Lapprapport.. check


Yaho! Helt klar med labbrapporten. Förutom diskussionsdelen, men jag orkar inte diskutera idag, så det lämnar jag till en annan dag :) nu ska jag äta avokadoröra med mammi och stinka vitlök resten av kvällen. Kolla på desperata hemmafruar ska jag också göra. Men först. Nörda lite!

Byebye
2009-03-31 @ 20:30:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ramones




Där är den, min nya ramones tröja
2009-03-31 @ 19:44:41 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Första utomhus inlägget


Åh hej åh hå!

Jag ångrade mig om vädret. Det är asfint igen! Sitter på min bro nu utanför dörren och låter solen steka mig och mina ben. Lyssnar på bästa musiken och bara njuter. Kommer få jättemånga fräknar, men det struntar jag i. Vädret får mig på bra humör :') Måste tacka min söta joakim som gav mig förslaget att sätta mig här och plugga :D Vilket är vad jag ska fortsätta med nu. Labbrapport in my heart.

Peace
2009-03-31 @ 16:52:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag säger skinskin som den sol du är



Jag och jockeponken tog en liten mysstund i solen innan skolan började :') nästan så man trodde att våren var på väg på allvar :(
2009-03-31 @ 15:09:34 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från en rapport till en annan


Nu är det grått i sundsvall igen. Jag förstår inte hur vädret kan slå om så fort :( Sitter hemma i mitt kära hus nu i total tystnad och fikar, tekaka och oboy. gott! Ska snart börja med min labbrapport och skriva klart den så jag får den ur världen, sedan.. damdamdaaa.. en annan rapport, nämligen den på svenskan. Ska försöka hinna med att göra powerpointen till redovisningen också, och plugga lite matte. Men det är för mycket på en dag. Då kommer jag gå in i väggen!

Peace
2009-03-31 @ 14:55:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårväder och 6+ klockan 10


Hallu! :D

Idag är en riktigt bra dag, när jag satt i bilen på väg in till stan kollade jag på mätaren och den stod på 6 grader redan och solen skiner som bara den. Det är underbart skönt. Jag och prinsen ville inte gå in i skolan på en gång heller så vi satte oss utanför ett skyltfönster på betongen där och njöt av hur solen värmde. Fler vårdagar tycker jag :D Nu ska jag in på biologi och sedan har jag bara lunch och en labb, sedan slutar jag :) Sickan är hemma och är sjuk .. igen. Men jag tänker säga att hon inte kommer för att hon är en lat mask som inte tycker om labbar :D Nej, nu ska jag in och ha möte med mina vetenskapliga kompanjoner om genterapi. Kanonkul (y)

Peace
2009-03-31 @ 09:56:02 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ramoneströja och friterade kycklingbollar


Gokväller

Ligger i den stora sängen på mitt rum nu och är halvt som halvt död. Åt way to mucho mat nyss och det resulterar i en halvsovandesmagutspännandes Emelie. Men bär man mitt namn och födelsedatum och får man kinamat tänker man inte längre än näsan räcker utan slänger i sig! Birsta var inte så kul (?!) Var för trött skulle jag tro. Men en  mycket roligare sak är att jag fått min ramones tröja, den är verkligen underbar :') färgen och tyget och allt. Jag älskar den! Nej men nu vet in vad, nu ska jag ligga här stilla i en timme för sedan ska jag åka till min sötnos och sova. En bild på tröjan kommer en annan dag, har ingen ork nu!

Later alligator
2009-03-30 @ 19:46:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dancedance


Hellu dear.

Har egentligen inte tid, men jag måste få berätta! Dagens roligaste började på mattelektionen. Den ägnades nämligen inte åt matte utan åt youtube tittande med mina vänner. Vi kollade på folk som gjorde bort sig och folk som misslyckades och allt möjligt. Skrattade tills jag fick asont i magen. Sedan när jag och sickan bestämde oss för att sluta för dagen och gick ner till bussen såg vi en jättesöt tant med rullator som skulle kliva på bussen med oss, men vi tänkte inte mer på henne, förutom när jag skulle gå och sätta mig också kommer hon genom bakre dörren på bussen och kör på mig med sin rullator.. också gav hon mig bitchblicken och vägrade att flytta på sig så jag fick tränga mig förbi :( dumma tant! Haha! sedan när jag hade suttit mig trodde jag verkligen att jag skulle dö, tårarna bara rann. En kille som nyss hade klivit på bussen vände sig om och kollade mot busschaffören och när han vänder sig tillbaka går han rätt in i en plingstolpe! haha fyfabior. Cecilia var tvungen att trycka ner mig under sätet och hålla fast mig tills jag garvat klart. Blev alldeles svart runt ögonen för att tårarna rann! Sedan när han klev av var han blå på hakan, jag tror det var från stolpen :')
Långt inlägg igen.. men min dag har varit så roligt så det blev mycket att berätta :')))

Nu ska jag till Birsta med my familia, kolla runt lite, me love birsta. Har nyss skrivit på min rapport, det går frammåt men inte bra. Jaja, modern ropar.

