New Year


Nu är det dags för nyår 2010! Har varit på stan idag med lillasyster och man för att köpa kläder att ha ikväll. Det blidde en vit "sidenskjorta", glansiga leggings och världens ballaste skor som jag skrev om i några inlägg under. Lär ju komma massor med bilder sedan efter ikväll, men nu måste jag börja göra mig i ordning. Ska till Linnea på middag först och sedan åker vi in till stan och efter det vidare på det som kvällen erbjuder. GOTT NYTT ÅR!
2009-12-31 @ 15:29:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


mellan/dags/rea

Två små bilder på två små halsband som jag hittade idag på stan. Ena fann jag på mellandagsrean, andra inte. Kollade på Avatar också, efter stan och efter en god middag med Joakim på Bite Line. Filmen var sjukt cool.
Nu är jag hemma i alla fall och halvliggandes i min säng. Tror jag ska lägga mig ner helt och njuta av lugnet medan Jocke kollar på JVM. Imorgon har jag slapp som prio ett på schemat!
2009-12-30 @ 00:34:59 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Världens Coolaste Skor?

Mina favoritskor of all time. Seriöst coolaste skorna i hela världen och på rea nu upptäckte jag idag. Jag vette fasiken när jag skulle sätta dom på fötterna och gå med dom ute, men ståendes på hyllan hemma på mitt rum så jag kan pussa på dom när jag vill skulle inte vara fel. Plus att dom är världssköna, satt som gjutna på mina fötter. Jag vill ha!
2009-12-29 @ 01:54:39 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Beyoncé

Jag är besviken på mellandagsrean på birsta. Hittade bara en simpel tröja (dock en sjukt mysig tröja), en svart stor från Gina Tricot. 99 riksdaler fick jag punga ut för den. Tråkigt förvånad då jag inte trodde den kostade 200 eftersom det inte fanns någon realapp, men snabbt som en katt med senap i arslet sprang jag ut därifrån i alla fall innan tanten i kassan hunnit inse sitt misstag. Nu ligger jag och Nathalie och lyssnar på musik med varsin dator i famnen och magar fulla av baguette och pepsi. Beyoncé med sin skönhet i mitt hjärta!  Imorgon ska jag prova mig på mellandagsrean på stan med Joakim innan vi drar vidare på bio, hoppas den bjuder på lite mer!
2009-12-28 @ 22:09:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snöstorm


När det väl börjat snöa tar det ju aldrig slut! Seriöst, jag tror att snön räcker mig upp till höfterna snart. Idag skulle jag ju egentligen på mellandagsrean med Linnea. Men eftersom det har varit snöstorm i 24 timmar nu så kunde mamma och pappa inte åka och hämta bilen förrän någon plogat upp vår väg och eftersom det tar ett bra tag att ta sig ut hit skulle vi ha kommit iväg för sent. Men troligen så ska jag in imorgon istället, måste titta innan allt tar slut!
2009-12-27 @ 16:36:51 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


New Moon

Lillajulafton med släkten på pappas sida idag, fick några presentkort och lite småsaker. Magen spricker dock snart så ikväll ska jag bara sitta ner och njuta av att kolla på new moon med min syster. Imorgon vill jag springa och fightas på mellandagsrean men jag behöver en följeslagare, så vi får se.
Godnattis
2009-12-26 @ 19:30:06 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Tjugofemte

Det känns underbart nu när min man har kommit tillbaka till Sundsvall igen efter massa julfirande uppe i fjällen. Just nu ligger vi och fläskar oss med chips, trocadero och Narnia, asnice! Förresten så har min sötnos trollat fram New Moon på min dator också!!! Så nu är jag överlycklig och kan knappt vänta på att få se den imorgon! Nej, filmen kallar, godnatt.
2009-12-25 @ 22:30:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


It's Christmas

Asbra jul! Jag har fått en massa asbra saker och en massa asbraiga garv med min knäppa släkt. Berättar mer imorgon om vad jag har fått, men en av sakerna är i alla fall de söta trosorna ovan. Nu ska jag kolla på vänner med min syster och låta min uppblåsta julbordsmage minska, sakta men säkert.

