GREAT




Fick jag en smärre panikattack förut på bussen på väg hem, jag satt på fönstersätet och tjejen utanför mig somnade, stenhårt! Hon satt och slängde med huvudet i svängarna helt okontrollerat och efter ett tag, när bussen bromsade in, for hon frammåt och satt som Quasimodo ungefär tills hon vaknade 15 minuter senare, då satte hon sig upp igen och började svänga. Jag var livrädd att hon skulle råka lägga huvudet på min axel, för jag skulle inte våga säga något, eller att hon inte skulle vakna när jag skulle av och när jag skulle peta henne försiktigt på armen och säga "ursäkta" då skulle det visa sig att hon gått och dött mitt där under bussturen och jag skulle skämmas. Jag vet inte varför, men jag känner redan nu att jag skulle skämmas om jag skulle peta på en tjej som visade sig vara död.
2010-09-30 @ 19:41:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lillipoo, min Lillipoo



Åh, min lilla lillipoo fyller 18 år idag och ikväll ska hon firas, kvinnan som lämnar mig ensam i omyndighetsåren. Blir en liten födelsedagsstund i hennes hus vid sju-snåret. Hoppas hon bjuder på saft, annars får hon ingen present, moho! Tänkte sedan uppehålla henne hela natten så hon inte kan ta sig till krogen och sedan behålla henne tills jag fyller om två månader. Men, för att jag ska kunna åka till henne måste jag sätta igång med mitt hemprov nu sååå jag vill nu bara avsluta denna fina hyllning med ett litet citat från 2007:

"de é naaajs I say waoooo, damn god shit bonka flengfleng, this is fräääääsigt (y) gotta mooovee from the högre steppet, man får aldrig fallafel i en bil menar jag (L)"  Linnea.S

I Love you Lillipoo!
2010-09-29 @ 17:03:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Night Time - Day Time



Alltså, jag ber om ursäkt för min otroligt barnsliga sida just nu. Men jag gråter av skratt, så jag måste visa! Ha överseende med att jag haft prov idag och är jäkligt trött.
2010-09-28 @ 20:24:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Welcome to Canada



Åh, säg hallå till min största idol! Welcome to Canada!
2010-09-28 @ 20:08:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KiiillliKilliKill



Min trötthet tar över, gudarna vad trött jag är idag. Orkar inte sitta upp, ryggen viker, så jag förlitar mig på att min ölkagge ska ta emot mig och ge mig stöd så jag inte faller ihop helt. Astrofyiken gick helt okej, skrev tills handen krampade, även fast det var ett prov utan mvg-gräns, alltså bara g och kanske vg-gräns.
Nu sitter jag vid datorn, medan min lillasyster masserar mitt hår! Gulliga du, nu ligger du allt på plussidan! Tar hand om sin syster som knappt orkar röra på sig. Tyvärr måste jag ju ge igen en vacker dag, men det behöver vi inte tänka på nu.
Ikväll ska jag äntligen vara med min man, har inte träffat honom sen i torsdags så det kliar lite i mysfingrarna och imorgon, nä då är det ingen vanlig dag, för då är det nämligen en söt kisses födelsedag, hurra hurra hurra!!
2010-09-28 @ 18:12:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pretty Reckless



Rymden är fascinerande, men inte det jag pluggar på nu. Har suttit i princip hela dagen och matat asteroider, solsystem och planeter så nu är det lite hat mot rymden jag känner faktiskt. Imorgon tidigt med tuppen har jag prov, och sedan fortsätter dagen till halv 5. Lyckliga liv! Ska kanske försöka mig på en liten övningskörning med farsgubben efter det, börjar ju på körskola den 4:e, så då gäller det att vara förberedd så det räcker och blir över. Godnatt nu amigos!
2010-09-27 @ 22:03:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite plugg, lite birsta, lite herrgård



