Packar, Myser, Dricker Juice


Ni behöver inte veta vad jag gjort. Ni behöver bara veta att jag ska till fjällen en vecka och kommer troligen inte ha något internet. Så jag dör och kommer tillbaka om en vecka okej?
Sakna mig.

2009-02-28 @ 23:06:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Biologi / Svenska


Inte tråkig uppgift vi fått nu! Jag kände ångesten när jag läste papperet. Nästan så jag kunde ta på frustrationen. Jag ska vara forskare, forska om det är möjligt att genreglera kronprinsessans äggceller. Ersätta den sjuka genen mot en frisk gen. Både kronprinsessan och hennes karl har det x-kromosom bundna sjukdomen svenssonssjukan och jag ska kolla om det är möjligt att bota den så deras barn inte får den.
Kkkkkkkkkkkkkkkkkul.
Nu ska vi rapportgenomgånga. Hejdå
2009-02-27 @ 10:35:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


NettisAlltid där


2009-02-27 @ 09:56:41 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Agua


Jag hatar fredagmornar. Det är den enda morgonen på hela veckan då vi måste börja tidigare än tidigast. Kvart över åtta är ingen tid för mig och verkligen inte halv 7 då jag måste kliva upp. Fyfan.
Har precis varit på naturkunskap, har pratat om vatten och virituellt vatten och vattnets kretslopp och vattnets framtid och allt man kan säga om vatten. Ska snart sätta mig och lyssna på Linda och Jimmy som ska prata om vårat mega projekt i svenska/biologi. Ska skriva en rapport, framföra muntligt, kunna diskutera och massa saker. Det tynger på betyget mycket så jag vettefan om jag tycker att det ska bli så kul :(
Nej, nu ska jag sluta. bejsbejs
2009-02-27 @ 09:51:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista


- Jeansleggings  Gina & vero moda
- Stor t-shirt  Åhlens       ... ;S
- Strumpbyxor Åhlens
- Parkas ; gina
- Vinterjacka ; H&M
- Jeansshorts  Gina
- Kjol med hög midja Gina
- Tröjor, överallt ifrån
2009-02-26 @ 23:14:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt jävla hus.


Hej. på dej.
Känner mig mäkta imponerad över att jag inte dött idag. Hade fullproppat verkligen när det var hockey. Hade fyra chipsuppätande ungar här. Fick inte en syl i vädret när det gällde de goda. Så jag satt i mitt hörn och väntade på att ett under skulle ske och att dom skulle sluta äta. Och de skedde ett också, chipsen och matchen tog slut och de lämnade oss tomhänta. haha. argsint.
Nu sitter jag och joakim på mitt rum. Jag ska hjälpa honom med matten lite. Får se om jag kan. Ska upp tidigt imorgon så det får inte bli så sent. Imorgon ska jag även vara med Nettan. Det var ett jäkla bra tag sedan så det ska bli kul.

Godnatt nu människor
2009-02-26 @ 23:01:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Synsam


Från sex till två, nu behöver jag hjälp. Vilket par?
2009-02-26 @ 20:12:19 Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()


gogmorgon


SV; Jesper! matten är ICKE lätt! Det är det svåraste jag varit med om på länge ;O jag tycker spanska är lättare ;)Goggmorgon. Sitter i Danas engelskasal nu och väntar på bättre tider. Dvs lunchen :') Har precis haft läsförståelse och skrivförståelse inför nationella och det var inte värst svårt, i alla fall inte det här :)
HAHA förresten! Igår misslyckades jag med att göra våfflor... hur fan kan man misslyckas med våfflor? blanda en smet och häll i ett järn, sedan är det klart. Men nää, inte för mig, för mig så fastnade allt och klibbade fast sig så jag kunde inte göra något alls. Fick slänga hela smeten! Det var andra gången i mitt liv som jag misslyckades. Första var i sommras, då jag skulle prova på det själv för första gången. Så man skulle kunna säga att jag misslyckats två försök av två med att göra våfflor :( duktig tjej.

Men nu har jag inte tid. jag måste plugga.. hehe, eller äta pannkakor :D
haaaaay.
2009-02-26 @ 10:54:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inget att göra

Wohoho! Jag har ingen läxa eller prov att plugga till nu så det är nästan så att jag är göralös. Det är nästan en jobbig känsla. När man är van attt plugga hela tiden också finns det inget att göra ;o Men ändå njuuuuuuter jag! Dock så kommer inte njutningen bli långvarig, måste plugga matte, biologi/svenska (kanske) och matte på lovet. Kanon kul! Spanskaprovet gick ganska bara också, är rädd att jag glömt något bara. Får jag mvg ska jag bjuda Cecilia på subway ;o tror inte jag kommer få det! :D haha!

Nu ska jag kolla på teve med min bästa sötnos och min lillasyster. Talar med er senare. Hejdo
2009-02-25 @ 18:34:48 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bajs

MAN SKA ALDRIG BE TILL GUD! FYFAN! NU ÄR DET SÖNDER IGEN!
2009-02-25 @ 08:33:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Prisa gud!

Min msn fungerar igen! Jag dog när jag kunde skriva hej till matilda utan att den hakade sig :') och här satt jag igår letandes efter något som kunde ersätta msn i tusen år ;o och nu fungerar det! Det måste vara gud som älskar mig :')
Är skithungrig också, min flebbis gnäller och krampar och jag kan inte göra något åt det för jag är så snål. Måste spara mina peningar till eftermiddagen så jag kan köpa något då så jag orkar med spanska provet ;o Vill inte!
Nej, men nu ska jag på mentorsträff och sedan på matte b.. skitkul!
Farveel
2009-02-25 @ 08:32:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


John ME - Love Is My Drug
Vanlig vs. Akustisk

2009-02-24 @ 22:07:14 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


emelieenglund säger

Goooooooooooooooooooooooooooooooodkväll.
Sitter i joakims säng nu och tänker på bättre tider. Har inte så mycket att prata om. Fick Thaimat idag vilket påminde mig och maten vi fick på stranden i thailand, fick tillbakalängtan :(((( har pluggat spanska all day. Kom till Jockebabe vid halv 8. Har mest bara myst på, kollat på fotboll, fixat lite till mig, har inte msn längre. tyvärr. ville grina. Känner att ni inte förstår vad jag säger. Det gör inte jag heller, jag är lite arg. Ja det är jag. Men mest nervös. Nu ska jag plugga mer.
Godnatt.
2009-02-24 @ 22:02:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


CECILIA


SÄG VILKEN LÅT DET ÄR! :D SKICKA ETT SMS ELLER SKRIV HÄR! :D
2009-02-24 @ 17:55:52 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Erik Hassle

Förstå min och Cecilias chock när vi sitter i bilen och väntar på Minna och Jaana också kommer ERIK HASSLE PÅ RADION! Vad gör han där? Han har aldrig varit där :O helt galet :D hoppas han kommer till Gatufesten för guds skull, då dör jag :') Nu ska jag duscha och sedan blir det spanska för hela slanten. Ska fan lära mig att skriva flytande texter på en kväll! Förresten så har min dator damp. Pain har försvunnit helt, msn hakar bara upp sig så fort någon skriver, photoshop är assegt, tar 10 minuter för att beskära en bild, om det ens går och man kommer inte in på internet explorer. Undra om den där whorm varningen har ätit upp min dator från insidan. Tråkigt jobbigt är det i alla fall. Ska slänga den i väggen tror jag.
Hejdo

2009-02-24 @ 16:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


As she goes left you go right

Ibland har man dagar då man tänker tillbaka. Får upp minnen som funnits förut. Tider som man verkligen saknar. Allt roligt som hände, humöret som var på topp hela tiden. Umgänget var det bästa man haft och det kändes som världen aldrig skulle gå under. Men så kommer förändringar, folk lovar att vad som än händer ska man alltid vara vänner, de oroar sig för vad som ska hända men säger att allt kommer ordna sig så länge de har varandra. Men när tider ändras ändras också förhållanden till varandra, och jag saknar verkligen tiden från förr mer än jag någonsin kommer kunna förklara.

As she goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why your here
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


2009-02-24 @ 16:08:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Musik för alla tider


Jag kom på att mitt humör gör mitt val av musik.

Ledsen - All lugn mysik, typ hallelujah, depp musik
Glad - Fartig musik - Fall Out Boys,  Kings Of Leon, Timo, Håkan, Metallica, Johnossi. Allt med fart och fläng & typ bög dunkadunka musik, snook, t.i osv.
Ångest humör - Byter låt hela tiden, kan inte bestämma mig.
Trött - Samma som ledsen, lugna favvisar
Likgiltig - låtarna får bara gå, spelar ingen roll
Arg - All hårdis musik, som metallica och liknande. Låtar som gör en mer taggad och arg.
Peppad -  musik som ger en energi, nästan som glad. Fast lite mer bög dunkadunka.Sitter i kemisalen nu och väntar på bättre tider. Ska upp på labb snart, sedan åker jag hem och pluggar spanska. Ska skriva en cv också till ett hemligt gig med min kärlek. I WANT! Kanske går in och provar mina glasses efter skolan om jag orkar också, har två kvar och ett ska bort. :( hu! Lutar mot.. båda just nu. Troligast tiger.
Byebye babies
2009-02-24 @ 12:28:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Puerto Rico
Jag ska flytta och aldrig komma hem, Jag ska kissa på matte B och lämna allt plugg. Leva i en skitlägenhet och jobba som livräddare för skitlön resten av mitt liv. Bara ta det lugnt och sola hela dagarna.
Fyfan vad skönt!
2009-02-23 @ 12:40:02 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Varför?
Hämta mig på bårhuset. Jag överlever inte matte B :(
2009-02-23 @ 11:59:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utmanad

Jag blev utmanad av Emma. Den som blev utmanad ska skriva ner fem av de äckligaste maträtterna man vet och sedan ska man även kommentera maträtterna som utmanaren valt. Get it? ;)
 
Emma gillar inte:
1. blodpalt
2. lever
3. spenat
4. ravioli
5. skaldjur!