ps. Linnea, rosetterna som vi troddde skulle vara i vägen är inte det  d.s
2009-12-24 @ 23:16:38 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dan före dopparedan


Idag är det dan före dopparedagen och jag och syster har suttit och kollat på vänner i princip hela dagen med julgranen lysandes bakom oss. Riktigt supermys! Ikväll ska det julpysslas här hemma. Julskinka, kola, knäck och uppesittarkväll står på listan. Men först ska jag hjälpa far med tacosen. God Jul!
2009-12-23 @ 15:33:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Believe me

 

Jag saknar dig
2009-12-22 @ 21:09:42 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter trött

Jag fick totalt hjärnsläpp idag när jag skulle handla julklappar på birsta. Jag visste inte vad jag skulle köpa till familjen eller vad jag skulle köpa till mig själv så jag kom hem helt paketlös tyvärr. Troligen så beror det på att jag sov aningen för få timmar i natt eftersom jag och Cecilia kollade på Glee fram till till 4 och sedan åt vi nattföda innan vi somnade.
Därför håller jag just nu på att dö av trötthet så här får vi en fina sovlåtar-lista också skriver jag när jag kan se tangenterna istället.
2009-12-22 @ 18:16:28 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Famous



Jag och Cecilia ska bli kända och hänga med Taylor Lautner när vi blir stor. Vi tänkte flytta så snart vi slutat skolan och sedan sno Taylor från Taylor. He-he (bara extrema twilight nördar som hänger med) Nu ska vi i alla fall fortsätta fisa i Cecilias säng och sedan ska vi kolla på Glee. Imorgon åker vi till birsta om vädret tillåter!
2009-12-21 @ 21:33:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pastasallad

Jag är nog sveriges bästa pastasallads görare... i alla fall enligt mig själv. Blev så himla sugen på penne alldeles nyss så jag var tvungen att göra något av suget och nu är det bra och min mage är mätt. Dock så blev det lite tungt med birsta idag eftersom vägarna är helt igensnöade och bilar ligger i diket överallt. Så vi får ta det någon annan dag istället. Men jag tror att jag och sickson ska leka lite ändå senare.
2009-12-21 @ 14:50:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Whiteshirt/Blackshirt

Jag har inte en lugn stund i mitt liv även fast det är jullov. Idag ska jag och sickson åka in till birsta och fixa de sista julklapparna innan jul plus att vi såklart måste prova på nya tacobar! Tror att jag ska köpa något fint till mig själv också för att jag har jobbat så bra.
Förresten så hittade jag massa fina paket inslagna i presentpapper med hjärtan på under granen idag. Tror jag ska gå och klämma på dom lite nu.
2009-12-21 @ 10:35:21 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


CityandColour

Damer och herrar, jag bjuder härmed på världens bästa mysmusik. Det är bara att klicka på bilden och njuta!
2009-12-20 @ 23:31:15 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den grannanste granen i stan

Bilder från granklädningen som vi hade alldeles nyss. Med lite julmusik och fullt med snö som vräker ner utanför blev det faktiskt en riktigt mysig avslutning på en annars pain in the ass jobbig jobbarhelg. Äntligen lite julkänsla!
2009-12-20 @ 20:45:12 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hard working woman

I helgen är jag en hard working woman. Jobbade idag mellan 12-19 och imorgon likaså, ganska drygt men sen så är det alltid skönt med lite extra riksdaler i peningapungen. Ikväll ska jag mysa med min syster, vi kör lite ensamhemma party med lördagsgodis, naminamnam!
2009-12-19 @ 20:25:47 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Pretty darn cool


Hur har året nollnio varit för dig?  Stressigt men underbart
Bättre än förra året?  fifty-fifty
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Underbara strunder med vänner och utlandsresa
Har du flyttat under år nollnio? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? massa
Isåfall vilken? possibility - lykke li och massa fler
Har du kysst en främling? nope
Hur har din kärlek varit nollnio? bäst
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja en massa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? batman and me (L)

Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej

Har du gjort någonting du ångrar? jag tror fasen inte det
Har du skämt ut dig? jag skämmer ut mig tre gånger dagligen
Har du ljugit för en vän? nä inte allvarligt
Har du varit ute en hel natt? mjne
Har du blivit tagen av polisen? - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - ja
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? det har jag säkert, typ åkt utomlands med jocke. Never happened before.
Höll du några av dina nyårslöften? tror inte att jag hade några att hålla och tur var väl det för jag hade inte hållit dom anyway.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
Dog någon som stod dig nära? nej
Vilka länder besökte du? Gran Canaria - Puerto Rico
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? mer sol och värme
Vad var din största framgång 2009? mina betyg
Har du varit sjuk eller skadat dig? typ dödssjuk efter utlandsresan men annars nej
Bästa köpet? Jag vet inte, armbanden från puerto rico är nice
Vad spenderade du mest pengar på? en utlandsresa
Gjorde någonting dig riktigt glad? något gör mig nästan alltid glad, jag är en gladis
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? svennebanan, i gotta feeling, bulletproof, eyes on fire
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag vet inte, ingen aning
Vad önskar du att du gjort mer? skaffat beachbody och en massa kläder
Vad önskar du att du gjort mindre? stressat, varit pressad
Hur tillbringar du julen? Med släkten, troligen så somnar jag på soffan och sedan kollar vi på tomten är far till alla barnen.
Favoritprogram på TV? DH och greys
Bästa boken du läste i år? Twilightböckerna
Största musikaliska upptäckten? La roux
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja
Något du önskade dig men inte fick?
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? värme och mer fritid
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? sköna kläder och slarvig, i alla fall skoldagarna
Vad fick dig att må bra? mina vänner, min klass, min pojkvän, min familj
Vilken kändis var du mest sugen på? i donno, jacob blackis babe maybe
Vem saknade du? Mitt gamla girlpower häng gäng
De bästa nya människorna du träffade? jag har inte träffat så många nya, bara kommit närmare dom jag känner och de är bäst allihopa
2009-12-18 @ 22:54:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bodies making chemistry

Jag vill ha sommar, vänner och glädje.
Inte vinter, - 20 och tjockjacka. Det finns inget positivt med vintern. Nästa år drar jag till stockholm!
2009-12-18 @ 21:10:36 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Relaxation in the nation

Erin Wasson

En riktig myspyskväll, precis vad jag behöver! Lyssnar på Vh1 myshits, myskollar lite på kläder på datorn, mysäter lite ecochips och mysnjuter. Det var otroligt längesedan jag kände mig så här avslappnad, det är för bövelen skönaste känslan ever.
2009-12-18 @ 20:32:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Little black dress

Den här tänker jag ha på nyår och därmed basta!
2009-12-17 @ 23:45:35 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


headache

Tänkte bara visa hur det kan se ut när sveriges bästa klass vinner och bevisat blir sveriges bästa klass!
Idag har jag letat julklappar och haft en helvetes skoldag vilket mitt huvud gärna berättar för mig genom smärta. SKÖNT att det är lov nu, jag ska vila ihjäl mig.
2009-12-17 @ 20:23:43 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


För hjältar och hjältinnor stannar kvar

På drift, Töntarna, Kevlarsjäl, Den döda vinkeln, 400 slag
2009-12-16 @ 22:37:47 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ork på burk?

