RECAP


Studentbalbilder


Ännu en recap av saker som hänt sedan sist.

Fredag: Blev allt annat än en lugn kväll på en uteservering. Började med att träffa klasskamrater i Sundsvalls hamn. Njöt av sol, spelade lite kubb, knäppte en del fula kort, fick cider över mig, försökte fånga chips liggandes, Emil backade nästan in i en sten osv. Sedan begav vi oss upp mot staden där vi först kollade in Irish och efter det memento där vi såg Eric Amarillo. Blev besviken, han var jättefuuuul! Efter Eric fick vi till en viss Erik på donken och käkade lite föda och sedan vidare till efterfest hos Emil i skönsmon där vi bastade och badade. Trevligt!

Lördag: Åkte till Rikard för att äta middag. Åt denna middag och spelade lite brännboll + kubb och sedan åt vi även glass med världens godaste hemgjorda chokladsås som Rikard gjort. Handyman! Kvällen slutade på Jack's bar, Irish och sedan Allstar där vi dansade tills vi fick träningsvärk.

Söndag: Vaknade upp hos min man. Spenderade mestadels av dagen i sängen för att sedan på kvällen åka in till stan för mat och bio. Såg pirates of the caribbean och blev faktiskt aningen besviken. Inte lika bra som tidigare filmer!

Måndag: Birsta med nästan fulltaligt p&l-crew (Matilda, Cecilia, Rikard och moi) för att köpa tält, sovkuddar, täcken och andra nödvändigheter för festivalveckan som inte alls är så långt borta nu! Åt även lite max där vi blev serverade av världens solstråle <3. På kvällen var vi fulltaliga crewet hemma hos mig och spelade sällskapsspel, åt glass med Rikards amazing chokladsås och jordgubbar och kollade på film

Tisdag: Aktivitetsdag på södraberget med skolan. NV08 vann tävlingen vi hade på förmiddagen och treorna vann brännbollen på eftermiddagen. När aktivitetsdagen tagit slut åkte vi till vår mentor för lite apelsinjuice och bullar. Kom hem vid fyra och upptäckte som befarat att jag hade feber... precis som förra året precis innan skolavslutningen som slutade med att jag fick ligga i sängen hela avslutningshelgen. Så nu blir det kurering i form av Kan Jang och Ipren!
2011-06-07 @ 19:38:00 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0