Blodpalt, Lever, Spenat, Skaldjur. Haha fyfan.
Dock så kan jag tycka att ravioli är helt okej.

Jag tycker inte om

1. Slimiga äckelsaker som musslor
2. Lamm (som i pickabab)
3. Spenatsoppa
4. Bruna/Vita bönor
5. Kräftor

Jag utmanar :

Alla bloggers som känner för det
linnea s, elin n, joakim e bland annat

2009-02-22 @ 23:34:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


22.58 och jag känner såhär

Jag vill att sommaren ska komma nu
Jag vill ha massvis med pengar att spendera på allt jag behövde
Jag vill ha massvis med kläder
Jag vill att det ska bli varmt
Jag vill få ett sommarjobb
Jag vill att skolan ska ta slut nu!
Jag vill inte plugga mer matte b
Jag vill inte plugga mer spanska
Jag vill ha bättre betyg
Jag vill åka utomlands nu
Jag vill vara brun
Jag vill ha snyggare mage
Jag vill att mitt hår ska växa
Jag vill att min överkropp ska bli längre
Jag vill fixa mina tänder nu och göra de blekare
Jag vill köpa skor i massor
Jag vill ha massa väskor
Jag vill kunna bestämma mig för ett par glasögon
Jag vill ha fotografiskt minne
Jag vill vara lika smart som de andra i min klass
Jag vill att sommarlovet ska vara längre
Jag vill känna mig utvilad oftare
Jag vill inte stressa så mycket över skolan som jag gör nu
Jag vill att Joakim ska vara bredvid mig nu
Jag vill ligga på Joakims arm
Jag vill inte längre gå i skolan
Jag vill bara lägga mig ner och sova igenom hela gymnasiet.
2009-02-22 @ 22:58:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Come to meDu kan också få komma hem till mig när du vill du. Det är alltid öppet för dig!
2009-02-22 @ 19:47:12 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åh :')Hej söta klänning.
Du kommer nog aldrig bli min, men nu vet du att jag tänker på dig!
// emelie
2009-02-22 @ 19:21:37 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flyttbar disk (F:)

Gokväll folket. Sitter i min säng nu och har äntligen skrivit klart sagan! Jag tror jag dör av lycka för att jag har den avklarad. Nu är det bara Spanskan kvar :( I hate spanskich. Har precis raderat ALL musik ifrån min dator, nästan 2000 låtar :'( eller inte raderat, men lagt över den på ett usb minne som kraschar en gång i kvarten så det är som att radera den. Datorn går så jäkla segt så jag var tvungen att göra något åt det. Jag ska köpa en extern hårddisk men jag är för snål för att göra det själv. Så nu får det bli såhär istället.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Joakim vaknade vid halv tolv, klev upp och gjorde frukost. Sedan kollade vi lite på tv och sedan satte vi igång en film. The Notebook. Jag hatar den. Ska aldrig kolla på den igen. Kom på efter halva filmen att jag redan hade sett den en gång men då var det redan för sent. Nästan direkt efter filmen åkte hjärtat hem :( då blev det plugg för mig :'(((  Åt fetgod mat idag, strips med lövbiff och beasås. fyfabior! Efter maten pluggade jag igen och nu är vi här. Ska snart sätta mig och plugga spanska. men jag orke inte. Tror jag slappar lite istället.

Fervel
2009-02-22 @ 19:17:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rösten som ingen annan har

 
 - Milk
Har ingen ork att skriva idag. Har ändå inte gjort så mycket. Skrivit på sagan, kollat på hockey och myst med familjen och hjärtat. Har fått mat av Magnus och Marie också och grattat Gustav på 18-årsdagen och ätit tårta. Har ont i huvudet nu. Jag längtar tills mina glasögon kommer!
Godnatt.


2009-02-21 @ 21:57:50 Permalink Musik Kommentarer (4) Trackbacks ()


Milk - Kings of Leon

Jag ..
är singel: svar nej
saknar någon just nu: jag saknar nivrena,
är rädd för att bli övergiven: ja.. det skulle inte vara så kul
svär ofta: nej.. eller?
sjunger i duschen: om jag är på bra humör, ibland
är en morgonperson: höh.. nevahr
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: nej, om jag inte måste
är kär i kärleken: nej jag är kär i Joakim
skrattar åt mina egna skämt: Ja, det är inget skämt om jag inte tycker det är roligt
äter snabbmat varje vecka: nej, eller nästan. men inte nu, för jag håller på att spara budgeten
vill ha barn: inte nu, men senare
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: tyvärr

HAR DU:
glasögon/ linser : snart
piercingar: navelen
syskon: one love
pojkvän: ja, min underbaring
jobb: om det ändå vore så väl
för många vänner: verkligen inte
rymt hemifrån: kanske
färgat håret: nej
bra självförtroende: nej
sagt jag älskar dig till någon: ja det har jag
varit kär: nu är jag det
dumpat någon: ja
gjort något olagligt: njä
somnat i skolan: maaap
brutit något? bröt ett löfte när jag sa att jag skulle vara nyttig. Var inte det.
tappat bort mig i min hemstad: inte, lite på villovägar har jag varit
sett en fallande stjärna och önskat: aalvajs
varit otrogen i ett förhållande: fyfan nej!
sparat något från ett gammalt: förhållande? NEJ!
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: haha ja
smugit ut utan lov: busigt
ljugit om var jag är för mina föräldrar: faktiskt inte, förutom när jag är på väg hem och säger att jag är närmare än jag är.
en hemlighet som ingen vet: ja, säkert, nyfiken?
struntat i ett prov: No, fast jag kanske borde ha gjort det :')
varit på en blind date: nooooo
sovit en hel dag:  inte en hel, men nästan
somnat gråtande: nej, gråtit sen somnat. inte huhuZzZhuhuZzzZ

BRUKAR DU:
titta dej själv i spegeln: forever and always ;O
ha ångest: inför skolan ja.
drömma mardrömmar: nej, inte så ofta. men nu kommer jag göra det bara för att jag skrev sådär. fan.
försöka vara annorlunda: är väl inte vanlig, men försöker inte vara annorlunds, är bara de
klä dig i svart: oftaa
gå till kyrkan: netch
röka: Fyfan vad snuskigt, usch, nej!
ljuga: bara drygljuga.
hata andra: haha en stund, sedan är det bra
brukar du lita på folk: ja, men det får man tillbaka på fel sätt sedan. ofta.

VEM:
saknar du: mina nivvisar
vill du döda: gud för att det är så kallt.
rörde dig sist: Joakim
vill du slå: gud för att det är så kallt.
sårade dig senast: mina vänner
vill du vara som: mig själv
gör dig riktigt glad: Joakim, mina vännerochklassisarochfamiljen

SISTA PERSONEN SOM:
sov i din säng: jag, och joakim
fick dig att gråta: ingen, jag själv.
du delade en dricka med: morfar
skrek på dig: mikaela
du fick sms från: Joakim

HUR:
svarar du i telefonen: mobil: hallå, hem: Hejdeär emelie
fördriver du tiden: dator, plugga,plugga, joakim.
mycket pengar har du: 2500, som snart är 1500. :(
tjänar du pengar: i ett gatuhörn,, eller?
ofta bäddar du sängen: inte ofta. slänger bara dit täcket

 

 

 

 

2009-02-20 @ 17:47:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morfar och jag


Hejlo. Sitter och gömmer mig under ett varmt täcke hos kärleken nu. Det är så jäkla kallt, överallt! 
Provet i naturkunskap som vi hade gick bra tror jag. Skrev ner exakt allt jag kunde. En fråga som jag skrev blev tre sidor lång ;o skrev 8 fulla sidor på 6 frågor så ja, jag är rätt uttömd på allt det smarta. Efter provet hade vi lunch och sedan matte och FYFAN FÖR MATTE B! Jag ångrar alla gånger jag sagt att det var lätt, det är så jäkla krångligt! Buhu :( kan inget allt. Jag kommer få ig i hela kursen, fyfan :'(( jag ska lägga mig och gråta!
Efter matten som var askrånglig hade vi idrott, fjärt och lung-gräddning. Det gick bra, ska börja rädda liv på heltid. I alla fall på dockor som heter mini ann och inte har någon kropp. Det tog kanske en halvtimme max att göra det och efter tog jag, cecilia och emma en kylig promenad till stan och jag och sickan fortsatte till mor min. Träffade morfar inne hos mamma och han erbjöd sig att skjutsa mig hit, så jag hängde på!
Först åkte vi till rummet och kollade. Jäklar vad mycket fint det är där. Ska tjäna en miljon och köpa massa inredningssaker därifrån. Sedan var morfar så hungrig så vi var tvungen att åka och köpa en korv, åt den på sibylla och åkte sedan vidare på nya äventyr till en rörhandel där morfar skulle köpa en skruv. Väääääärldens bilkö på väg hem också. Det tog en timme för mig att komma hit och pussa på Joakim vilket inte var meningen, förlåt bäbis! Morfar sa också att det verkligen var trevligt att vara med mig ett tag :') så sött så :D Träffar inte honom så ofta så det var trevligt, det var det :D
Nu ska jag iallafall skriva på min saga så jag slipper den till helgen då jag måste plugga spanska.
Adiosee amigos
2009-02-20 @ 17:22:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiger Of Sweden


Åh just det ja! Fick hem mina tiger glasses igår. Alltså ett prov exemplar och jag älskar dom glasögonen! Så otroligt härliga! Men jag vet fortfarande inte om jag ska välja dom. Så här ser dom ut, älskar dom också, som alla andra. Beslutsångest, jajajjaa!2009-02-20 @ 09:40:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storm

Godmorgon. Nu är det en död Emelie som sitter på svenskan och pluggar naturkunskap. Har verkligen ingen ork kvar den här veckan. Alla prov och allt vi ska ha gjort har tagit kol på mig. Har pluggat från söndag - torsdag och idag. I helgen måste jag också plugga så jag kommer inte vara så social om jag säger så. Har en saga att skriva som jag inte börjat på och ett spanska prov att plugga till. Just de ja! En idrottsuppgift också.
Natur kommer döda mig!

