emotionell



Har en pirrande, stressande och förväntansfull känsla i min kropp idag. Dagen D skulle man väl kunna säga. Imorgon sticker jag från Sundsvallet till Borlänge för en vecka i lera, smuts och kärlekens tecken. Kollade upp vädret igår också och kan väl inte säga att det ser allt för dåligt ut. Dock ändras det ju heela tiden så det kanske spöregnar hela veckan också, men vad gör det?!


Idag ska jag packa det sista i en trunk (tro mig, packningen är typ omöjlig att få till) och sedan åka in till staden för att köpa de sista nödvändigheterna. Kvällen kommer jag spendera med mitt p&l-crew som ska ha sleepover hos Tillan. Allt för att underlätta morgondagen!

Så hejdå mina kärleksbarn, vi syns om en vecka! För tillgång till internet, elektricitet, rinnande vatten och andra saker som dagligen används i hemmet är lyx nere på festivalen. Puss!
2011-06-26 @ 11:24:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TSO photography

 

 

 

2011-06-25 @ 12:56:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar




Glad midsommar på er då galningar. Min midsommar kommer bestå av: 8 timmar slavande på Ica (9-17, feel free to join) och sedan mexican-night at midsummer hos Roxana. Vi tänkte skippa sillen och dillen och äta tacos med fläskigt mycket guacamole och shit istället. Vad som händer efter ätandet återstår dock att se. Det enda som är säkert är att jag jobbar 9-14 på lördag så kvällen kommer, för mig, bli lugn.
2011-06-24 @ 08:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


waste no precious time



emelie till mamma: vad skulle du säga om jag kom hem med en tatuering?
mamma till emelie: skulle inte säga något negativt eftersom jag själv vill ha en.

hihihihihihihihihihihihi
2011-06-23 @ 22:49:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


p-ä-r-o-n


Tänkte bara klargöra en sak för alla retards där ute i världen. Nästa gång jag sitter i kassan och ni maxar på med drivor av varor och lägger dom så jag inte kan skjuta mellanpinnarna i rännan och de rasar ner bakom kassan så kommer jag spotta er rakt i ansiktet.

Idag var det inte långt ifrån. Slutade dock med att jag tog chipspåsarna (aka. stoppklossarna), klämde lite (läs: mycket) extra på dom så att det bara, förhoppningsvis, blev smulor kvar, gav bitchblicken och frågade "var det bra så?"
2011-06-23 @ 19:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hard workwork

Planerna för dagen är lika dystra som vädret utanför mitt fönster.
Tandläkaren 10.45 och sedan jobb 12-19.30 ca. WOHO! Känner ångesten.
2011-06-23 @ 09:28:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KoL




Om en vecka. Precis en vecka. Det är allt jag har att säga.
2011-06-22 @ 23:15:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


my precious




Idag fick jag, totalt oväntat, en av de finaste presenterna jag fått i hela mitt liv. Min vackraste ägodel!
Fanny, du är en ängel. Kommer aldrig kunna gengälda den här presenten, hur mycket jag än försöker! Tack så otroligt mycket. Puss på dig gullefjun!


(vi pratar alltså drömfångaren på bilderna ovan)
2011-06-22 @ 19:25:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Everything happens for a reason



Här är jag, nyduschad nytatuerad och fräsch...

I wish! Finaste tatueringen jag sett på länge är det i alla fall. Blir bara mer och mer sugen på att göra en. Antingen där denna kvinnan har sin, på utsidan underarmen, i nacken eller på revbenen. Är ganska säker på motivet också, eller texten som det kommer bli.


Idag ska jag, om vädret håller sig, lägga mig och steka på altanen heeeela dagen och sedan senare åka till birsta och fixa nödvändighteter när jag inte kan fånga mer soltimmar. Känns som en helt ok dag! Nu: frullele!
2011-06-21 @ 22:24:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Levis 501



Jag är the best festivalshopper ever! Har under dagen lyckats fånga (till ett trevligt pris): två levis 501 shorts (ett par blå som sitter som gudarna skapat dom och ett par svarta som sitter jagkaninteandasochminalårsprängssnällasläpputmig-tight, ett stycke festivalhatt, två par örhängen (ett par silverkors och ett par pistoler) och ett par leoskor på rea som kan slitas som aldrig förr nere i leran.


Dessutom har vi lyckats fixa hygienartiklar, alltså schampo, balsam, deo, handsprit osv. som ska med. Också ligger ett par låga vita converse och väntar på att bli uthämtade av moi plus att mor ger mig pengar för att köpa en svart långklänning imorgon! Great shoppingday! Det känns att p&l börjar närma sig nu, boooooyah!

p.s. NEJ, jag gör ej gratis personalshopperrundor d.s
p.s2 Om någon har gamla levis 501:or liggandes i storlek 29 eller större, vänligen släng ej, ge till mig! d.s2
2011-06-21 @ 21:54:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoppingday



Today is shoppingday med min peace and love familj. Vi ska köpa det sista som behövs och annat onödigt som inte alls behövs egentligen. Träffpunkt: Birsta at 17.00. Byebye!
2011-06-21 @ 15:42:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


peace and love

 

Om en vecka har vi sleepover at Tillys.

Om en vecka och några timmar vaknar vi.

Om en vecka och någon timme till tar vi bilen ner till Borlänge, till peace and love.

 

Fybubblan vad jag längtar!

 

2011-06-19 @ 22:24:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM ALIVE





Bara så ni vet tänkte jag. Även om det inte ter sig så i bloggen. Har varit för upptagen med att leva förmodar jag.