Trodde bara allmänt sådär att söndagar = vilodagar. Men nej, inte i min familj, här kör vi fullt ös, hämningslös. Ska nu efter en trevlig liten dusch sätta igång med lite plugg, har prov på tisdag och tal imorgon. Vet dock inte om talet är något att prioritera eftersom det bara är ett "provtal" inför det riktiga talet v.40. Trubbeltrubbel. Efter någon timmes pluggade och svärande så ska jag då ta mig vidare ut till birsta, egentligen ska vi bara köpa mer saker till köket men eftersom jag inte orkar plugga så ser jag det som en fin chans att rymma. Sedan far vi vidare med finskorna på till herrgården i svartvik där vi ska äta middag med farmor och släkten. Som sagt, fullt upp! Nu ska jag bege mig in i rymdens värld, och förresten! 2036 får ni passa er, för fredag 13 april kommer en asteroid vid namn apophis slå ner här på jorden och orsaka kaos. De ni!
2010-09-26 @ 12:55:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholm all day, every day



Jag har ångest, jag saknar Stockholm! Känner att jag måste uppsöka staden snarast. Behöver inte ens sova där, bara jag får komma ner, med min nya lön, och spendera upp hela den. Då skulle mitt liv kännas komplett för en sekund. Nästa helg kanske?

Ligger i min säng nu, i mina harems, fullproppad med mat från ming palace, nomnom! Tror inte jag tänker resa mig upp på hela kvällen heller. Kanske tittar på eclipse, i min ensamhet, med en chokladkaka och njuter, som han på nyhetsmorgon tyckte imorse. Trevlig kväll amigos!
2010-09-25 @ 19:00:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trötttrötttrötttrött


Min katt är rädd för paraplyer... vem fan är rädd för paraplyer?!  Varje gång jag kommer hem och går med paraplyet i handen så flyr katten, typ reser ragg och fräser... Jag menar, vad har paraplyet någonsin gjort honom?!

Ikväll kännner jag att min kropp inte orkar göra något alls egentligen, men eftersom jag blir utskickad ur mitt hus (mamma och pappa ska ha pre-party för 40+, hahah! och Mikaela ska därefter ha hemmafest med sina kamrater) så ska jag åka till Cecilia... och göra inget alls där istället! Imorgon kör jag nog på samma rutin. Jag blir så jäkla trött efter vissa veckor på skolan att jag bara vill sova livet ut egentligen! God fredagskväll amigos, hoppas ni lever livet tvärt emot mig!
2010-09-24 @ 17:25:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


my biggest fear


Jag har nog kommit på vad min absolut största rädsla är. Visst finns det mycket som jag oroar mig för och tycker är äckligt, men min absolut största rädsla, det är att åka buss eller bil över en bro. Gud vad jag känner mig trängd och får svårt att andas då jag bara ska ta mig 20 meter över harabergsbron här hemma. Sitter jag på bussen letar jag efter den där hammaren som man slår sönder fönster med, bara för att vara säker på att den finns och att jag skulle kunna slå upp rutan om jag skulle åka i vattnet och bussen skulle flyta och jag överleva. Ibland tänker jag inte på det dock, men när jag är själv eller då ingen pratar med mig, då kommer paniken, och vinterhalvåret, när det är halt på vägarna och isen ligger på vattnet, den ska vi inte ens prata om! Usch och fy och blä!
2010-09-23 @ 19:51:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


student tvåtusenelva



Vilket dystert vardagsliv (och mestadels helgliv) man har som student. Behöver jag säga mer?
2010-09-22 @ 16:53:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm not a robot



Migrändagar är världens värsta dagar. Har inte kunnat vara vaken på grund av min huvudvärk och när jag väl vaknat har jag legat och dregglat på kudden för att jag inte orkat göra något åt saken. Har aningen panik över allt som ska göras i skolan, efter skolan och före skolan. Massa prov och skit. Dessutom har jag riskettan imorgon 30 minuter efter att jag börjat samhälle som jag ska ha redovisning i. Panik at the disco! Men för att göra mig själv lite gladare så klarade jag i alla fall fysikprovet i fredags, hallelujah! Nu ska jag öva vidare på min redovisning och döda målarfärgslukten som äter upp min hjärna. Godnatt!
2010-09-20 @ 20:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wardrobe trouble