Igår hade jag väldigt roligt i alla fall. När jag kom hem började jag plugga på en gång (inte så kul, nej). Joakim min sötnos förhörde mig och jag gjorde mat till mig och joakim samtidigt. Kunde det ganska bra vid halv 6. Så då slängde vi i oss mat och sedan skjutsade mor oss till hockeybussen. Träffade Joakims mamma där, hon skulle också på hockey :') Kom in och blev bjuden på energi utanför arenan i form av en redbull. Då blev jag lycklig :'D Vann gjorde timrå också, med 8-0. Rätt underbart! Efter matchen åkte vi bussen hem och började plugga igen på en gång. Somnade vid halv 12/12 någongång skulle jag tro. Imorse var det supertungt att kliva upp, jag kände verkligen hur kroppen sa nej, jag vill ligga kvar. Men jag tvingade upp mig och vi tog kvart över sju bussen ifrån juniskär till kvissle. Halvsov på älskade joakims axel hela vägen in till stan och nu sitter jag här. Ska förhöra mig själv nu och sedan ska jag springa och köpa en festis skulle jag tro. Är i behov av mer energi :o

Men nu ska jag lära mig massa saker som jag inte kan och sedan efter provet tömma mig på den informationen så jag får in något nytt!
Farväl alla små avföringar.
2009-02-20 @ 09:21:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tacos och estet


Min eftermiddag har varit en underbar eftermiddag :') Först till lunch kom chocken att det var tacosbuffe! Woho tänkte jag, pannkaka nästa vecka istället! Sedan kom vi upp hit på esteten och vi fick uppgiften att knäppa kort på varandra, så vi stack ut på fotojakt. Mycket roligt och kallt! Kallt som fan! Nu sitter vi och nördar dator bara och väljer tre bilder som vi ska redovisa om snart. Men nu ska jag på 5 minuters rast. Slutar efter den här lektionen och då ska jag ha utvecklingssamtal med käre Yoki och sedan åka hem.
Later alligator
2009-02-19 @ 14:20:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äckel


Måste bara få tillägga att mamma berättade för mig om några tjejer ifrån nian som mobbade två tjejer som går i sjuan till den grad då dom inte ville leva längre. Niorna hade hotat sjuorna med att dom skulle mörda dom och sagt massa idiotiska saker. Tjejerna ifrån sjuan tänkte igår ta självmord från Nivrenaskolans tak, och mamma sa också att när ena tjejen hade stått där på utsidan skyddsstaketet på taket hade en kille i nian tyckt att det var så kul så han hade skrikit åt henne ifrån marken att hon skulle hoppa och att hon var feg som inte gjorde det. Hade hon hoppat hade han blivit vållande till annans död. Sedan sa mamma också att en nia hade varit på en sexa på nivrena och dragit ner byxorna och hela paketet på ungen. VAD FAN ÄR DET MED FOLKET NU FÖR TIDEN? Varför går dom stora på dom små? Herregud, när jag gick i sexan och sjuan var det niorna för sig och småkisarna för sig. Varför? Det är bara idioter som går på dom små, eller dom ensamma. Skämmes ta mig fan på större människor som går på mindre. fyfan. Jäkla äckel, jag ska mörda dom. trycka ner dom i en soptunna och kissa på dom. jävla pissråttor. Hur fan kan man tycka att man är värdig att leva om man gör det. Jag tycker inte dom är det. Fyfan. Jag vet inte vad jag ska säga. Hemskt förfan. Skulle någon större gå på min lillasyster skulle fan de ta hus i helvete hemma hos familjen Englund/Hammarlund. Jag skulle få nå jävla vredesutbrott, likadant om någon större skulle gå på mig. Jag skulle fan inte stå där och inte göra någonting, jag skulle hata dom och tappa all respekt för dom och jag vet inte allt. Jag vill bara skrika nu.  Överreagerar, det gör jag. Men fyfan. Jag blir så arg. VÄX UPP FÖR FAN!
2009-02-19 @ 10:55:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


He took my heart, I think he took my soul


Godmorgon. Sitter och har precis kollat på min analys om en short story på engelskan, känns som att den är ganska bra, men bara för det lär den ju vara helt fel. Har skrivit det som en löpande text och tagit med punkerna som vi fick på ett papper som skulle vara med så det är nog ganska bra. eller? :s känns alltid såhär när jag ska skicka in saker till Dana, det känns som att det är bra, men att hon rättar det på ett annat sätt.
Idag var en skön morgon, hade gott om tid på mig att fixa mig imorse så det blev lite mascara och lite foundation och lite rouge och lite hårspray. Åkte med mamma in till stan vid tio över nio och på vägen plockade vi upp min bästa person vid namn Joakim. Klev av i parkeringshuset med mamma och jag fick en hjärtattack för jag trodde jag hade startat ett billarm med min farliga väska, men det var inte bilden jag köttade till som började låta, det var någon annan.
Prinsen gick med mig och vinkade farväl i MikaelElias dörröppningen till mig, han är så söt så :') Ska träffa honom senare och åka och kolla på timrå, mohoho :D jag längtar!
Men nu ska jag sluta, pannkisar väntar på mig :')
Förresten! askul med mångamånga besökare igår, var bara några få ifrån 100 :D digg it!
Hejdå gangsters!
2009-02-19 @ 10:38:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grey's anatomy

Woho! Ikväll är det en ny säsong, nya operationer, nya konflikter, nytt allt! Jag längtar så tills det börjar. Har varit som fastnaglad vad grey's sen det började sändas och jag hoppas den här säsongen blir lika bra som alla andra. Nu ska jag plugga lite och sedan blir det twister som mamma köpte till mig och grey's för fulla muggar!
Börjar 21.00 på 5an för alla som är intresserade.
Solong

2009-02-18 @ 20:38:43 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Nej, jag älskar det bara

Vad är det med musik!? Kan inte förstå hur man kan bli beroende bara sådär. Finns musik för allt. Aldrig att man kan vara på något humör musik inte passar till. Allätare är jag också, så jag lyssnar och njuter, nästan allt är underbart. Jag är på bra humör och jag är kär i musik, och joakim, som jag saknar :( tur att jag ska pussa på honom imorgonT.I ft. Justin Timberlake - Dead And Gone
2009-02-18 @ 19:24:30 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gamla tider ska förbli gamla tider och för guds skull aldrig ändras från gamla tider


Hahaha, fyfan, jag känner mig som ett sexmonster nu jämfört med förut. Fick massa gamla bilder ifrån förr i tiden av fanny, typ ifrån 6an, 7an och kanske något ifrån 8an. Helvete hur vi ser ut! Tror inte ens det blir ett smakprov. De är för privata och borde aldrig ses av allmänheten. Fyfan Fanny! Snugg vi var! Eller? ;s
2009-02-18 @ 18:51:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ettan eller tjugo?


Hahah måste bara få skvallra lite! Dog när jag fick höra det! Av chock och av garvande. När jag kom hem ifrån skolan var det första min insider till lillasyster sa "har du hört att två tjejer försökte ta självmord ifrån nivrenaskolans tak idag?Jag såg det med egna ögon"
HELVETE tänkte jag, nu är det njurundabor som har blivit less på bushen och inte vill leva längre. Det enda jag kunde säga var VA?! 
"Jaa"
fortsatte insidern min. "Fast dom kom ifrån bergsåker eller något sådant". Haha bergsåkersbor i njurunda?! Jaja,
ena tjejen hade tydligen skrikit kom ner  till den andra och hon hade ba; "neeeej, jag orkar inge mer".  och yvette, våran kära yvette hade ju sett allt så hon stod där nere panikslagen som bara yvette kan vara och skrek att dom skulle sluta och komma ner och allt möjligt. Stackars yvette, ett under att hon inte fick hjärtattack och dog.
Pickis fortsatte berätta lite till men jag kunde inte liksom fatta varför dom valde nivrenataket, det är ju inte speciellt högt så jag tror inte man skulle dö om man inte dök som en idiot och om man kommer ifrån bergsåker kanske man inte tänker, JA! vi åker och hoppar ifrån nivrenataket, det är högt och bekvämt. Så jag frågade varför dom var på nivrena, då kom chock beskedet ifrån mikaela! DOM HADE TAGIT FEL BUSS! Hahahahah! Dom skulle egentligen till alnöbron men hade klivit på njurundabussen och kom ut hit till oss bondar! Snacka om missa allt här i sundsvall!  måste få tillägga två saker..
Nummer ett;
buss nr 20 som det står fett NJURUNDA på går INTE förbi alnöbron! Prova bussen som det står 1 och fetstort ALNÖ på.
Nummer två; Alnöbron har skyddsstängsel så man inte kan klättra över för att inget sådant ska hända!

Inte så kul om man inte är sjuk i huvudet som jag är. Tycker inte själva situationen är rolig, bara själva delen med att dom hade tagit fel buss och att dom ba; äh vafan, ett skoltak går lika bra. Tjejerna klarade sig iallafall utan skador, och jag tycker synd om dom det gör jag. Men det kan inte ha varit speciellt genomtänkt.