Tänk vad bra med ork på burk. Då skulle jag slänga i mig en hel karta just nu bara för att orka med att läsa en bok och plugga på frågor till den plus att jag måste lära mig massa stretchingövningar tills ikväll OCH skriva en önskelista som mamma kräver (varför kommer man inte på saker när man väl får?!?). Nu tänker jag ta min bok, min julmust och mitt badskum också tänker jag lägga mig i badet och vägra kliva upp förrän boken är utläst.
2009-12-16 @ 18:02:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wishlist

Chicy, Modekungen

Jag vill ha chocolate chip cookies och det här under granen den 24:e. Nu ska jag läsa tills ögonen blöder. Godnatt och sov gott.
2009-12-15 @ 22:26:34 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bridget Jones Dagbok

 

Alltså jag avgudar Bridget Jones Dagbok. Det är bland de bästa filmerna som någonsin gjorts. Kan inte sluta garva åt hur pinsam hon är, det är ju helt underbart! För en gångs skull känns mitt liv faktiskt inte pinsamt alls. HAHA nu kommer stora mormorstrosor scenen!

2009-12-15 @ 21:26:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Outstanding

Nu snöar det galet mycket! Varför kan det aldrig snöa lagomt? Eller varför kan man aldrig få lagom mycket snö?! Det räcker med snö upp till fotknölarna, det behöver inte fortsätta upp till knäskålarna. Bevare mig väl!
Nu ska jag sätta mig med allt plugg och försöka få ihop lite saker i alla fall, troligen kommer det inte ske men man kan ju hoppas. Leta efter saker att lägga till på min önskelista ska jag göra också... det kommer jag nog göra hela dagen istället för att plugga kom jag på nu. hihohahö
2009-12-15 @ 13:01:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


White White Winter


Åh, det är ett julmirakel! Jag kliver ut på altanen, ser stora vita snöflingor överallt och när jag sedan sätter mig i bilen efter så spelas "nu är det jul igen, jubidubi jul igen" på radion. Mer juligt än så blir det inte! Just nu sitter jag och kollar på eight below på nian.. varför gråter jag åt en hundfilm? också blandar jag energidryck med ipren och hårmassage... hm? Imorgon har jag en lektion och ett tandläkarbesök att ta hand om, sedan måste jag plugga hela dagen. Godnattis
2009-12-14 @ 22:56:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En antilopalligatorörntranmasknörd

För att beskriva vår lärare:
- Snabb som en antilop, så fort man nyser kommer han springandes och säger: nä, nu tycker jag ni låter för mycket här inne, skärp er nu!
- Aggresiv som en alligator, tycker att vi aldrig jobbar bra men att vi borde klara de svåraste uppgifterna på proven
- Lika övervakande som en örn, man kan inte göra annat än jobba för då ser han det och kommer och ställer sig och jobbigt stirrar på en med händerna på höfterna och datanacken. På lektionen ska det jobbas med lektionssaker. Annars tycker han att vi ska agas.
- Lika mesig som en trana ser ut att vara.
- Lika rolig som en död mask
- Klär sig som en nörd

Gissa människan?
2009-12-14 @ 13:42:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Emelie Englund aka. Ranghild Bengtsdotter

Det är ganska tråkigt med måndagsförmiddagar. Idag har jag försökt knåpa ihop ett kåseri, men jag har bara fått ihop början.. typ 8 olika. Hur säger man flera början förrensten? Är det en början flera börjor? Asspännande! Nu låter det helt fel att säga början i huvudtaget! Förresten så suger måndagar för nu har vi kemi och matte kvar, och sedan mer plugg. Förbered er på att inte göra mycket av mig framöver.
Adjö och farväl
2009-12-14 @ 11:57:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


World trade center

Tv4 fakta är en beroendeframkallande tvkanal som jag egentligen inte har tid att kolla på, men just idag när jag är grismycket att göra i skolan väljer dom att visa en dokumentär om 9/11 och då kan jag verkligen inte slita mig. Gud vad hemsk den är, man får se människorna som kastar sig ut genom rutorna och allt. Jisses... Det är hjärtskärande.
2009-12-13 @ 20:40:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Girlienight

Ikväll ska jag iväg till min vän Linnea på julgirlienight. Cecilia hämtar mig vid halv 7. Vilket betyder att jag har 20 minuter på mig att äta, sätta på mig strumpor och packa. Därför borde jag sluta skriva här nu och get to work.