Fabian, min och systers delade garderob är dödligt jobbig. Igår rev vi ut alla kläder och slängde bort det som vi inte använde. En hel förbaskad svart stor sopsäck blev det (?!) och ändå är det för mycket kläder kvar i garderoben just nu. Imorgon när vi båda har valt kläder till skolan kommer det se ut som crap där inne igen också måste vi börja om och vika och städa. Sedan kom vi på igår att det blir jäkligt jobbigt när jag flyttar, vem ska få vad? Trubbeltrubbel!
2010-09-19 @ 16:22:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


slödagar



Söndagar = Slödagar. Har dock lyckas resa mig upp ur min soffkoma och tagit mig en dusch idag, det är mer än vad jag presterade igår så det går frammåt i alla fall!
Nu sitter och lyssnar på elvispen nu som med hjälp av mamma håller på att producera en tårta som släkten ska få smaka ikväll när de kommer och firar pappa. Gammgubben fyllde ju år i torsdags, men det han jag aldrig berätta. Nä, nu tror jag att jag ska gå och äta lite vaniljsås, för att bre på min redan otroligt feta och lata helg menar jag. Puss och kram på det!
2010-09-19 @ 13:53:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Run Unleashed



Jag har ingen ork kvar, inte i någon del av min kropp. Jag kommer behöva sluta på jobbet eftersom jag inte har någon kraft kvar på helgerna. Fysikprovet som vi gjorde i går gick sämst, jag vet redan nu att jag har ett omprov som väntar. Kvällen igår var galen, rolig, sorglig, sjuk, vild. Orkar inte gå in på det mer nu eftersom det inte behöver förmedlas till omgivningen, det räcker med att resterande finns i mitt huvud.

Hela dagen idag har jag bara varit, inte rest mig ur soffan och inte suttit på mig kläder, huvudvärken har jagat mig som en panter också plus att jag är så slut och hängig. Dessutom har jag pluggat nu på kvällen (?!) förstår ni då hur mycket jag har att göra? när jag till och med måste plugga på lördagkväll. Godnatt!
2010-09-18 @ 22:47:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


suck

så här tycker jag om skolan nu


.
2010-09-16 @ 20:59:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Get up and go go go



Det finns inget tråkigare och lamare här i världen än när man måste plugga och man ej har orken eller lusten. Idag är en sådan dag. Har både viktig engelska, viktig fysik och viktig samhälle att göra. Plus att vi idag fick ännu mer plugg i form av bioteknik som ska vara klart på tisdag. Usch och fy och blä. Försöker dock skaka av mig känslan av ångest och stress ikväll och ska försöka lägga undan plugget och bara ta det lugnt. Jag kommer annars gå in i väggen snart. Imorgon är det döddag på skolan. 8.15 till 16.30... toppen! Tur att Emma min amigo ska ta med sig fika i form av bullar och saft till mig och henne som vi ska stoppa i våra magar vid astrofysiken. Puss på dig Emma!
2010-09-15 @ 21:27:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KÖKSLÖS ÄR HJÄRTLÖS

Victoria Törngren


Jag är kökslös och känner mig helt handikapad. Vi håller nämligen på att bygga om så allt som möter oss i köket är ett stort tomt eko. Ungefär som min mage, eftersom mikron bestämde sig för att gå sönder den också, mitt i stundens hetta utan kokplattor och ugn, när jag behövde honom som mest! Förresten så har jag totalt bara pluggat hela dagen... förutom en liten stund då jag köpte ett par skor på nelly.com, lite avslöjande på bilden om ni ville veta. Fysik kan ta mig någonstans, speciellt de kapitlen (Kapitel 5!!!!) som jag inte förstår. Blir så frustrerad. Nu ska jag därför istället kolla på Idol (bagge i mitt hjärta) också ska jag lyssna på min skrikande mage som ber efter lite varm mat, donken imorgon någon?!
PUSS AMIGOS
2010-09-14 @ 20:02:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Radioactive



Har jag glömt att visa er Kings Of Leon's nyaste video?! Har jag glömt att berätta att jag beställt deras deluxe skiva som kommer ut 19 oktober?! Har jag inte sagt att jag sitter och skriver labbrapport just nu, för det gör jag?! Har jag sagt att jag har suttit i TRE OCH EN HALV TIMME och skrivit labbrapport?! HAR JAG SAGT ATT JAG HATAR ATT SKRIVA LABBRAPPORT?!? missade till och med en tur till birsta för fysik b, vilket gör att jag hatar den ännu mer...
2010-09-12 @ 17:09:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Black Balloon

Min nyaste skönaste.