Nu ska jag iallafall bege mig in i emelieenglundpluggar dvala. Vilket betyder att man stänger dörren, sätter på kings of leon och annan bra musik högt och förhör sig själv.
Har Spanska prov, naturkunskapsprov, en saga på minst 2 sidor att skriva, inriktningspapperet till 2an och 3an ska vara inne, engelska shortstory text att skriva, Idrottspapper inne och en komplitering för att få mvg på min engelska uppsats att göra på två veckor nu.
Kommer bli tungt, men det är bara att kämpa.
Biologiprovet idag gick ganska bra också, hann inte klart bara, men annars så.

Hejdo
2009-02-18 @ 18:07:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kemi över


jag säger bara wooooooooooooooooooooooooooooooow :o
2009-02-18 @ 12:43:05 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mvg Kemi


Skadan är skedd, jag satt mig på kemilektionen och ska försöka hänga med på lektionen som var frivillig för att den var så svår. Ska gå igenom överkurskemi och jag vet inte om jag klarar det. Sedan är det biologiprov, kändes bra enda tills det att jag kom till skolan och hörde alla andra prata om det. Känner mig otroligt sämst nu. Bajs. Ska käka Japp och tycka synd om mig själv nu, kanske kör ett litet man mot man förhör med mig själv.
Farväl till senare dar
2009-02-18 @ 11:49:04 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kings Of Leon - Closer

Godmorgon.. eller något..
2009-02-18 @ 08:29:59 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tiger


Hejhallo.
Jag säger bara besluuuutsångest! Har varit och provat glasögon idag och jag vet verkligen inte vilka jag ska välja! Har 4 par hemma nu och ett femte som inte fanns i butiken som Anna (Fannys moster och min glasögonhjälpare)  skulle skicka efter så jag fick prova dom. Det lutar mot att det blir ett par större med ganska tjock ram eller pilotglasögon. Jag trivs bättre i dom tjockare :') Ska prova vidare så får vi se. Nu ska jag plugga och mysa med min plupp som sitter här bredvid mig och sjunger.
Gooiiidbye
2009-02-17 @ 18:51:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


glasögonsnake
Efter skolan
2009-02-17 @ 10:31:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yrselemelie

Godmorgon. Sitter mellan två barn i biologisalen nu och väntar på att lektionen ska börja. Det är den frivillig lektion men vi åkte hit för att plugga inför provet imorgon. Känns som att jag kan det ganska bra, det är ju samma saker hela tiden, men bara för att jag känner så kommer det komma askonstiga formuleringar på provet också kommer jag sitta där som en fis. Igår var en mysig kväll, när jag kom till Joakim spelade vi först något bilspel på playstation, jag förlorade inte.. eller jo, men det var bara för att min bil inte gasade av sig själv, och när vi bytte dosa så gasade den av sig själv och då körde jag in i ett träd och fastnade där istället så då vann han ändå. Sedan nördade vi dator och kollade på en film och sedan sov vi. Vaknade kvart över åtta. Klev upp och gjorde mig i ordning och sedan gick vi till bussen. Myste på och pussade adjökens till min prins och började gå ner till min skola, men jag tror inte jag hade alla hästar hemma för när jag skulle gå in i skolan märkte jag att jag var uppe vid naturkompaniet. Så jag fick vända och gå ner till dörren igen. Pigg tjej.
Men nu ska jag plugga, måste sätta det här provet.
Tack och hej leverpastej
2009-02-17 @ 09:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ConverseSkulle nästan kunna byta mina orginal mot ett par av dessa.
Mamma, ge mig (aaa)
2009-02-16 @ 21:55:36 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.


.. och fyfan för inombordsfinnar förresten.
Blä
2009-02-16 @ 20:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framtiden är här?

Nu tänkte jag bli sådär överdjup för en gångs skull och fråga är det bara jag som har panik inför framtiden, vad man ska gå efter gymnasiet och så? Känner mig inte stor nog, känner mig fortfarande som en liten skit i första klass. Visst, jag vill gå läkarprogrammet senare, det vet jag redan.. eller vill jag det? Vill jag bli läkare eller tycker jag bara det låter tufft? Skulle jag klara av pressen och arbetstiderna och plugget innan man blir läkare, skulle jag verkligen palla att låta folks liv vila i mina händer? Och om jag inte vill bli läkare, vad vill jag då bli? Jag skulle aldrig vilja stå i butik, sälja kläder eller skor eller mat är inte för mig, verkligen inte. Kontor känns som ett as jobbigt jobb. Jag vill ha ett jobb som det händer mycket saker i, olika saker hela tiden, nya saker. Polis kanske, men skulle jag klara av det? Kriminaltekniker låter as kul, men jag vet inte om jag skulle palla det heller. Tycker skolan mest är äcklig nu. Hur ska jag då orka med 5,5 års studier för att bli läkare sedan?  Visst, det kanske blir andra saker sedan då man pluggar inför något man vill, men jag tycker fortfarande det är jobbigt. Tänk om jag ångrar mig efter 2 år, vad händer då? Och det är inte precis nära till närmsta pluggställe om jag ska bli läkare. Umeå, Uppsala, Stockholm, Lund tillexempel. Jag vet inte jag.. pressen finns ju hela tiden. Men jag får försöka inte stressa allt för mycket, det ordnar sig nog som alla alltid säger.

2009-02-16 @ 20:15:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


H&M Herr

Jag saknar min väska som jag spanade in på H&M herravdelningen för ett tag sedan. Jag ångrar att jag inte köpte den. Den var så fin och så underbar så jag blir nästan tårögd. Problemet var bara att jag såg ut som en dvärg och att den var dyr, men jag borde kollat över dom hindrerna och insett att det var väskan för mig. suck. Nu är den som bortblåst och jag grinar.


2009-02-16 @ 18:25:07 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Algebraemma

Åh Emser! Du är min lärare i algebra, jag lär mig av dig som lärljungarna lärde sig av jesus! Förstår nästan allt, även om jag alltid behöver hjälp. Men endå, det är framsteg. Så tack kära Emma! Nu är det biologiplugg som gäller. Sedan middag och ikväll ska jag till min sötnosjoakim.
HejdoAdiam Dymott - Miss you
2009-02-16 @ 15:41:17 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kings of Leon


Godmorgon.
Jag säger bara kings of leon. Hur lyckas dom?! Helt underbar röst och helt underbara låtar. Jag kan inte förstå hur ett band kan skapa så ljuv musik som dom gör. Tror jag nästan har blivit kär i dom.  Use Somebody, Sex On Fire, Closer, Fans, On Call, Knocked up m.fl. Helt sjuka låtar. Jag vet inte, jag kan inte prata, bara lyssna. Dom är underbar :')

2009-02-16 @ 10:57:50 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Profilval


Naturvetenskaplig profil

Datorkunskap 50p (redan klar)
Bioteknik 100p
Biologi - Breddning Nanoteknik 50p
Kemi - Breddning Kriminalteknik 50p
Mikrobiologi och genetik 50p
Fysik - Breddning Astrofysik 50p
Mattematik E 50p
Natur och friluftsliv A 50p
Svenska C 50p

Tillägg;

Psykologi A 50p
Medicinsk grundkurs 100p

+ Kärnämnen

Religionkunskap A
Samhällskunskap A
Svenska A, B ( A nu)
Matte A, B, C, D (B nu)
Kemi A, B (A nu)
Fysik A, B (A nu)
Biologi A, B (A nu)
Moderna språk (nu)
Idrott och hälsa (nu)
Estetisk verksamhet (nu)
Engelska A, B (A nu)
Naturkunskap (nu)
Projektarbete
2009-02-15 @ 22:43:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det är så jag säger det


Måste börja med att tacka Roxana i detta inlägg
, det var nämligen hennes förtjänst att jag inte låg och grät i min ensamhet i min stora säng i mitt lilla rum ikväll. Biologiprovet är ju inte förrän på onsdag! Åh, bästa liv. Så jag har inte dött av plugg ikväll, bara lite. Men körde slapp plugg.
 Det böjade när jag kom hem ifrån bäsaste Joakim, då fick jag gomat, friterade konstiga kycklingrullar och ris med någon sås, myyma. tjockade i mig äckligt mycket så jag blev äckligt mätt, för det blir man när man äter äckligt mycket, så jag var tvungen att kapitulera till min säng på en gång.
 Tänkte börja läsa lite biologi men då fick jag snilleblixten att ta ett skönt bad istället och plugga i badet. Hugget som stucket begav jag mig till andra sidan väggen och satte igång badvattnet, sedan fick jag snilleblixt två, sno godiset som låg på bänken. Dock så var det typ 5 godisar, men det är bättre än inget. (Kanske inte är världens bästa att småäta när man ska bli fit for fight iför sommaren och utlandet, men i och för sig brukar det bara vara skitsnack också står man där inför bikinisäsongen och har ångest som vanligt.)
 Badade ett ganska bra tag sedan klev jag upp och satt mig vid datorn, min bästa vän. Annars har hunnit pratat lite med mammsen och hon har förhört mig på biologin, har kollat lite på spanskan också, men jag vet inte, jag kommer aldrig bli spansk medborgare så jag ser faktiskt ingen anledningen till att plugga inför något man inte behöver senare. Mer har jag inte gjort, en ganska slapp dag, men ändå inte.
Nu ska jag nog inte sitta här mer, huvudvärken börjar kännas av.
adiosee
2009-02-15 @ 22:27:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Designen


Jag vill göra om designen igen, men jag vet inte hur och jag har inte tid. Funderar på att göra en header bara, men jag har inga bra bilder för det. Får se om jag gör om den i huvudtaget, kanske blir samma tråk som förut.