ps. linnea är den krossade lipande tjejen längst ner i våran böghög d.s

2009-12-12 @ 18:11:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Remember

Fyfan vilken rolig vecka jag har framför mig
2009-12-12 @ 11:34:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


C.K


Är nyäten och sådär härligt mätt. Mitt hjärta och hans familj bjöd mig på kycklingwook till middag, mumms!
Nu väntar Idol och massa mys. Calle teddybear borde vinna allt! Erik är asbra men jag stör mig på att han ser ut som om han håller på att bajsa på sig när han sjunger. Calle däremot är sådär härligt underbarig! GOGO CALLE!
2009-12-11 @ 19:56:17 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


The catcher in the rye

Tyfiskt. Precis när jag bestämt mig för att ta tag i att läsa engelskaboken (som ligger som en stor tyngd över mina axlar) i ett varmt bad och relaxa så bestämmer sig pappa för att stänga av vattnet och byta toalett så det luktar stinkbomb av avlopp i hela jävla huset. Plus att jag själv sitter och stinker pupplök och fotsvett framför datorn eftersom jag inte har duschat på ett århundrade känns det som! Men jaja, är det så han vill ha det så sitter jag väl och luktar pupplök då! Kanske ska sätta mig extra nära honom vid matbordet också så han förstår vilken skada han gjort genom att inte låta mig bada.
2009-12-11 @ 16:06:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ballroomdancing

 

Min fina skjorta som jag fick igår av familjen. Underbar hela den.
Nu sitter jag på matten och har fått hemprovet (Fredrik med frillan is trying to kill us) kör fetstrejken mot att jobba, har verkligen ingen lust. Biologiprovet gick nog ganska bra förut, var för trött för att orka anstränga mig. Om 45 minuter ska jag knäppa kort och sedan ska jag åka hem och försöka få lite mer skola klart tills nästa vecka. Ikväll blir det mysimys och bara ta det lugnt.

2009-12-11 @ 12:19:00 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


NV2- Nummer ett i svearike

I'm so excited and i just can't hide it!!! Nu är det bevisat, NV2 från Mikael Elias i Sundsvall är bäst i hela Sverige, av 70 klasser så vinner vi! Inte för att vi inte redan visste det, men det är skönt att alla andra också kan få ta del av att vi är bäst :'D Jag är så superspeedad nu så jag kan inte somna. Det här har varit min bästa födelsedag ever, först så får jag presenter på sängen, sedan springer vi runt som dårar hela dagen, efter det äter vid god mat och jag får ett fint tal av Dennis och mera sång, får reda på att vi är bäst in sweden, sedan bjuder min klass mig på tårta också dansar vi kycklingdansen, vad mer kan man begära liksom?
2009-12-10 @ 23:41:31 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Afterwork power

Nu är vi klar med uppgifterna på skolan, jag håller på att somna i grupprummet som vi sitter i nu. Vi har bland annat:
1. Lånat ca. 150 böcker från bibblan
2. Letat hit över 300 medaljer
3. Sprungit till polisstationen och pratat med en kriminalare.
4. Lånat flera mansgördlar
5. Löst uppgifter
6. Snott en tjej som varit med på nobelmiddagen i stockholm (hehehe) Osv.
Helt crazy dag, jag har älskat den varje sekund! Speciellt i morse när min fina klass sjöng för mig och när vi åt donken. Men nu måste jag göra mig i ordning, så farväl!

