ute på skatan med mina amigos igår. Åt bara massa onyttigt och pratade onyttigt och hade det onyttigt. Efter picknicken åkte vi vidare hem till Linnea och gjorde pastasallad och låg i hennes säng och lyssnade på musik. Tanken var att vi skulle göra jordgubb/kiwi och hallon/banan smoothiesar och kolla på Lillipoos Turkietbilder men det hann vi aldrig. Så efter en ganska lång, men ändå trevlig skoldag bestående av studentmösseprovning, studentmössebeställning och tävling, som vi såklart vann, åkte jag och Cecilia in till birsta och mötte upp våran tredje kamrat. Åt onyttigt, jag behöver inte ens säga vart för alla vet redan vad som finns i birsta, är billigt och gott och har en logo bestående av ett M, och sedan åkte vi hem till Lillan i världens regnoväder och fortsätte dagen där vi slutade igår. Nu sitter jag hemma, funderar på att koka te, eller dricka vatten, och sedan bara slöa framför datorn och teven.
2010-08-24 @ 21:01:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Last Day Of Freedom



Så här ska det se ut när jag flyttar hemifrån. Vitt från golv till tak och stora fönster! Tänk spetsgardiner i fönstren och en stor skön soffa någonstans i rummet. Plus att golvet skulle jag kunna döda för att få i mitt hus! Just det här rummet kommer ifrån ett stort hus på Björneborgsgatan här i Sundsvall som är till salu. Försökte övertala moder min igår att hon skulle köpa det, tyvärr utan framgång.

Idag är sista sommarlovsledighetsdagen för i år. Lite sorgligt, men lite roligt eftersom jag nu går in på sista året som gymnasieelev! Har precis bakat scones åt min mansvän och nu ska jag ta mig en dusch som jag behövt göra dom sista tre dagarna och sedan vid tre kommer Hilma och plockar upp mig för då ska vi på picknick med Cecilia och Lillipoo som precis kommit hem från Turkiet. Toppen!

2010-08-23 @ 12:41:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Edward Sharpe and the Magnetic Zeros / 40 day dream

Cecilia tycker jag lyssnar på musik som passar folk som drogar i något parkeringshus någonstans. Kanske har hon rätt, men det är en klassfråga.

Läste förresten nyss att under första skoldagen så kommer vi att prova mössor inför studenten, vilket visar att vi inte alls är långt borta nu. Typ bara ett år, men ett skolår är en fis i rymden med min klass. WIHO!

 

2010-08-21 @ 23:05:48 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


MISFORTUNE

Glömde förresten att berätta att jag råkade sätta mig på en laddare igår. Eller rättare sagt slänga mig ner på en laddare som låg i Jockes säng vilket resulterade i två feta röda märken ungefär en centimeter ifrån varandra på rumpstackarn min. Trodde att dom röda finnliknande sakerna skulle ge med sig men tyvärr är dom ännu idag kvar. Dessutom råkade jag sätta fast ett tuggummi i håret på mig själv idag på bussen. Det fastnade så mycket att jag inte kunde få bort det utan att dra bort en massa hår i samma veva. Jag vet inte hur jag lyckades dock, ena stunden var tuggummit i munnen och andra inkladdat i mitt hår. Bara så ni vet tänkte jag.
2010-08-20 @ 23:39:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


älghorn



Jag bara spenderar och spenderar mina livsbesparingar. Senast idag på ett par skor, skymtas två inlägg ner, från monki. Sista paret i min storlek fick jag tag på också och självklart var dom värd alla korvören jag var tvungen att punga ut på dom, jag menar, titta bara på dom! och ett par underbart sköna svarta jeans. Damen som stod i kassan när jag köpte jeansen kollade på mig kritiskt och frågade om jag verkligen skulle ha ett par medium eftersom hon tyckte small skulle räcka. Stolt som en tupp gick jag ut därifrån. Det var nog den finaste kommentaren jag fått på länge. Nu ligger jag i soffan och funderar otroligt mycket på att göra en kladdkaka och kanske äta upp smeten innan jag gräddar den. Är ensam hemma hela helgen med syster som sällskap så något måste jag hitta på för att inte mögla bort.
2010-08-20 @ 21:26:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholmserenad



Tog en rätt plötslig resa över dagen ner till stockholmen igår med Cecilia. Idag mår fötterna som dom förtjänar efter ungefär 2 mils gående. Är nöjd med köpen jag fick med mig hem, lite stickat och lite jacka and so on. Behöver bara hitta ett par jeans, alternativt jeansleggings eftersom jag har fått lite tjenis på kortare tröjor. Nu ska jag kolla på film med mannen min, de snabba och de rasande om ni hänger med.

Tjillevippen
2010-08-19 @ 21:13:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We got koka kola veins we don't know our names



Ibland när jag sitter och fiser i kassan på jobbet så funderar jag på hur många, enligt mig, konstiga människor det egentligen finns här på tellus (jorden). Jag ser säkert 100 stycken varje dag. Som mannen som kom in med läppglans på läpparna och betalade 49 kronor i 50-öringar eller kvinnan som bara mimade det hon sa, det kom aldrig något ljud. Eller han som varje dag kommer och köper två ölkartonger som han pantar dagen efter för att sedan kunna köpa nya.