Gårdagen var mysig, vi gjorde middag, kollade på melodifestivalen, kollade på  film och asgarvade när jag tappade ett örhänge i toaletten som jag sedan var tvungen att ta upp, med en plastpåse runt armen. Fick 25tusen kväljningar innan det var klart. Somnade någon gång runt halv tre skulle jag tro och vaknade halv ett. Åt frukost och sedan kände vi oss gulliga och bestämnde oss för att städa huset :') och nu är det klart och jag sitter i prinsens säng, ska dock tyvärr snart bege mig hemmåt för att plugga spanska och biologi. Prov i biologi på tisdag och spanska på onsdag. Sedan har vi ju naturkunskapsprov på fredag, men det pluggar vi på senare.

Adjökens
2009-02-15 @ 15:48:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Potatisgratäng & Marinerat KöttVäntavänta, är det inte mästerkockarna?!
2009-02-14 @ 19:38:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mando Diao


- Dance With Somebody- God Knows- Never Seen The Light Of Day- If  I Dont Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow- Down In The Past- Long Before Rock'N'Roll

2009-02-14 @ 19:05:36 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Summerjob


Hallu. Sitter och kollar på Timrå-Linköping nu med prinsen, John, Oskar, Mats, Magnus, Mamma och Marie. Pratar lite med Nathalie och Emilia på msn också så jag skulle nog säga att jag har ganska fullt upp! Pratar med Nathalie om sommarjobb, ska söka med henne till veckan, hoppas jag får det! Är verkligen i behov av ett sommarjobb och om jag får där så är det inte tråkigt betalt heller :o
Senare ska jag och joakim åka hem till honom och mysa vidare där, laga mysmiddag och ha en myskväll.
Men nu barn ska jag kolla vidare på hockeyn och vara allmänt social.
Hejdo
2009-02-14 @ 17:02:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hennes hjärta.Hej alla!

Tänkte bara meddela glad alla hjärtans dag och att jag älskar Emelie mer än allt i hela världen! :)
Ha de gött!
2009-02-14 @ 14:09:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ValentineAlla hjärtans dag, jag älskar dig sötnos
2009-02-14 @ 13:28:29 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar mitt hjärta och jag är översyntHellu. Dålig uppdatering igen, men jag sitter minimalt vid datorn för att jag inte ska få migrän/huvudvärk hela tiden. Igår när jag inte satt visade det sig att det blev mycket bättre.
Idag har i alla fall varit en rolig dag, hade sovmorgon till 10 vilket var behövligt, åkte in med mamma och joakim till stan, satt och myste i baksätet på en otroligt liten lånebil på vägen in (våran var på service) hade lite tid över när vi kom in så jag och min pussis stod och myste lite till. Sedan gick jag upp till naturkunskapen, rätt slapp lektion. Satt och gjorde lappar som vi ska ha och förhöra varandra med, efter det lunch och sedan hade vi matte. Körde någon lek, vi skulle dela in oss i lag och visa för de andra vilken lag det var.. get it? Nördade lite där, som vi naturare alltid gör och efter det drog vi till idrotten. SKRIDSKOR! moho. Hade askul, det var skitfula lekar, gled mest med och de andra slet, roxana och matilda, ska inte lägga ut er, men ni vet vad jag menar. Efter mycket garv tog vi bussen tillbaka till stan, gick in till synsam och fick veta att jag är översynt. Så det blir glasögon nu när jag sitter vid datorn, läser, pluggar, kollar på tv och sådanna saker. Men nu har jag inte tid mer, ska göra mat med prinsen, mamma och mikaela, det är tacos på menyn!
Hejdo
2009-02-13 @ 18:26:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


När man inte orkar saga då gör man lista


Senast lästa bok: Oj..
Favoriträtt: Olika hela tiden, Jockes mammas mat är guda mat dock.
Dricker: Ofta onyttiga saker
Musikfavoriter: Beror på humöret, Johnossi, Erik Hassle, Kings of Leon, Metallica m.fl
Bästa låt: Don't bring flowers after i'm dead - Erik Hassle, Use Somebody & Sex on fire - Kings of Leon
Favoritårstid: Älskar sommaren!
Klädstil: Vet inte, slö stil, feta tröjor och strumpbyxor, leggings, jeansleggings typ, Converse och låga skor.
Viktigaste ägodel: Jocke, Familjen, Vännerna
Bästa vännerna:  Cecilia, Linnea, Nathalie, Klassisar.. you name it

Det dummaste jag gjort: Valt fel
Jag önskar: Att det blev sommar och sedan oktober och att jag hade massa pengar
Jag vill bo: På ett ställe där jag har en framtid
Senaste drömmen: Var cp, och ilske framkallande jäkel
Min ångest beror på: Skolan skulle jag tro och Prinsen min när han retas :')
När jag fyller 18 år vill jag: Inte bli garvad åt bara för att det är senare än alla andras födelsedagar
Om jag nån gång får barn ska jag: Fostra dem väl
Jag ser fram emot att: Få åka utomlands men sötproppen och sommaren


Nåt ibland det bästa som finns är:
Kärlek, Vänner, Musik, Säng, Fetmat, Garv
Jag hatar att: Personligheter förändras
Det bästa med mig är: Att jag inte är som du
Jag är riktigt dålig på: Att förlåta
Jag stör mig på att: Det är kallt och jävligt
Om 10 år: Är jag en läkare
När jag träffar någon jag gillar tänker jag: Sötpropp
Jag är stolt över: Mig själv
Jag vill lära mig: Hur man får ett mvg

När jag blir stor ska jag bli: Läkare
Jag blir stressad av: Skolan
Något otäckt: Mörker, Mördare, Spöken
Det mysigaste ordet: Gumman
Om jag bara hade en dag kvar i livet: Skulle jag gråta
Barndomsminne: När jag och Fanny gjorde massa idiot saker och när jag och Hilma skrek varandra i öronen.
Min största fobi: Ormar, äckliga saker, prova nya saker
Jag skulle behöva: PENINGAR

 

 

 

2009-02-12 @ 16:11:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen svenska och huvudvärk som aldrig släpperKlockan är 20 över 3 och vi har slutat :') Ingen svenska för oss! Det är arbete på friplats, slipper sitta här på tvång till halv 5, skönt som attan. Men jag ska sitta kvar och göra den där förbaskade saken endå. Lika bra det!

Huvudvärken har förföljt mig nu hela veckan, från måndag till torsdag. Mamma har bokat tid hos en optiker nu och snart kanske det är emelie glasögonormen englund som går omkring på gatorna i stan. Får jag glasögon ska det för i fabior vara ett par snygg/fula stora feta jäklar. Som dessa typ:
 

Får se, kom på att det kanske är det att jag bär så tungt hela dagarna som gör att jag får ont i huvudet, går ifrån ryggen och axlarna till huvudet. Men troligast är det ansträngningshuvudvärk.

Nu ska jag ge mig och skriva en saga om en fabior som räddar sin sköna dam från drakar och jättar och fula varelser.
Hejdo werlden
2009-02-12 @ 15:31:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Puerto Rico


Gah! Helt otroligt. Har beställt en resa, till puerto rico med mitt sötnoshjärta och hans familj. Åker över novemberlovet och en vecka till. TVÅ VECKOR! jag dör! Måste bara se till att samla ihop dom där jädrans peningarna, men det ska nog inte bli något problem, ska söka sommarjobb överallt! Lycklig jag är nu!2009-02-11 @ 23:18:44 Permalink Foton Kommentarer (5) Trackbacks ()


Hungrigalltså förlåt, men fyfan vad gott
2009-02-11 @ 09:50:02 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Takskottare i -19


Godmorgon världen. Idag är en bättre dag. Känner inte av huvudvärken alls. Tror det behövdes mycket sömn som jag fått nu för att det skulle gå över. Var hos Joakim igår, sov hos honom från sex till åtta och sedan somnade jag inte allt för sent på kvällen heller. Kollade lite på en film, a knights tale, hette den. Den var bra, men lite overklig, haha, den utspelade sig på medeltiden men dom sjöng "We will rock you". Hoho. Imorse var en tung morgon, orkade inte kliva upp, det var kallt och jävligt. Kom i alla fall iväg till bussen, i 19 minus. Klev av med Joakim och pussade på honom innan jag gick till skolan. Kom hit efter en kylig promenad, frös ihjäl för att det var kallt i klassrummet. Fryser fortfarande ihjäl och nu har jag mentortid.
Hörs
2009-02-11 @ 09:24:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


att göra..2009-02-10 @ 13:29:43 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


It's killing me


Min huvudvärk, den ger sig inte. Jag åker hem och sover nu.
2009-02-10 @ 13:25:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Migränen har tagit över mitt liv


Hej så här på eftermiddagen!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag hade både ont i huvudet och ont i magen pga kvinnliga problem igår. Kom hem efter skolan, men det var knappt så jag tog mig hem. Kände på bussen hur mycket jag inte ville vara jag. Jag ville bara lägga mig ner och sova, men det kunde jag inte heller för det gjorde så ont.
Kom i alla fall hem, tog 2 alvedon, gick omkring och visste inte vart jag skulle ta vägen, gick i alla fall och la mig. Sov ifrån 3 till 5, klev upp, åt mat. Tog en ipren, Orkade inte med att vara vaken det gjorde för ont, gick och la mig för att plugga eftersom jag hade både biologiredovisning och kemiprov idag, men hade för ont i skallen så jag somnade om. Vid halv 8 kom Joakim ner till mig, då vaknade jag igen. Huvudvärken hade släppt lite så jag var allmänt trevlig mot min lilla sötnos, vi gjorde en kladdkaka och kollade på utlandsresor. Sedan gick vi och la oss igen. Somnade nästan på en gång. Vaknade vid halv 9, hade fortfarande ont i skallen, kom till skolan, gjorde biologiredovisning, gick great! Sedan lunch, tog en till alvedon, hade kemiprov, gick sämst. fan, och nu sitter vi där vi sitter, i sofforna utanför kemi&biologi salen det vill säga, och bloggar.
Förlåt för ett jobbigt inlägg som man inte orkar läsa, men jag var bara tvungen.
Nu börjar snart kemi igen så jag ska ge mig och nördläsa andras bloggar.
Farväl
2009-02-10 @ 13:03:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


B

 
Jag måste bara kolla i Matte B boken för att inse att det inte är något för mig.
Det här kommer bli kämpigt.
2009-02-09 @ 12:21:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Death Silence


Jag är för trött för att skriva ett inlägg nu. Det tär på kroppen att bara sova fyra timmar. Det ska inte hända igen.. på en vecka.

