Världens skönaste

Jag har världens sötaste människa och jag har köpt världens skönaste kofta, ett par jeansshorts och ett linne. Hade jag fått mer tid på mig och hade jag haft med mig mer pengar hade jag handlat mer. Nu ska jag sova för jag är trött och förresten så var det skitroligt att jobba idag för att lill var där!

ttog vos
2009-06-29 @ 22:27:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Visst känns det bra att vara vid liv



En heldag i solen kan verkligen göra upp för flera dagar inomhus i en butik. På min göraupp dag idag har jag och jocke umgåtts med trevliga människor på berga och det har varit helt supermys. Lyckades bränna mig i knävecken och baksidan smalbenet lite :') Var där från cirkus 12 till cirkus 5 och sedan åkte vi hem min man, min far och jag i vår mysiga båt. Nu senare på kvällskvisten har jag varit med min vän linnea och knäppt lite kort och lekt turister i juniskär. Hittade min älsklingsbrygga! Jag som trodde att jag hade sett hela juniskär nu på 17 år men ack så fel jag hade. Är helt slut nu så jag ska nog inta sov position. Imorgon börjar en ny vecka jobb och efter den veckan har jag bara en vecka kvar sen är jag fri!

Godnatt mitt underbara liv
2009-06-28 @ 23:21:00 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The bad days and the good nights




Även fast man jobbar hela dagarna så hinner man med att mysa lite på kvällarna. Vi har varit ute på öarna utanför juniskär i tre dagar nu och igår tog jag till exempel mitt första dopp för i år. I havet som var 16 grader varmt och fullt med småfisk. Stolt jag blev över mig själv :') jag som får panik av att kolla på bottenlöst vatten badade i det! Men bara efter att Jocke, Mikaela och Agnes skrämt bort alla fiskar. Idag har jag jobbat och jobbat och nu sitter jag utmattad hos jocke och njuter av choklad och jocke :) Vi får se om jag orkar göra något ikväll. Jag tror det bara blir mys för jag fick förlängd dag imorgon så jag jobbar från 7 - 15 istället för 10 - 15 :( Nu ska jag i alla fall slute skriva här och gå ner och äta grillat! MUMS

Peace
2009-06-26 @ 19:15:25 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klampenborg



Picknicken igår var mysig, fast kort. Vi stannade bara på nyhamn i en timme kanske, för sedan gick solen ner och myggen kom. Vi pratade och hade det trevligt, fick besök av matsson och maria också :)
Idag har jag jobbat förbi det fina vädret. När jag slutade 4 var det molnigt och jag hade ont i huvudet, så jag åkte hem och tyckte synd om mig själv. Jäkla skit för att jobba. Pengarna känns inte ens lockande och tiden går seegt. Me längtar till nästa vecka då lillis börjar jobba med mig, då kanske det blir lite fart i vardagen :') Nej, nu ska jag mysa med en söt man som gav mig en twister! Later!
2009-06-22 @ 20:21:59 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


True Love Way - Kings Of Leon



Varför kommer sommarvädret när man inprincip jobbar från innan solen går upp till efter solen går ner?!?! Det är en ilska som bubblar i mig när jag tänker på allt man kan göra i veckan och allt jag kommer göra i veckan innanför huset utan fönster. Jag kommer vara ett levande lik bland alla brunisar :((( Men bara därför njöt jag extra mycket av vädret och värmen idag med min sötnos till pojkvän :') också ska jag njuta extra mycket nu, för nu ska jag och mina vännner iväg och picknicka någonstans, med kubb som sysselsättning!

Fred
2009-06-21 @ 21:13:35 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första sommarlovsveckan a la 09

Längesedan, har egentligen ingenting att säga. I veckan har jag jobbat morgon till kväll måndag-fredag sedan på kvällarna har jag varit så död så jag har bara legat hemma och drygat. Dåligt väder har det varit också, så man har ingen lust att hitta på något efter jobbet heller. Igår var det midsommar, då jobbade jag också, till 17:00, sedan åkte jag hem till min andre hälft och hade det roligt med 5-kamp, frågeslinga och god mat! Lills och Albin var också med, så närmare tolv gick vi hem till albin och spelade buzz. JAG VANN, eftersom jag är allmänbildaste av alla :'D Jockebäbis säger dock att det var för att jag snodde pengar av honom istället för de andra :)) Idag vaknade vi upp till finväder för första gången på en miljard år (?!) hemma hos mig. Åt frukost och lunch och sedan åkte vi hem till jockeponken för att vi skulle spela tennis, som inte blev av för att det var folk där. Så nu ska vi istället åka in och äta fetmat på max och sedan ska vi antingen fiska eller kolla på baksmällan på bio igen :D