Imorgon 05.08 sätter jag min rumpa på ett tåg och åker ner till stockholm. Förhoppningsvis är det fint och varmt väder och förhoppningsvis har de proppat butikerna med emelievänliga kläder. Nu måste jag sova, vill ju inte riskera att sova över en sådan viktig dag.

Godnass vänner
2010-08-17 @ 22:18:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


moviemoviemovie



Sitter i skrivande läge och väntar på Allurbrallur min barndomsvän som är på väg till moi. Vi ska ta ett fordon (bil, eftersom hon har fördelen att fylla år tidigt på året och har körkort) som vi finner närmast och åka iväg och köpa något att äta för att sedan ha filmmaraton i min säng. Gossipgirl säsong uno står på schemat. Troligen kommer vi inte hinna hela eftersom den är 12 timmar lång. Men en del i alla fall.
2010-08-16 @ 19:32:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


flugjävel

Jag hatar känslan av att någon står för nära lillhuvudet mitt eller att någon viftar med något framför ansiktet på mig. Tyvärr är just nu ett sådant tillfälle. Det flyger nämligen en irriterande, liten blomfluga runt mitt huvud, varv ut och varv in och har så gjort den senaste halvtimmen och varje gång han rundar nästippen är jag rädd att jag ska råka suga in honom och kvävas. Försöker dock febrilt mosa honom men missar varje gång. Snart erkänner jag mig slagen, och byter rum!

Förresten så är nu Stockholmsbiljetter så gott som bokade, jag y mi amigo Cecilia åker onsdag morgon klockan 5. Men skönt ska det bli!
2010-08-15 @ 23:19:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


femton/års/födelsedagsbarn



du må ha fått den yttre skönheten, men på insidan är du exakt lika skruvad och konstig som jag är. grattis bästa, underbaraste lillasyster på byxmyndighetsdagen.
2010-08-13 @ 00:05:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


dreamcatcher/feathers



Det är förjäkla häftigt med tatueringar alltså. Innan mitt liv är slut så ska jag ha minst en riktig sittandes någonstans på min arma kropp. Dagarna flyger förbi vänner, även fast jag bara jobbar och sliter. I helgen dock umgicks jag med mina bromances från klassen uppe i Jespers stuga vid högakustenbron. Skrattade, lekte, åt tacos, badade, lyssnade på musik med tända ljus ute i mörkret mitt i natten and so on. Väldigt trevlig, men konstig vistelse. Vissa människor alltså... Nu lever jag mest för sista resan till stockholm innan skolan och sedan är det tillbaka till kämpandet igen.
2010-08-11 @ 20:45:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad är dröm och vad som är verklighet?


Idag har jag spenderat en heldag (med uppstigning 08.00)  i en stuga uppe i Holm med en viss Cecilia "sickan, cill, charlie" Sandström och delar av hennes familj. Vi badade i regn, bastade, spelade pizzaspelet (TP) och åkte båt med broder Sandström hängandes i en lina bakom båten. Skulle åka iväg och fiska också men då skulle det visst blixtra över berget medan vi var på öppet hav vilket gjorde att vi vände hem istället och plockade vass. På kvällen skulle jag träffa en viss Alice, men hon svarade inte när jag kontaktade henne så det blev det bio istället. Jag och Cecila kollade på Inception som var galet bra, tyvärr lite lång så vi fick springa i smärta med våra överfulla blåsor upp till busshållsplatsen för att vi skulle hinna med bussen hem. Men nu sitter jag  här i alla fall, i min egen soffa, nykissad och glad. Funderar över livet och är lite halvskraj för att somna. (inception-kunskap krävs för att förstå varför)
2010-08-05 @ 01:09:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


och dagarna flyger förbi

 

Fredag - Umgicks med Lill och Cill och mysfaktorn var på topp. Åt middag på Biteline och åkte sedan hem till Lillson och kollade på film hela natten. Vaknade trehundraelva gånger av att hon gick och pratade i sömnen också. Du är allt bra mysko min vän!

 

Lördag - Brännbollsfest och middag på Svartviksberget med Joakims familj och vänner. Spelade som en gud, eller? Spöregn gjorde att vi fick avbryta efter varsin omgång som innelag. Tror aldrig jag varit så blöt någongång som när jag kom hem.

 

Söndag - Råkade somna klockan 10 på lördagkväll och sov till 12 på söndagen, slappade hela dagen och åkte sedan in på kvällen och åt mat i stan med Joakim.

 

Måndag - Fiskade, badade hund och hundvalp och åkte moppe i en ful cykelhjälm på dagen och umgicks med Cecilia på kvällen.

 

Idag - Umgåtts med bästa Roxana hela dagen, jobbat vidare på vår hemliga PA-plan och knäppt fula nördbilder i sann projektarbete anda. Stressat hem och bytt om snabbt och nu är jag redo för fläskande och film med min manskamrat. Godnatt!

 

2010-08-03 @ 22:13:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0