Ligger i alla fall i Joakims säng nu och lyssnar på en apa vid namn donkey kong på andra datorn och en sötnos som får dampen för att han inte klarar det :') Kom hit vid fem ungefär, fick kinamat, nudlar med kyckling, fyfabior vad gott det var! Efter maten la vi oss i sängen och jag kollade på när Jocke spelade fifa, somnade till lite då och då skulle jag tro. Efter det gick vi upp till övervåningen och jockes mamma och kollade på film, death silence. Ska jag aldrig se igen. Usch och fy och blä för skräckisar. När filmen slutade kollade vi lite på tv och nu är vi här nere igen. Känner att skrivarlusten inte är stor. Ni får en sovalåt istället, en underbar sovarlåt.

Godnatt


2009-02-08 @ 22:11:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Två naturare & en medianördSliten tjej.. ja!
Dumma tjejer som går och lägger sig halv sju på morgonen :o
Hade i alla fall askul igår med sickan och lill. Dom är som dom är, och jag är som jag är och vi är som vi är så vi passar bra ihop. Tänker inte nämna några namn, men det är någon som inte ska dricka energidrycker i alla fall. Eller hur LINNEA SVEDIN? :d mohoho.

Orkar inte skriva hela kvällen, det skulle bli som en hel novell, men här kommer småfakta om en del av vad vi gjorde:


 
2009-02-08 @ 14:29:25 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Snook

Snooknostalgi i Cecilias stuga

- Mr Cool- Längst fram i taxin- Snook svett & tårar- Kommer ifrån- 17 Juni

2009-02-08 @ 00:43:34 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snigga SnuggLill

Hon är snygg, det här är min bild, allt är snyggt.
Linneas blogg finns här
2009-02-08 @ 00:21:59 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
2009-02-07 @ 22:29:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LördagkvällEr gillar jag!
2009-02-07 @ 22:09:56 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


LEC kväll


Sitter i en säng nu med två datanördar och jag själv, datanörd tre. Alla har likadana datorer och alla nördar vid dom.. förutom lill som la sig för att sova nu. Men NEJ inga sådanna fasoner, nu ska vi laga mat, lövbiff och strips!
Nu ska jag i väg på upptäcksfärd med sickan!

Farväl :*
2009-02-07 @ 17:06:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Transformers


Godmorgon!

Förlåt för dålig uppdatering igår, men efter att jag hade lagt in kläderna här på bloggen kollade jag och joakim lite på transformerns, sedan gick jag på toa och när jag kom tillbaka däckade vi på en gång. Hann bara kolla på halva filmen. Vaknade i morse vid elva, kollade på mobilen och såg att Linnea hade skickat sms angående träningen idag, men eftersom vi inte hade ställt någon klocka eller något så hann vi inte till kvart över elva bussen, så det sket sig. LATMASKAR! Får ta att skärpa oss nu och piggna på oss!
Har inte hunnit gjort så mycket idag, bara latmaskat oss och kollat på äckel folk som tjänar äckelmycket pengar. Ska mörda dom och äta upp pengarna!Uppdatering.


Hann inte skriva klart förut, pappa kom och hämtade mig så fort så det blev att stänga ner datorn och skynda till bilen. När jag kom hem åt jag mat, sedan har jag bara suttit här och duschat.

Ikväll blir det Sickan med Lillis. Ska äta dålig mat och bli fet!
Men nu ska jag göra mig i ordning.

Adjökens
2009-02-07 @ 13:39:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Take a look

2009-02-06 @ 21:14:11 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Franz Ferdinand

 
- Take me out- Ulysses

2009-02-06 @ 17:32:23 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


You look so good.. not


Fjortisar på stan som stänger in en bakom soptunnor är inte min grej. Nej, då köttar man upp sitt squashracket i magen på  dom och drar till så dom flyger åt helvete. sedan kollar man på dom med "jag ska raka av dig ditt fula kråkbo på skallen nästa gång jag ser dig och du ser ut som en bajskorv i ansiktet på grund av all brunkräm" blicken och går därifrån. skithögar. I will utplåna dom..
2009-02-06 @ 17:21:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Spotify


Gaaaaaah!
Jag vann, jag vann, jag vann! Nu blev jag tokigt glad :'D Var med på en tävling på jackelines blogg om en invite till spotify och jag vann den! Man skulle tipsa henne om en låt och jag valde kevin rudolf & lil wayne - let it rock. Såg ut som att den skulle passa henne bra :D och hon gillade den tydligen för jag fick en kommentar om att jag hade vunnit det förut! Galet! gahagaha!

Spotify är mitt.

Tack så mycket Jackeline, underbart härligt! :')
2009-02-06 @ 16:47:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tre, tre, tre

TRE PERSONER SOM FÅR MIG ATT SKRATTA:
1. jocke
2. mina klassisar
3. mina vänner

 

TRE SAKER JAG GILLAR HOS MIG SJÄLV:
1. hårfärgen
2. ögonbrynen
3. naglarna, när dom är bra

 

TRE SAKER JAG INTE GILLAR HOS MIG SJÄLV:
1. mina tänder
2. höfterna
3. dubbeln

 

TRE DELAR SOM JAG FÅTT ÄRVA FRÅN FÖRÄLDRARNA:
1. mammas kinesögon
2. pappas fötter
3. deras cphumor

 

TRE SAKER SOM SKRÄMMER MIG:
1. spöken
2. mörker om jag inte är hemma
3. mördare

 

TRE SAKER JAG GÖR VARJE DAG:
1. tittar i spegeln
2. går på toa
3. håller på med mobilen

 

TRE SAKER JAG BÄR JUST NU:
1. strumpbyxor
2. randig tröja
3. armband från jocke :')

 

TRE FAVORITSAKER:
1. musik
2. kläder
3. sängen

 

TRE SAKER JAG SKULLE VILJA LÄRA MIG:
1. kickboxning
2. surfa
3. att bli en doktor

 

TRE SAKER JAG VILL GÖRA INOM 5 ÅR:
1.  åka utomlands
2. skaffa en lägenhet
3. bli miljonär

 

TRE SAKER SOM ATTRAHERAR MIG (HOS JOAKIM):
1. ansiktet
2. kroppen
3. personligheten

 

TRE SAKER JAG KAN GÖRA:
1. spendera pengar och inte veta vart de har tagit vägen
2. vara långsur
3. sitta vid datorn på tok för länge

 

TRE SAKER JAG INTE KAN:
1. förlåta folk helt
2. tänka att jag ser bra ut överallt
3. ta fingrarna ut arslet och börja träna

 

TRE AV MINA FAVORITHOBBIES:
1. jocke
2. vännerna/familjen
3. mysa

 

TRE SAKER JAG VERKLIGEN VILL GÖRA NU:
1. pussa på joakim
2. hitta på något kul med människor
3. äta mat

 

TRE SAKER JAG VERKLIGEN INTE VILL GÖRA JUST NU:
1. plugga
2. tråka
3. dö

 

TRE SAKER JAG INTE FÖRSTÅR:
1. folk som ändrar personlighet
2. kemi
3. folk som hatar sig själv

 

TRE SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG DÖR:
1. bli doktor
2. skaffa familj
3. se världen

2009-02-06 @ 09:44:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sagosvenska


Godmorgon.
Det blev lite snålt med skrivande igår. Hade inte tid eftersom det var fabelskrivande och mattepluggande som stod överst på listan och sedan sömn.
Nu sitter vi på svenskan och har fått uppgift. Vi ska skriva en saga ::o
Jag som hade sånna problem med fabeln, hur ska jag klara av det här då!?

Men nu är det dags att börja mindmappa.

Godjul
2009-02-06 @ 08:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sverige - Ryssland


.. är inget jag kollar på.Jag sitter bara bredvid och skriver en fabel och kollar på kläder. Mamma hängde också med på lite koll på internet och det slutade med att hon och jag ville köpa de här.
Ska tjata på henne lite så kanske hon köper dom :') Hoppas, då ska jag sno dom hela tiden! mohhoho.

Nu blir det matte.
Hejdo
2009-02-05 @ 21:07:32 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Läs och gråt!


Åh, det var en mycket trevlig dag på birsta idag med Matilda och Cecilia. Synd bara att väskorna ska väga bly!
Fick med mig en vit/svart-tröja och ett vitt, stort, fint brottarlinne hem! Hittade ett svart, stort, underbart fint linne också, men det köpte jag inte idag :( hade inte pengar till det! Men mitt ska det bli! mohoho!
När jag kom hem väntade underbar överaskning. På mitt rum, i min stora säng låg ett paket! MED MINA CONVERSE, jag dog! Dom är underbara! Jag älskar dom! Gaha gaha! Och igår fick jag min randiga tröja ifrån bubbleroom också, wünderbart! Det här har varit min kanon vecka :') På birsta provade jag också de där skorna som jag skrev om för ett tag sedan, men de satt inge bra, man fick så tjocka fötter i dom så nej tack! Ska köpa randiga gummistövlar istället :')

Tyvärr kommer nog inte kvällen bli lika underbar då jag måste skriva en fabel och plugga inför matteprovet imorgon. Tur att jag har en sötnos som ska komma ner och göra mig glader igen :')

Men nu måste jag gå, här kommer lite bilder från dagen!