2009-12-10 @ 15:57:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


B-day

Idag fyller en till viktig person i mitt liv år.. nämligen jag själv, mahaha! Så grattis till mig själv, hoppas jag får en bra födelsedag med god tårta och trevliga presenter. Kommer inte hinna vara hemma så mycket eftersom vi först nu på dagen ska ha massa tävlingar på skolan och sedan blir det nobelmiddag efteråt. Men tummarna upp ändå!
2009-12-10 @ 09:57:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Presstress

Min dag skulle man kunna beskriva med ett ord: hektiskt. Har försökt plugga och hjälpa min kusin med plugg och provat klänning (stått skyltdocka) och sytt upp klänning och valt andra saker att ha imorgon och gjort mig i ordning och läst biologibok och massa andra saker. Men nu har det lugnat ner sig lite, så nu tänkte jag relaxa i min badrock och min man tills jag somnar.
Godnatt
2009-12-09 @ 22:26:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Dress

Sing hallelujah! Beställde hem en klänning till nobelmiddagen imorgon förra veckan som jag hoppades skulle komma hem i tid,  och idag, dagen innan the doomsday gjorde den det. Den är superfin tror jag att jag tycker. Ibland ser man höggravid ut i den men det är ju bara bra eftersom man kan äta så mycket som hellst utan att magen putar ut synligt också är den lite lång, eftersom jag har sveriges kortaste överkropp, men det tror jag vi skulle fixa ikväll. Så här ser den ut i alla fall.

2009-12-09 @ 16:54:43 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hoffmaestro

Idag vill jag hylla Hoffmaestro. Deras låtar har fått mig på bra humör. Speciellt highwayman!
2009-12-08 @ 18:30:02 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Happyland

2009-12-07 @ 22:03:52 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hooked on Guitars

Mitt nyaste inköp. Otroligt skön och mycket Emelieig. Nu ska jag äta kyckligsallad, mummsi, och sedan ska jag plugga hela natten lång... fyfan
2009-12-07 @ 19:13:24 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovmorgon

Snodde till mig en mysig sovmorgon idag. Skippade svenskan och låg kvar i sängen med jocke och myste istället. Nu dock så är det dags att åka. Kemi och matte kommer min eftermiddag bestå av. Underbart!
2009-12-07 @ 11:13:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


There's a possibility

Lykke Li - Possibility
2009-12-06 @ 23:24:24 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


2:a advent

2009-12-06 @ 23:05:14 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Look what the girls are doing

Det här är nog den bild som beskriver min kväll igår bäst. Helt galen och underbar! Kom hem vid tre i natt så energin är inte på topp. Ändå har jag lyckats läsa ut svenska boken och nu tänkte jag försöka fixa biologifrågorna som jag tycker suger. NV, ska vi inte skicka runt svaren istället? Mycket simplare så.
2009-12-06 @ 15:30:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I <3 you

Idag fyller min viktigaste, finaste person år, mammsen! Så ikväll blir det tårta med släkten och annat mys. Fira mig ska vi göra också eftersom jag fyller år på torsdag och vi orkar inte köra två tårtdagar på en vecka (hur gott det nu än skulle vara) så därför tar vi mitt firande med släkten idag också men familjen firar mig på torsdag.
2009-12-06 @ 14:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Parteypartey


pictures; cobrasnake

Så här peppad är jag på att ha en superkväll ikväll! Först nu ska vi ut och käka vi tjejer från klassen, sedan efter det när vi är mätta och fullproppade drar vi vidare till David och klassfestar hela natten lång. Lär ju inte vara så pigg och fräsch imorgon. Nu går skjutsen, adjö!
2009-12-05 @ 16:27:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fixa/käka/fiesta

Just nu springer jag omkring med stjärten i vädret och letar efter saker att ha på mig ikväll. Håret luktar snusk, men det skiter vi i. Köpte ett linne och en bandlös bh i birsta. Nu måste jag rusa.
2009-12-05 @ 15:54:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Birsta


Typ såhär mycket kläder vill jag hitta idag och ta med mig hem. Jag och Cecilia ska åka in till birsta och kolla efter något trevligt som vi kan ha på oss, båda är i behov av nytt. Jag väntar bara på ett sms så ska jag börja knata neråt där hon ska hämta upp mig. Synd bara att jag ser ut som en smörbytta i håret och mina kläder luktar gammal tacos. Later alligator
2009-12-05 @ 10:36:00 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thecobrasnakeshop.com

2009-12-04 @ 22:01:45 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm in love with the music

cobrasnake

En tattoo, en fager tattoo och Emelie är dödligt in love. Förresten vem kollar på idol?! Jag och Jocke är helt lyriska, galet bra program! Speciellt när man höjer teven på högsta och sjunger med. Emelie <3 Musik
2009-12-04 @ 21:28:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Em searching some good music to destroy speakers with.

