Smells like fish spirit

Halloj kamrater!
Rätt kul att min kamera dog första dagen på semestern ( :(:(:(:(:( ) och att det luktar bajs vid havet, haha! Men två bakslag klarar man av när man har haft flera underbara dagar nere här nu. Idag har det varit superväder på eftermiddagen och imorgon ska vara lika bra. Gårdagens väder var lite sämre så igår bjöds det på kalmar och fönstershopping. Vi sparar pengarna tills på fredag för då åker vi till elstockholmo i två dagar, bor på hotell och lyxar det :D mohoho! Nej, nu ska jag gå och mysa med min sötaste man.
Sovgottt
2009-07-29 @ 00:35:20 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Välkommen to Öland



Imorgon eftermiddag åker jag och min kära extrafamilj. Vi lämnar regniga sundsvall bakom oss och börjar med en hotellnatt i nyköping med mysspa och härlig middag och sedan på lördag morgon så åker vi vidare till stugan på öland som vi har hyrt. Synd bara att jag jobbar mellan 7-14 imorgon, annars hade vi kunnat spendera hela dagen nere på hotellet, jag älskar hotell!
Kommer i alla fall tillbaka nästa lördag med massa bilder och förhoppningsvis med brunbrända ben. Vi får se om jag kanske bloggar något där nere, det beror såklart på om jag har något internet och tid.

På återseende mannar
2009-07-23 @ 19:48:29 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


To the Rhythm of a rainy night



Jag måste säga att det känns väldigt lite som sommar just nu. Det har regnat konstant hela dagen och det har varit  väldigt dåligt väder i flera veckor. Det finns ingen positiv Emelie kvar, bara en irriterad och lättretad Emelie. Inte hjälper det heller när man först ska på Birsta (shoppingshopping) med sin mor och syster, vilket betyder att mamma betalar, heheh! och sedan sviker mamma och går på IKEA med fadern istället och jag hamnar med en lillasyster som bara smsar och en pojkvän som bara suckar också hittar jag massa saker jag vill ha men inte vill betala själv. .Ja, tacka gud säger jag bara att jag åker till Öland på fredag!
2009-07-20 @ 23:29:46 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


B&J:s


Vi har vänt på dygnet, som man gör när man har sommarlov. Man åker till statoil halv ett på natten och köper en hotdog och en B&J halfbaked, åker hem och väntar på att man ska bli trött.  Det är inte lätt att vara tonåring alltså. Lever just nu så mycket liv man kan leva när det regnar som ett as utanför fönstret = sängen, soffan, teven, datorn, mat. Igår kände jag för lite wild side och tog mig till ica och jobbade 9 timmar. Dom ringde nämligen 7 på morgonen och frågade efter extrahjälp och jag som gillar pengar tackade inte nej. Idag jobbade jag också, men bara 3 timmar åt min vän som åkte till el stockholmo :( Förresten så tror jag att jag ska sova nu, eller i alla fall vila lite. Imorgon har jag bestämt att det blir sol och bad om vädret tillåter, annars kör vi sängen, soffan, teven, datorn och maten. Godnatt!

Förresten så säljer jag en oversize skjorta på Tradera som är helt underbar men som inte används. Jag tycker du borde buda på den :') Ni hittar den här
2009-07-18 @ 02:11:49 Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()


With your feet in the air and your head on the ground

.

Vad ska man göra när man är ledig?
2009-07-14 @ 19:55:27 Permalink Foton Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hatt eller hatt



Vad tycker ni? Svart eller strå? Inte nödvändigtvis dom på bilden utan i allmänhet.
2009-07-12 @ 23:15:00 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (10) Trackbacks ()