Byebye babies

2009-02-05 @ 17:43:17 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


10.00 - 11.00

Godmorgon!

Nu är det 45 minuter till engelska kvar av denna skoldag sedan ska jag till birsta med mina klassisar :') Skön kortisdag :D Hinner nog inte skriva mer för nu ska vi kolla på film och sedan dra direkt!
Ha det bra människor!
2009-02-05 @ 10:16:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjockpannkaka


Hej igen!
Nu är det kväll. Skönt! Sitter i Joakims säng och väntar på att han ska bli klar med sina bravader så han kan komma och värma mig :( jag fryser :o

Det blev iallafall ingen Nathalie på stan idag. Satt och väntade på mammas jobb då hon skrev att hon inte kunde vara med mig för att hon skulle iväg. Syndligt värre :o Så jag tog nästa buss hem till kvissleby. På bussen träffade jag Lillis, Albin, Camilla och Jack. Satt och pratade med dom och sedan klev jag av vid Ica. Sprang in och hämtade ut ett paket som kommit till mig :') MIN FARFARSTRÖJA. mohoho! Den är mycket fin :') Skyndade mig ut därifrån och in på parkeringen där älsklingens föräldrar stod och väntade på mig, väldigt snällt! Åkte upp med dom till min bästasötastegosigaste Joakim och pussade ihjäl honom när jag märkte att han låg och sov! :D
Har sedan jag kom hit bara legat och myst, jag somnade nästan på honom förut, det var behövligt med lite vila (:
Just ja! Fick tjockpannkaka också, gaha! det var längesen och det var underbart gott!
Men nu ska vi lägga oss och kolla på film. Miracle heter den!

Later alligator
2009-02-04 @ 20:30:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En bambi


Hahah fyfan, en bambi i storstaden har hittat fel.
Storstadsklassisar blir rädd för rådjur, jag får reda på att det gick en fullstor älg på min gård igår. Det är bonigt måste jag säga :o En älg! Snart kommer det väl en björn och sedan en mammut och efter det en val insimmandes ifrån havet. Hoho!

Var på vårdcentralen förut, nu blir den penicillin tre gånger dagligen i 5 dagar. Kanonkul, 4 av 5 toasters :')
Snart ska jag inte gå på spanska för det orkar jag inte, SKOLKARE! och efter det ska jag på stan med Nathalie ett tag.
Sedan ska jag hem till min bästaunderbarastesötnosigaste människa i hela världen, joakim! 

Men nu ska jag snacka skit med mina vänner :')
Solong!
2009-02-04 @ 15:13:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tävling
Jag tänkte att det kanske var en bra idé att tävla om en goodiebag med hårsaker så att jag kanske får till mitt hår någon gång!

Tävla du med här: www.finehair.blogg.se
2009-02-04 @ 10:46:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vår Diktator Roxana


Nu tänker inte jag göra prov, nu har det gått för lång tid på lektionen utan att läraren har kommit.
Shame on him!
2009-02-04 @ 10:06:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


UppdateringMina klassisar har fixat prov. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Det hade varit skönt med lite mer tid att plugga på kom jag på nu.
Fan igen.
2009-02-04 @ 09:52:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Krister, Where are tou?Godmorgon alla!

Sitter inne i vår mattesal på mikael elias nu och känner mig väldigt nervös inför matteprovet som vi ska ha om två minuter. Om det blir något! Krister är sjuk så det är oklart om det blir prov eller inte! Om det inte är det blir jag sur, jag som har pluggat som en tok inför det här. Jag vill inte vänta, för väntar vi kommer jag glömma allt!

Ser ut som att det inte blir något. Klockan är 09.50..
Fan!
2009-02-04 @ 09:50:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Y=, Window, Graph, Trace


Jag kan det!
Jag kan ordningen på miniräknaren när man ska få ut en graf! Jipikajej :D Det känns bra. Det kanske kommer gå bra det har provet ändå. Haha, nu ska jag sluta oroa mig för det. Men det är inte så lätt när man ligger på en snartmvgnivå i matte. Då vill man få så bra som möjligt så det kanske blir ett mvg!

Ligger i min säng nu. Funderar på om jag ska byta ifrån de svarta gardinerna till de vita med ränder i olika färger på. Känns som att rummet kommer bli sommrigare då. Jag behöver sommrigt!
Världsliga bekymmer jag har.

Haha, har annars inte gjort så mycket idag. Har räknat matte mest, kollat på en timmes topmodel, fikat och pluggat medans och nu har jag lagt mig här för att få min skönhetssömn. Har inte hunnit bloggat eller kollat runt på andras bloggar så mycket idag. Det är lite synd :o

Men nu människor, säger jag godnatt till er!
Ha det bra!
2009-02-03 @ 22:10:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Olika typer av proportionaliteter


Jajo, om man vill kan man ju tvinga på stackars barn den jobbiga jäkeln. Jag kommer inte kunna det imorgon. Hoppas det inte kommer. Då ska jag pussa på bordet. Men annars börjar jag få en kläm på det här, det känns som att det kommer gå ganska bra ändå. Men nu bara för att jag sa sådär kommer det inte göra det :o

Ska låta min hjärna vila lite nu och äta lite fika och kolla på topmodel.
Hörs buddies
2009-02-03 @ 20:02:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NaturJag ska sluta på natur. Jag kommer icke överleva tre år och jag kommer verkligen inte överleva matten :o MATTE E!
Jag ska i alla fall ta mig samman nu och jobba några tal. Går det bra slutar jag, går det dåligt skriker jag!
2009-02-03 @ 18:44:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min mages död


Det blev två korvar till middag. Utan bröd, utan någonting. Bara två korvar. Mätt som en gris.. eller?
Nu ska jag i alla fall sluta plugga ett tag, ta en dusch och sedan lägga mig i min sköna säng och invänta döden.
Kanske kolla på en film också :')
2009-02-03 @ 16:49:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grafer och funktioner


Jag lär Cecilia, men kan inte själv. Hurray!
Jag tänker inte bli mattesnille när jag blir gammal!
Hejdå
2009-02-03 @ 15:45:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Huhu

 
Plugga Emelie, Pluggaaaaaaaa!
2009-02-03 @ 15:08:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


ChokladmuffinsGottgottgott.
Sitter inne i kemi och biologisalen nu. Pratar med mina klassisar om folk som har blivit spetsade av istappar och tjejer som ramlar och ligger still på stan. Haha mycket trevligt samtalsämne. Har suttit och pratat om allt möjligt hela dagen, sjuka klassisar man har :D

Men nu måste jag gå till labben. Börjar snart!Haha blev hastigt förut, hann inte skriva klart! Men dagen började i alla fall med en icke befintlig sovmorgon hos Joakim, klev upp och gjorde oss i ordning och gick sedan till bussen. Hann inte säga hejdå riktigt för han hade bråttom till någon "klamydiadag" på sin skola. Haha wooow.
Kommer i alla fall in till skolan vid nio. Sätter mig och sover i soffan typ. Kollar runt lite på datorn och så.
Klockan 10 börjar biologin där vi håller på med ärftliga sjukdomar, så det var jobb på valfritt ställe. Jag, Matilda och Anna gick och satt oss uppe i andra byggnaden och drack te och saft och fixade lite med redovisningen och sammanfattningen.
Sedan var det lunch, potatisbullar som smakade baconchips blev det för mig, Anna och Roxana. De andra tog vegetariskt :o och som vanligt är det typ då all fantasi kommer fram. Satt och pratade om allt och ingenting nästan hela rasten. Kom på att vi är bönder. Jag är "bondarnas bonde" enligt Roxana, inte böndernas bonde som Nv:are egentligen hade sagt :') så fint! Blev många norrländska ä och ö under lunchen.
Efter det gick vi på hämköp en snabbis och köpte chokladmuffins, gott!  och efter det hade vi labb i typ 5 minuter och sedan fick vi sluta :d

Sitter hemma nu och vet inte vad jag ska börja med.
Har matteprov, naturkunskapsprov, en fabel att skriva och kemiläxa att göra. Så det blir ingen träning ikväll heller :(
Tror jag börjar med att göra gröt och kolla på andras bloggar :))

Ha det bra nu barn
2009-02-03 @ 14:41:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Januari månads

Sämsta Händelse: Förkyld i början
Bästa Party/Fest: Var inte på någon vad jag kommer ihåg
Snygging: Joakim Ersson my love
Förvirring: Ingen förvirring, lite telefon förvirring
Sysselsättning: Sova, vara lat, plugga, vara ännu mer lat, latlatlat
Bästa person: Joakim Ersson och min familj
Idiot: Många
Resa: Var i Jockes stuga i början :')
Ord: frack you
Citat: Har inget bra :o
Tack: Joakim :')
Bästa låt: Kevlarsjäl - Kent
Bästa köp: Mina svarta tygskor
Goaste dryck: Oh, Powerking
Måste: Bli piggare och hurtigare
Vill Ha: Pengar
Vill Inte: ha mer snö

Månadens bild: Vill inte laddas upp

 

 


2009-02-03 @ 09:26:44 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


My love


Nu ska jag lägga mig och kolla på film och mysa med min sötnos.
Tror inte jag kommer skriva något senare för jag ska ägna hela kvällen åt prinsen.
Godnatt
2009-02-02 @ 22:22:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lågsko


Jag är en sneakers människa. Alla låga enkla skor. Det är det jag gillar, jag är en bekväm person. Har hittat tre par på DinSko som jag tycker om. Funderar på att köpa de gråa, bara för att ha lite variation, inte bara svart och vitt som nu.
Men de andra är också snygg. Om jag helt plötsligt bara sådär skulle tjäna en miljon skulle jag köpa alla tre :DÅh, kom på nu att mina vita converse är på väg hem till mig :') jag längtar tills dom kommer!
Kom hem till mig nununu!