Varför är det en så ful bild på framsidan av tandläkarkallelserna man får hem?  Det är typ folk från 80 talet utan någon stil alls. Tandläkarna gör det ju tråkigt att gå dit, tänk en snygg modell med perfekta tänder som bild istället, det skulle bli andra bullar det. Förresten när vi ändå är igång så snöar det sjukt mycket nu. Så sjukt mycket att det blir störningar på teven. Då blir Emelie arg surru!

2009-12-04 @ 15:58:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Totally Nerd



Idag har jag gått från lite nerd till mycket nerd, vi har dissekerat lamm på biologin! Jag trodde inte jag skulle våga ta i den men efter två sekunder blev det dr.alban gone mad på lungorna och hjärtat och det slutade i helt nedblodade gummivantar och överallt annars. Faktiskt rätt intressant.
2009-12-04 @ 13:08:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Counting the days

Torsdagar är min jobbigaste veckodag för då går jag i skolan nonstop från morgon till kväll och det känns som att det aldrig tar slut. Efter pluggis så åkte jag, mor och syster in till birsta och kollade på lite kläder. Jag hittade en massa, men ingen klänning till nobelmiddagen på skolan den tionde och inget roligt att ha i helgen på klassfesten. Besviken Emelie! Därför sitter jag nu och internetfönstershoppar. Men världens finaste skjorta hittade jag i alla fall och den kommer jag nog få i födelsedagspresent om precis en vecka! Wihohoho.
2009-12-03 @ 21:03:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NEWYORK/LONDON

New York; Flickr & London; Flickr

Nu är det minus tio i sundsvall. I New York är det elva plus och i London är det plus sex.  Vem följer mig till bättre städer? Nu ska jag fortsätta mitt onsdagsmys med Joakim. So you think you can dance och popcorn, mumma! Imorgon är det sovmorgon, i alla fall till 10, mumma på det med!
Nattinatti
2009-12-02 @ 22:15:09 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Girls don't like boys, girls like cars and money

Jag tror att jag är sockerberoende. Nej jag vet att jag är sockerberoende. I födelsedagspresent ska jag fasiken önska mig ett matspjälkningssystem som skickar igenom allt fett och socker istället för mitt system som tar upp det och sätter det på mina höfter och lår.  Det suger att vara kvinna. He-he.
2009-12-02 @ 20:23:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tropical Paradise


För att jag ska må bra just nu behöver jag utomlands, cola, värme, en hängmatta, sol, lyx, mys och en jävla massa kill på ryggen!

2009-12-02 @ 15:13:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Winter

Saker som Emelie hatar på morgonen.
2009-12-02 @ 10:05:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kings of Leon

Otroliga människor, otroliga röster.
2009-12-01 @ 21:20:45 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I <3 eco chips




Idag har jag haft grymt mycket att göra, därav dålig uppdatering. Började morgonen med en trevlig fysiklektion, jippie kay yay motherfucker. Jag kan inte motstå freddans underbara fysik och hans mysiga hårkalufs mitt i pannan. Sedan hade vi engelska, kollade vidare på "home" (världens mest sövande film) överlevde knappt timmen. Sedan hade vi kemiprov och efter det gick jag, emmsi och anna och köpte fika också gick vi och satt oss och pluggade fram till halv 5. Riktigt duktigt gjort av oss, applåder!
Nu ska jag INTE plugga alls (mina skönaste ord just nu) utan jag ska äta MAX kycklingburgare och kolla på desperate housewifes. Fast först av allt ska jag gråta av lycka eftersom jag inte måste anstränga mig med läxor.
2009-12-01 @ 18:56:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()





RSS 2.0