PEace
2009-06-20 @ 19:06:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sömn

VART ÄR ORKEN?!
2009-06-16 @ 20:25:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i need to go back



Det är dagar som dessa som får en att tänka tillbaka och sakna. Jag gillar inte dåligt väder, man känner sig så instängd och smutsig. Annat är det om man vill vara inne och mysa och inte känner sig tvingad. När det är sånt här väder kan man ju inte gå utanför dörren utan att se ut som en krullig blöt ful pudel.
Igår i alla fall hade jag en mysig hemmakväll med kinamat, mamma och filmen taken. Riktigt mysigt att få umgås med sin uppfödare för en gångs skull :') Idag har jag bara degat på, kollat på the city-maraton och inte bytt om från sovtröjan. Fast nu ska jag kanske ändra på den sista delen och göra mig i ordning för 9 blir det troligen bio med min man och lillasyster. Vi ska se baksmällan, jag har hört att den är bra. Have a great night!
2009-06-14 @ 18:08:38 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


black and white party




Dagens beroende låt: Adiam Dymott - Miss you
2009-06-14 @ 01:38:04 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillsammans är man mindre ensam

Lätt tråkigt att jag inte har någon känsla av sommarlov i hela kroppen. Dåligt väder är det också. Vart har den barnsliga roliga avslutningen tagit vägen? När man klär upp sig och går tåg och står ute och sjunger den blomstertid nu kommer och verkligen känner att det är lov. Inte för att jag gillade att sjunga, men jag gillade känslan efter.. och den är borta nu :( 
Igår åt vi middag hos joakim, jag, sickan, matilda, alb och lillis. Det var trevligt. Sedan var det kanske inte världens roligaste kväll efteråt men man kan inte alltid ha sitt roligaste. Ikväll ska jag umgås med mams och mikaela. Pappa är borta så det blir en mor - 2 döttrar kväll. Nej, men nu ska jag iväg och köpa mat, troligen kina eller max. Fatso.
Peace
2009-06-13 @ 18:29:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Something new

Nu har det designats lite igen, men bara headern. Den är inte helt klart, några bilder ska bytas ut och fixas och donas med men annars är det kirrat! Får se hur länge den håller den här gången (:
Idag har jag varit med om både de ena och det andra. På dagen fick jag reda på massa slutbetyg på skolan och sedan kollade jag på massa studenter och tyckte synd om mig själv som har två år kvar. På eftermiddagen åkte jag och mami in och hämtade mina skor hos skomakaren och kollade på fler studenter när dom åkte på lastbilarna och var glada. Sedan har jag kört en moppe från polisen och letat efter kläder att ha imorgon. Händelserik dag! :D
Nu ska jag duscha och sedan ska jag sova. Imorgon är det avslutning, men det känns inte som det. Det känns inte som det alls. Tråkigt att det ska vara dåligt väder också :( På kvällen har det inte planerats något, så vi får ta dagen som den kommer, inget fel med det :D

Godnatt!
2009-06-11 @ 21:25:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man ska inte kunna andas

Ögonen är röda och svider, imorgon kommer dom vara uppsvällda och små. Det gick inte att andas normalt. Hjärtat gjorde ont och jag kunde inte prata. Det var fan det värsta jag sett sen Denny dog. JÄVLA GREY'S och jävla avsnitt. Nu ska jag sluta kolla på det! I alla fall tills det börjar igen i höst.

Jaja, från det ena till det andra så har jag varit på boda borg idag med hela skolan, som inte är så många.. 4 klasser bara, men det är skitsamma :) Åkte hem med skadade knän, ett stort sår på rumpan från en jäkla fet sticka  som jag inte fick ut och 7 klarade banor. Det var så roligt så :') Har också fått reda på arbetstider på ica, två veckor  jobbar jag måndag till fredag och två veckor måndag till lördag. Jobbar för det mesta från 10 - 18 eller 11-19 förutom måndagar då jag börjar 8 eller torsdag och fredag då jag slutar 5. Vilket betyder att jag jobbar från 10 till 17 på midsommar, great. Extremt sugen man kommer vara på att göra något efter det! Imorgon är det bara betygssamtal och städning och på fredag är det avslutning med tävlingar klassvis. NV1 är in it to win it! Nu ska jag bege mig och min röda näsa till toan och sedan krypa ner i sängen.
Word Human
2009-06-10 @ 22:44:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Innebandyturnering METG & NTI