Lyckades få med mig en stor mysig halsduk och min monki skjorta hem från birsta idag, alltså de saker som jag la undan för att få med mig. Toppen!
Ligger nu i sängen och vilar upp mig, är otroligt trött och slö så tänkte spendera resten av dagen i min säng/jockes säng och titta på tv, eller kanske datorn. Imorgon måste jag nämligen sätta igång med pluggandet. Prov och 2 labbrapporter till nästa vecka. Mitt liv börjar gå mot de sämre dagarna igen...
2010-09-11 @ 16:34:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Adele

 

Tillexempel så skulle jag kunna tänka mig att byta bort mina tånaglar för en röst som denna.

2010-09-10 @ 21:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hometown Glory

Jag kan inte kolla på Idol, jag blir upprörd! Jag vill ha en hes, mysig sångröst och kunna leva på den. Men istället för att få en medalj för bästa sången i världen får jag sitta hemma på fredagkväll och lyssna på musik, med mig själv, och min labbrapport som jag måste skriva. Eller mina labbrapporter kanske jag ska säga, eftersom det är två stycken...

Idag hände världens jobbigaste sak på birsta, jag råkade ta med mig mitt gamla bankomatkort så mitt under ett köp står det på kortläsaren "medges ej". Det trodde jag bara hände tanter och alkoholister eller personer med migrationsverkets bankomatkort (erfarenheter jag fått som gammal kassörska), men tydligen inte. Det händer Emelie Englund också. Awesome! Så jag ringde min mor (som jag alltid gör när något går snett) och bad henne tycka synd om mig, och det gjorde hon så imorgon ska vi åka in till birsta och köpa mina saker som jag inte fick ta hem idag. Bland annat en skjorta från Monki som är underbar, har velat ha den i år och dar och idag hittade jag den. YEAH!
2010-09-10 @ 21:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My Heart Melted Away



Kolla vilken underbart söt spellista jag fick av min mansvän idag. Läs låttiteln, eller tracksen, uppifrån och ner så får man fram ett sött meddelande. Rörd flickvän som får massa tekniska finsaker av mannen min. Nu ska vi sova eftersom ena halvan av oss ska upp och åka tidigt till skolan medan den andra ligger kvar och sover. Sovadelen står jag för! Godnatt!
2010-09-09 @ 22:30:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


drivers licence

Torsdagar och tisdagar är mina värsta skoldagar, då börjar vi nämligen tidigt och slutar sent. OTROLIGT JOBBIGT. Det gör ont i hela kroppen på mig för att jag blir så trött. Så det är ungefär där jag har spenderat min dag, H-E-L-A min dag. Nu sitter jag och kollar på Idol i väntan på att mitt gullefjun Fanny ska komma ner, hon har nämligen tagit körkort idag!!! Jag blir så avis och så stolt och så glad för hennes skull på samma gång! Puss på dig gullefjun! Imorgon har jag kortisdag på skolan, har labb och eget arbete på samhälle och sedan kanske det blir lite stan med min syster. Godnatt nu amigos!
2010-09-09 @ 20:59:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hit it!