 

Största tidsfördrivet har ju varit student, även om det i dagsläget inte alls känns som jag tagit studenten. Minns ändå dagen mycket väl, hur varmt och soligt det var och hur mycket glädje som infann sig på champagnefrukosten, hur trött och nervösa alla blev under lärarlunchen på stadshuset där vissa även klämde fram en och annan tår då vår rektor höll de klassiska välkommentillverkligheten-talet. Jag minns hur jag med fem minuters mellanrum kollade på klockan och räknade ner tiden till utspring, hur förväntan och lyckan spred sig som ett smatterband när vi väntade på att få springa ut och hur allt bara släppte när vi väl sprang iväg.

 

Jag minns när vi stod på scenen och blickade ut över ett nästan proppfullt torg, hur vi hoppade och skrek, hur det spratt i alla småkropparna våra. Kramarna från familjen och vännerna när vi klivit ner från scenen, förvirringen innan alla tagit sig upp på flaket, musiken som knäckte alla andras. Jag minns sångerna, champagnen vi sprutade över folket, skratten, solen och värmen, SVETTEN!!, hur högtalarna som knäckte alla andras gick sönder efter något varv. Hur jag kom hem med smärta i fötterna och satte på mig tumvantar som tjocksockar då jag inte hittade några riktiga. Maten som var såhåhå god eftersom min mage var tom.

 

Jag minns när vi senare åkte till Rikard på förfest och myste med filtar och musik, hur vi ännu senare åkte ner till Oscars och dansade till solen gick upp igen och hur vi avslutade kvällen på donken och senare i mannens säng. Studenten har för mig varit världens bästa tid, en tid som är alldeles för kort dock. Så ni som fortfarande har den kvar, börja redan nu! Ni kommer ångra er annars! Spelar ingen roll om ni har ett eller sju år kvar, börja i tid for gods sake!

En sak dock har jag mycket svårt att minnas från denna dag, och det är vart fan mitt batterilock till kameran tagit vägen... en ägodel jag gärna tar tillbaka om någon råkat återfinna denna.
2011-06-19 @ 21:48:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RECAP


Studentbalbilder


Ännu en recap av saker som hänt sedan sist.

Fredag: Blev allt annat än en lugn kväll på en uteservering. Började med att träffa klasskamrater i Sundsvalls hamn. Njöt av sol, spelade lite kubb, knäppte en del fula kort, fick cider över mig, försökte fånga chips liggandes, Emil backade nästan in i en sten osv. Sedan begav vi oss upp mot staden där vi först kollade in Irish och efter det memento där vi såg Eric Amarillo. Blev besviken, han var jättefuuuul! Efter Eric fick vi till en viss Erik på donken och käkade lite föda och sedan vidare till efterfest hos Emil i skönsmon där vi bastade och badade. Trevligt!

Lördag: Åkte till Rikard för att äta middag. Åt denna middag och spelade lite brännboll + kubb och sedan åt vi även glass med världens godaste hemgjorda chokladsås som Rikard gjort. Handyman! Kvällen slutade på Jack's bar, Irish och sedan Allstar där vi dansade tills vi fick träningsvärk.

Söndag: Vaknade upp hos min man. Spenderade mestadels av dagen i sängen för att sedan på kvällen åka in till stan för mat och bio. Såg pirates of the caribbean och blev faktiskt aningen besviken. Inte lika bra som tidigare filmer!

Måndag: Birsta med nästan fulltaligt p&l-crew (Matilda, Cecilia, Rikard och moi) för att köpa tält, sovkuddar, täcken och andra nödvändigheter för festivalveckan som inte alls är så långt borta nu! Åt även lite max där vi blev serverade av världens solstråle <3. På kvällen var vi fulltaliga crewet hemma hos mig och spelade sällskapsspel, åt glass med Rikards amazing chokladsås och jordgubbar och kollade på film

Tisdag: Aktivitetsdag på södraberget med skolan. NV08 vann tävlingen vi hade på förmiddagen och treorna vann brännbollen på eftermiddagen. När aktivitetsdagen tagit slut åkte vi till vår mentor för lite apelsinjuice och bullar. Kom hem vid fyra och upptäckte som befarat att jag hade feber... precis som förra året precis innan skolavslutningen som slutade med att jag fick ligga i sängen hela avslutningshelgen. Så nu blir det kurering i form av Kan Jang och Ipren!
2011-06-07 @ 19:38:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Live your life

Flyter livet på som det ska eller?

Onsdags: Fin lärarmiddag. NV08 vann kampen om att få gå ut först på trappan, drack i ett hissförråd, gick till toby och skrattade och drack lite till, befann oss på oscars, somnade lycklig i hjärtats säng.


Igår: Vaknade trött och sliten, körde revansch och åkte in till barista där jag och Cilly åt middag. Relaxade i det vackra, varma vädret på stan, åkte hem, solade, tog bilen och körde runt i hela sundsvall med hög musik, precis som de ska vara!


Idag: Vaknade pigg med krulligt hår (?), åkte och kollade utsikt på södra berget + gick tarzanstigen, åkte med samma cilly till härnösand och åt subway, njöt i härnösands hamn där vi senare åmade oss i magsmärtor, åkte hem.


Nu: förmodligen uteserveringshäng i staden
2011-06-03 @ 18:45:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lärarmiddag


Idag 18.00 är det dags för lärarmiddag på stadshuset. Känner på mig att det kommer bli en trevlig kväll!
2011-06-01 @ 10:48:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0