Hittade även sommarskor, de ska också bli mina! Mina jesussandaler och de där hela sommaren!
2009-02-02 @ 22:13:27 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagens legend i morgondagens kläder

 
2009-02-02 @ 20:46:46 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Life of emelie


Sitter i samma soffa som för miljoner timmar sedan och bara latar mig. Känns underbart med en lat dag för en gångs skull. Jag har bara lyft mitt finger och gjort kemiläxan. Matten har jag lämnat och jag har lovat mig själv  att jag ska plugga grismycket på den imorgon istället. Har lovat mamma också, och nu tror hon mig inte så hon säger att hon ska ta med sig internet till jobbet imorgon, huhu :(  Hon kommer inte få det! Jag ska gömma det innan hon hinner ta med det! :)
Nej men, ska försöka få in i hennes skalle att det kan vara bra att vila upp sig med tv och datorn en dag också.

Nu ska jag i alla fall iväg till min söta prins, sover över där och kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag :')

Bye Barn
2009-02-02 @ 18:29:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RänderRänderRänder


2009-02-02 @ 16:53:09 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Made


Äntligen hemma!
Sitter i min sköna soffa nu och kollar på made på Mtv. Det är en familj som vill gå ner 15 kg per person i det här avsnittet. Brukar ju bara vara en så det här måste vara någon special edition eller något.
Kollar runt på massa hemsidor och dregglar också. Blir galen i fina bloggar och blir galen i fina kläder. Lookbook är en dreggel sida. Jag blir så avis på alla stilar som finns där. Jag vill sno allt som finns där. Åka hem till folket och råna dem på alla kläder.

Har även kommit i underfund med att jag ska lära mig gå i högklackat på något vänster. Det är så fint.

2009-02-02 @ 16:33:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjälp oss!


Linda, Josefin, Sandra, Anna och jag sitter och försöker komma på vilken reklam en viss låt spelas i!
Och man kan inte söka på låten heller för de enda de sjunger är "baba bababa baba ba"
Det är en kvinnlig röst, en riktig reklamröst pratar innan baba bababa baba ba också. Vi tror att det är en riktig kvinnlig reklam! Och baba bababa baba ba, sjungs som en liten truddelutt.
Vi sitter här och får spunk! Är det någon som lyckas lista ut vilken reklamsnutt jag menar bara genom att läsa det där så får den gärna skriva till mig!
Nu är hela klassen involverad, alla vill veta men ingen vet!
HJÄLP OSS!
2009-02-02 @ 13:40:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skinksås


Hej vänner och ovänner och alla jag inte känner men gillar ändå!

Sitter nu och väntar på matte. Ska försöka hänga med på lektionen nu så att jag kanske lyckas fixa det här matteprovet som vi ska ha på onsdag om grafer och funktioner. Men jag skulle inte hoppas  på allt för mycket. Våran matte är liiite för svår för mig att ha att göra med. Jag tycker det är dåligt att bara för att man går på natur så ska man ha en svårare mattebok. Det ger ju andra linjer fördel när det gäller att få bra betyg om de har en lättare bok. Blir så sur :(

Men nu ska jag försöka insupa mig med matteenergi och mattekunskap.

Later alligator
2009-02-02 @ 12:00:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TävlingJag är med på Coolest Blogg Style på armiiina's blogg
Min första tävling, tjoho! Se till att rösta på mig! :D
2009-02-02 @ 10:42:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm the sundsvalls kändis

Godmorgon världen!

Jag kommer bli rikskändis soon. ST kom fram till mig i morse när jag och Jocke var på väg till skolan och frågade mig vad som gjorde mig varm om hjärtat. Svaret blev såklart Jocke, min pojkvän :') men sedan kom jag på att jag borde ha sagt familjen också :o tänk om dom ber mig flytta hemifrån nu :( Jag får skylla på att det var i stundens hetta som jag glömde bort dom en aning. Så imorgon kanske jag är med på baksidan av ST, den där 5 frågor spalten.

Nu är det lunch som gäller, har precis haft engelska och längtar härifrån.
Hejdåhejdå

2009-02-02 @ 10:37:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Anna Thernheim Vs. Broder Daniel

 - Anna Thernheim - Shoreline- Broder Daniel - Shoreline

Jag vet inte,  vem är bäst?
Det är nog humöret som bestämmer det.
Just nu är det Anna, för den är mysig som sovlåt.
Vad tycker ni?

nu ska jag mysa och sova, godnatt!
2009-02-01 @ 22:48:26 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig en lång väst?Någongång gud, då lovar jag att jag ska ha på mig en väst.
 Men just nu gud, så vågar jag inte!

2009-02-01 @ 22:27:58 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart även kallad Wayne Gretzky


Jag gjorde det igen, jag lekte proffs på svartvikskolans ishockeyplan med Joakim. Åkte omkring där i cirklar och passade pucken och sköt och hade mig. Börjar likna Wayne Gretzky snart, man skulle nästan kunna tro att vi är brothers from different mothers han och jag (h) Nä, men Jocke ville prova sin nya klubba som han köpte idag på stan och jag följde såklart med ner. I 15 minus! Så lite kallt var det, men man överlevde :')

Just det ja!  Innan jag åkte till Jocke beställde jag två saker ifrån H&M-katalogen också. Tack mammsen :'D Det blev den grön/rosa bikinin och linnet som var lite mer turkost. Är rätt så nöjd, får se om jag är lika nöjd när jag väl får hem dom!
 


Nä, men nu ska jag klä av mig mina svettkläder och hoppa i en jocke t-shirt som jag kan sova i :')
Maybe later alligator
2009-02-01 @ 22:00:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Första februari


Det är ju för guds skull första februari! Det betyder att det snart är vår, och efter vår kommer sommar! :'D Jag längtar till sommaren. Jag vill ha en varm sommar i år!
Jag längtar till midsommar, jag längtar till gatufesten, jag längtar tills det att man kan bada, jag längtar till båtturerna ut till öarna, jag längtar till kvällarna då man kan vara ute utan att dö, jag längtar till stranden och shortsen och klänningarna och sommarbruna benen, och glassen och solglasögonen och sandalerna och ballerinaskorna och grönt gräs och frukost på bron och berga och värmen och lyckan och bikinin och
friheten och vattnet och resorna och vattenskidor och sammanhållningen och till allt som inte heter vinter och skola.

2009-02-01 @ 18:44:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Not a good day for shopping


Hör och häpna!
Jag och min Joakim tog en tripp in till stan förut för att Jocke skulle ha en ny hockeyklubba också tänkte vi mysa lite i det fina vädret. Jag kollade också på lite saker, MEN jag hade ingen lust alls att kolla på kläder (?!) kändes bara jobbigt att göra det. Galetgalet, det är inte alls likt mig :o Fick i alla fall med mig en hårcreme hem som som skyddar när man plattar håret, vi får se om den funkar, hoppas på det!
Efter stan åkte vi upp med Jockes föräldrar för att kolla på jockes brors nya lägenhet, och jag blev galen när jag gick in i den. Den var väldigt fin till formen och så, jag såg massa möjligheter att inreda den på. Ta bort plastgolvet och måla plankorna under vita, köpa fina tapeter till väggarna, allt! gaha. Jag ska för fasiken bli inredare istället för doktor (aa) eller så ska jag bli doktor och tjäna multum och sedan köpa inrednings grejer till mitt eget hus och inreda det om och om igen :D
Efter att vi hade varit i lägenheten åkte vi upp till Jockes mammas jobb och bytte lampa på bilen och sedan skjutsade de hem mig.
Nu ligger jag här i min säng och känner mig allmänt slut i hela kroppen och kollar på inrednings saker och lyssnar på ny musik. Tror kanske att jag håller på att bli förkyld. Känner mig lite för slut för att det ska vara normalt.

Senare ska jag åka till Joakim, om mamma tillåter det, men det måste hon ju göra.

Nu ska jag fortsätta kolla på inredning. Ha det bra!
2009-02-01 @ 17:40:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bed and BreakfastJag blev en snällis och gjorde fika på sängen till min sötnos :') Gott och mysigt var det.
Jag kommer få kill på rygg som tack, och för kill på rygg kan jag göra fika varenda dag!

2009-02-01 @ 12:44:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måste man ha rosa blogg?


Godmorgon!

Sitter här nu och skriver försiktigt på knapparna för att inte väcka mitt sovtroll joakim som ligger här bredvid och ser ut som en myspropp. Det är nästan så att jag bara vill krypa in i hans famn och somna om, men om jag skulle göra det skulle jag aldrig kunna somna ikväll så jag måste stå emot frestelsen :(
Jag kom även att tänka på när jag satt mig här i ensamheten att nästan alla kända bloggar är rosa ;s  är det något måste att ha en rosa blogg för att bli kändis eller är det bara något bloggare gillar? haha, jag är inte så rosa av mig, men om det skulle göra mig till Kenza så varför inte :D

Men nu ska jag försöka väcka min prins, kanske göra fika på sängen till honom om jag hinner bli så kärleksfull på några minuter :')

Later.
2009-02-01 @ 11:43:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0