Jag har ingen inspiration till att skriva en labbrapport just nu, och ändå behöver jag verkligen göra det! Kommer inte orka göra det någon annan dag så det är lika bra att köra all in på en gång. Försöker, suddar, försöker lite till, suddar ännu mer. Äter lite chilinötter också, även fast jag knappt kan tugga på dom. Nej, nu måste jag!
2010-09-08 @ 17:00:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HelloHelloHelloHowLow



Imorgon 13.00 spelas Kings of Leons första singel Radioactive från nya albumet på Bandit. Gissa vem som kommer vara bänkad vid radion?! Förresten så har jag så ont i tänderna att jag äter värkisar, usch och blä för att dra tänder på plats! Dessutom måste jag säga att Idol är awesome, så jäkla roligt med musik, det är det bästa som finns! Sovgott lads!
2010-09-07 @ 22:30:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kapten Englund

Jag vill verkligen ha denna halsduk. Bajs på Sundis som inte innehåller weekday. Tur att jag planerar att fara iväg till annan ort snarast!

Idag lystrar jag förresten bara till KAPTEN, detta eftersom jag styrde våran skuta från stan till juniskärshamnen utan problem. Padre kom nämligen in för att göra mig sällskap på sjukhuset där jag undersökte käften. (Gick ungefär som planerat, de sa att de skulle höra av sig om ett år. Tills dess skulle jag ta studenten i lugn och ro tyckte de, dock med en hel tandrad som jag ska få snarast. Tack snälla läkare!) Och eftersom han är ledig ville han smaka på en alkoholhaltig, manlig, pissgul dryck på vägen hem och don't drink and drive gäller ju även på havet så jag fick ta över. Manlig jag känner mig! Nu ska jag ta mig en dusch eftersom jag luktar lite funky, sedan åka till Joakim och sörja över mina skolproblem. H-A-T-A-R min dumma skola.
2010-09-06 @ 18:13:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite lista för de tråkiga dagarna

1. Det första du tvättar i duschen? – håller mig runt muffpartiet tills vattnet är lagom
2. Gillar du kaffe? - nej
3. Hur mår du just NU? - hungrig och trött
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? - e... eller m, beror på om man väljer långa versionen eller korta
5. Berätta om din senaste dröm. – att matilda hade löshår som hon sa va riktigt och roxana som drog ut det
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? – beror på om man får variera lite, ganske ta en qp en dag och en cheese en annan
7. Vad vill du ha just nu? tid och pengar till kläder... och en fin lägenhet i stockholm som väntar på mig
8. Har du räknat till 1000 någon gång? - nä, varför skulle man slösa tid på det?
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? – beror väl på glass
10. Använder du smileys? - ja :D
11. Har du träffat någon kändis? - träffat å träffat, har väl tittat lite på någon i smyg sådär
12. Gillar du keso? – jag har aldrig provat keso
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? – I'm awesome! no you're not! sen kan jag inge mer
14. Hur många länder har du besökt? – ork int räkna, thailand var i alla fall bästa
15. Är dina föräldrar stränga? - jag ser inte vad det står, pappa slår mig i bakhuvudet
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? – om världens existens litade på det
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? – mina ögon :')
18. Brukar du hyra film? – ja, jag brukar "hyra" film
19. Var kommer du vara på lördag? - jag funderar på att vara på birsta och spendera pengar
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? - :s
22. Vad åt du till lunch? – sibylla eftersom pappa bjöd
23. Har du lockigt hår? - ja, jo lite
24. När grät du senast? - igår på kvällen en skvätt
25. Har du gått in i en vägg någon gång? - både i en riktig vägg och i en låtsas vägg
26. Favoritårstid? - sommar
27. Vem höll du senast i handen? – mig själv, på bussen, satt med ihopknäppta fingrar vilandes på magen och sov som en tant
28. Sover du med TV:n på? – nej, onödigt
29. Tycker du att du är gammal? - nej, jag tycker jag är för ung
30. Är du mörkrädd? – nä, det beror på om jag tror att någon kommer skrämma mig eller inte
31. Gillar du ditt liv just nu? - jovars, helt okej
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? – haha ja?
33. Har du bra syn? - har lite glasögon ibland men tänker inte själv erkänna att jag behöver dom
34. Var är dina föräldrar just nu? – far sitter i köket och jag försöker febrilt tankeöverföra att han ska börja med middag. Mamma är ute och hurtar och det mår jag lite dåligt över eftersom jag ligger i soffan
35. Vad har du på dig just nu? – harmemsmysbyxor och tröja
36. Vad var det senaste du köpte? - donken...
37. Hatar du mer än 3 personer? - neje, i'm not a hater!
38. Använder du sushipinnar? - nej, använder inte sushi heller
39. Äger du ett vapen? - ohja, många vapen, dock inte pickadoller och likande
40. Gillar du ditt hår? - ibland
42. Gillar du dig själv? - mer än någon annan