Aa, det finns inte mycket att säga. Det måste vara en av de roligaste dagarna i hela ettan :') Underbara klass!
2009-06-10 @ 20:52:46 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Radio nowhere

2009-06-10 @ 00:36:20 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lustlistan

Humör: mja, neutralt
Frisyr: fritt när jag jobbade, bulle när jag var hemma, bulle nu
Klädsel: ica-worker-shirt och chinos, nu.. tröja, trosor
Händelse: fick reda på arbetstider och so on på ica
Låt: amagad, jag har inte lyssnat på någon tror jag :'o
Planer: ta en huvudvärkarbekämpare och sovmysa på jocke :')
Vill ha: skitmysiga sista skoldagar och sedan om 4 veckor vill jag ha fint väder!!
Saknad: proven :(   ELLER?!
Drog: multivitamindryck a la glocken gold
Finaste: joakim är fin idag
Måste: hahaha inget :'D lissna.. INGET!
Mat: två rostade, en mannafrutti, potatissallad och strips :s fresh
Köp: mannafrutti 8.90:-
Kärlek: den går till joakim för att han är så rar :')
Doft: nybakade bullar, när jag jobbade :(
Bästa: tennis, me love tennis! och stripsen ofc
Sämsta: att norrlands guld fick tårta och jag slet arslet av mig!
2009-06-09 @ 23:18:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I hjärtat av norrlands guld



Det var så det gick till när NV1 tog guld men fick silver (alla som dömde ut oss innan, dröm mardrömmar!!!) Man kan ju inte annat än älska! Fler bilder från maskerad-innebandyturneringen kommer när jag fått dom. Tills dess får ni njuta av vårat snygga gruppfoto. Känns bra att vara näst bäst av 12 klasser + lärarna :D mohoho! Även fast jag bara bidrog med att skrika och att coacha ;( Är jättehes sen dagens bravader så nu är det dags att kurrera sig i sängen :) Imorgon ska jag jobba 11-16 och sedan får vi se om jag orkar åka in till birsta för att kolla på skor, som egentligen ska heta avslutningsskor men vi har ju ingen seriös avslutning so what the heck. Värdigt att veta är också att jag fick två nederdelar, två överdelar och ett par skor som jag delar med den lille av mor när vi gick på stan efter finalen, bless you! Nu ska jag sova så jag inte gör bort mig imorgon och för att jag inte ska svammla mer för det gör jag.

Godnatt, och nv.. GLÖM FÖR BÖVELEN INTE ATT TA PRIS TILL MIG OM VI FÅR DET IMORGON, GLÖM INTE COACHEN!!!!  me love you
2009-06-09 @ 00:08:44 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Som en blöt pudel

Jag är egentligen en aktiv bloggare, bara inte nu. Idag har jag tillexempel varit fullt upptagen med att spela tennis, min tennispremiär och jag vann fanken i mig en match :D Sedan är det så att det som har varit har ändå inte varit intressant så det är inget att ta upp. Imorgon dock ska jag vara med Nathalie, vi kommer väl troligen åka på cruisingen eftersom hennes familj är cruising fantaster :) också har jag fått reda på mitt sommarjobb, jag jobbar vecka 25 - 28,  skönt med pengar, inte skönt med inte sovmorgon :) Nu ska jag och mitt blöta hår åka till statoil med min älskling, inget jag längtar efter men vad gör man inte för den man älskar :')

Tingeling
2009-06-05 @ 23:00:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårruset


snodde bilder från NTIdningen
2009-06-03 @ 15:17:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag vill det jag inte har

Jag vill inte åka till tandläkaren, jag vill fika wienerbröd på spanskan. Jag vill inte ha kemi, jag vill göra mitt skitprov så jag har det klart. Jag vill inte ringa upp ica, även fast jag lovade honom att jag skulle ringa idag. Jag vill inte känna mig stressad, jag vill ha lov. Jag vill inte ha kallt, jag vill ha värme. Men världen vill mig inte väl idag.

Förresten så har jag världens träningsvärk  och vårruset igår var trevligt eftersom det var rätt personer som var där :')) Tyvärr så var tröjorna vi fick sämst, en large satt tightare än en slim and lift korsett. Ryggen smärtar också för den delen. Lite medlidande tackkk? Positiv jag känner mig idag.
2009-06-03 @ 11:40:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0