The days go by

Det är underbart med fina vänner. Det är fint att kunna umgås och inte göra någonting och känna att det är helt okej.
I helgen har jag umgåtts med Linnea hemma hos henne. I fredags kollade vi på en konstig film och var social med varsin dator och en gammal amigo marabou choklad. Vi gick och la oss på tok för sent när vi skulle upp och jobba båda två klockan 10 i lördags, men vi kom i alla fall upp och iväg. Det gick ett lite glädjerus genom mig klockan 4 på lördags eftermiddagen när jag kom att tänka på att jag gjort mina jobbiga veckor på ica nu. NO MORE WORK!  På kvällen bestämde vi oss för att ha ett mysigt litet grillpartaj hos linnea med jocke och albon, patrik 1,5 och världens godaste efterrätt. Idag har varit en riktig slappardag, jag har börjat läsa tredje twilightboken.. seg? och ätit på momangen :') Nu sitter jag bara här och tänker på att jag inte ska jobba och att jag kan vara vaken hur jag vill, freedoooom!
2009-07-12 @ 22:16:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The great Kings



Jag kan inte sluta avundas de dumma människor som bestämde sig för att åka neråt i sverige och besöka hultsfred. För det mesta på grund av att Kings Of Leon spelade där för nästan precis ett dygn sedan. Fina låtar som Sex on Fire och Use Somebody spelade dom säkert och jag satt hemma och ugglade i en soffa. Banne mig nästa år då jag och sickan ska ut på världsturne på jakt efter kungarna. Vart dom än spelar så ska vi vara där! Promise.
2009-07-09 @ 23:30:48 Permalink Musik Kommentarer (7) Trackbacks ()


Heather Nova

2 dagar kvar till friheten och jag går för nedräkning. Här är lite skön musik att lyssna på när det är regnigt mysväder ute och det här är en annan mysig låt som inte finns på spotify, Heather Nova - All I Need. Förresten så hatar jag dubbade reklamfilmer och regn är faktiskt ganska mysigt under ett paraply med ljummen blåst i ansiktet.

Vi hörs mannar
2009-07-09 @ 20:29:12 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


I just want to play my music

Det känns ju lite halvbra att endast ha 3 dagar kvar på jobbet. Fast ändå rätt tungt för att det är så dåligt väder och då känns det bättre att jobba och få pengar än att sitta hemma och dega i soffan. Varför har jag alltid otur med vädret?! Sitter nu och har precis tjockat i mig en fet hamburgare (fast jag skulle äta nudlar) och försöker hitta ett blommigt fint plagg. Går det bra? njaa.. det drar vi lott om. Fyfan vad kool jag är. Imorgon ska jag joppa mellan 10 och 17 och nu ska jag äta en klubba.
 
Peace
2009-07-08 @ 17:52:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter

Lite halvsliten tjej jag är idag. Har inte gjort ett skit. Jag och joakim vaknade vid 12 och klev upp en snabbis och gjorde frukost som vi åt i sängen, sedan låg vi kvar där hela dagen fram till 5 och myste och kollade på tv. Det var underbart :') Vid halv 6 kom pappa och hämtade mig och vi åkte och köpte pizza. Vi åt den (jag åt nästan en hel själv, hungrig tjej?!) och sedan gick jag och la mig i sängen igen och det är här jag har legat hela kvällen, redigerat bilder och kollat på hanna montana, riktigt underhållande! Angående gatufesten så började den lamt men avslutades bra med mina underbara vänner, bra musik och en lite kanske väldigt glad i hatten joakim :D Nu sk!a jag göra mig i ordning för jocke kommer och hämtar mig om typ 5 minuter. Imorgon jobbar jag 11-19. SKÖNT att vara inne på sista veckan!!!!!

Fred ut mannar
2009-07-05 @ 22:21:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gatufesten Lördag

2009-07-05 @ 22:02:34 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gatufesten Fredag

2009-07-05 @ 22:00:30 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gatufesten Torsdag

2009-07-05 @ 19:55:19 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gatufesten 09



Inte så bra artister, åker in för att lyssna på hassle och för att ha det kul. Nu ska jag göra mig i ordning, jocke kommer snart och sedan kommer sickan och hämtar oss. Imorgon jobbar jag 10-17, sedan in till gatufesten igen.
Peace
2009-07-02 @ 17:46:46 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0