2010-09-06 @ 17:27:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


working 14-20


wheredidugetthat

Det är tråkigt att vara låst på hemmaplan en hel dag eftersom jag måste vänta på att åka iväg till jobbet. Att jobba 14-20 är ungefär som att sova bort hela dagen, man hinner inte göra något alls, och eftersom jag jobbar till stängning så kommer jag vara död när jag kommer hem och somna på en gång. Sedan börjar skolan igen på måndag och allt börjar om igen. Tur att det blir lite kosing i alla fall, hade det blivit tillräckligt med kosing hade jag spenderat dom på skorna ovan, men dom kostar 3000 någonstans och det kommer ruinera mig, så tyvärr.
2010-09-05 @ 13:16:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MTWTFSS WEEKDAY


Uppdrag till mig själv: SLUTA vara så nojjig!
Nu ska jag kolla superman returns med pöket mitt och sedan sova för imorgon, precis som tidigare nämnt, blir det jobb. Godnatt! Kläderna ovan skulle jag förövrigt gärna äga.
2010-09-04 @ 22:03:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


where did u get that



Är trött som en bäver i sin hydda. Men att jobba 16-21 gick ganska bra ändå, inga dödsfall eller fyllon som förstörde stämningen i alla fall.  Trodde dock att jag hade en våldtäktsman bakom mig på cykel när jag cyklade hem från jobbet så mamma fick komma och möta mig. Ganska modig snart artonåring jag är må jag säga. Ont i ben och rumpa fick jag också eftersom jag cyklade som en maniac 4 kilometer. Nu ska jag kolla på dumburken med mor och syster. Hela helgen väntar jobb, I'M SO EXCITED, AND I JUST CAN'T HIDE IT!
2010-09-03 @ 22:42:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Come Around Sundown



Dålig video, men låten tillhör Kings Of Leon's nya album som släpps nästa månad! Jag kommer nu definitivt längta ihjäl mig! Mina gudar!
2010-09-03 @ 09:39:56 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


That's so Raven



Råkade snubbla in på Disney Channel idag, eller nu ljög jag, jag är alltid inne och kollar på Disney Channel, och hör och häpna! Mitt bästa program, That's so Raven, har börjat igen efter flera flera flera års paus. Jag garvar seriöst tills jag dör när jag kollar på det. Så jävla härlig serie! Nu är jag lycklig igen!

Idag har jag gått i skolan hela dagen. Tittat på spännande film och rymden och i princip tappat allt självförtroende på Engelska C. Efter skolan åkte mor, syster och jag till birsta en snabbis och provade sängar och sprang runt på IKEA någon minut. Har så förgrymmat ont i huvudet nu så jag tror jag ska ta mig till sängen och kanske sluta ögonlocken om en liten stund. Godnatt guapas!
2010-09-02 @ 21:15:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söker efter inspiration till min rubrikrad

Bild: Loweo

Vaknade precis som på bilden ovan med solsken inlysande genom fönstret i morse. Trodde att det skulle bli en underbar dag med värme, men tydligen så var inte värmen med på mina kompromisser och ville hålla sig runt 8 grader. Har haft det ganska lugn och trevligt idag, jag älskar att jag skrattar mycket även fast jag sitter i skolan utan livsglöd kvar i kroppen. Det tackar jag mina vänner för! Utan er vore jag ensam och halvt helkörd. Nehepp, nu ska jag kämpa för att hålla mig borta från kylskåpet för idag ska vi äta TACOS TILL MIDDAG! WIHOHO! Ha't bra amigos!
2010-09-01 @ 16:48:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0