Solong
2009-03-30 @ 15:57:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Over, so over


Jag är körd när det gäller matte.. eller så orkar jag bara inte tänka nu, slutar istället och tänker hemma.

Peace
2009-03-30 @ 13:00:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mina bröst hade växt till 38 men jag hade fel


Hellu Folket

Hade en tung natt inatt, kunde verkligen inte sova! Så jag och min söta jockeponke låg och sjöng på jag hade en gång en båt, i natt jag drömde och himlen är oskyldigt blå. Vi blev  lite osäkra på texten till jag hade en gång en båt, när dom sjunger något med en stad och en bomb så det kollade vi upp på internet också :') Sedan låg vi och killade varandra på ryggen i ett x antal minuter men det gick inte att sova. Så då drack vi multis och sedan efter ett tag somnade vi båda som tur var :):) Som förväntat var det asjobbigt att kliva upp imorse, tog oss i alla fall upp till halv 9 bussen. Inne på skolan hade vi film analysen på engelskan och sedan lunch. Fick smaklös kycklingsås dränkt i vatten med tre makaroner (L) När vi hade ätit upp gick vi H&M för att jag skulle prova en bikiniöverdel, kom in i omklädningsrummet och trodde jag skulle dö när jag knappt fick plats med brösten i en 36:a.. det har jag för guds skull alltid gjort. Tänkte precis ringa modern och be henne avbeställa bikinin när jag kände att något inte stämde. Så jag kollade på prislappen och precis som jag misstänk var det en 34:a. Pjuh. :D Så jag blev lycklig igen :') Nu ska jag plugga matte b som en galning.. eller nått. Jag ska jobba iallafall. Och det här blev ett långt jobbigt inlägg som ingen kommer orka läsa. Men nu vet ni iallafall, mina bröst har inte växt till storlek 38.

Hejdå!
2009-03-30 @ 12:11:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Heaven's on fire





Idag har jag nynnat hela dagen på samma jäkla låt. Välkommen att nynna med mig vettja!
2009-03-30 @ 11:55:18 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jeansshorts a la Emelie

Före:






Efter:




2009-03-29 @ 21:10:10 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


New


Hellu people

Nytt på bloggen igen, headern är bytt :) Det kommer säkert bytas ut då och då mot nya bilder tack vare den underbara beslutsångesten jag har :') Har suttit i tre timmar redan med den här  och funderat och funderat över vilka bilder jag skulle välja. Men nu orkar jag inte mer och min kompanjon jockeponken är nog ganska less på mig, så jag ska mysa med honom istället :) Idag har jag mest bara degat med min sötis och ätit fetgod lax till middag, har inte hunnit träna någon matte alls, men det hinns med imorgon och på tisdag. Nej, nu ska jag sluta, mys på G!

Peace
2009-03-29 @ 20:43:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


bapelsin då gubbjävel!

Ett förhållande; jupp :')

En bästa vän; hm..

Haft ett seriöst förhållande; mitt mysigaste seriösaste nu

Dejtat en av dina bästa kompisar;
näpp

Blivit kär vid första ögonkastet; svar ja

 

Fått ditt hjärta krossat;

Haft ett one night stand;


Skrikit åt en lärare;
bara david, men det är förståeligt

Kysst någon och sedan ångrat dig;
ja

Ljugit för dina föräldrar om vart du är;
har jag icke gjort.. tror jag

Några smycken som kostat över 1000 kr;
kanske från dopet eller konfan

Snusat: fyfan nä

Rökt; typ en gång



12 DAGENS:

Klädsel; Först bara trosor och randig översize tröja (sällan?!) och strumpor, men sedan mysboxor on när det närmade sig kvällskvisten

Smink; a la naturell

Frisyr;
teskedsgumman boll

Låt; Thåström - flicka med guld

Vill ha; sommar och pengar

Sjuka; illa andedräkt

Drog; tacos

Saknad; bar asfalt, sol och sommar

Köp; jag har bara varit i ett hus idag så inget

Godis; fruxo

Attityd; lat

Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse;
fyfan vilket äckligt nyduschat hår



11 FÖRSTA:

Bästa kompis;
fankypänky olsson

Bil; ska vara en audi a6, alltså drömbil (L) eller en volvo XC90.. eller vänta! En hummer :'):') men jag ska bli rik och skaffa alla tre.. och en ford mustang också kom jag på, den äldre versionen!

Kärlek; Joakim Ersson

Husdjur;
skruttis

Semester;
Mallisbrallis

Jobb; Barnvaktare

Köpta skiva;
oj, aqua säkert, som någon trampade sönder på mitt kalas och slängde under min säng.. fortfarande ouppklarat mord där. :(

Riktiga kärlek; Joakim Ersson

Piercing; Öronen, om det inte räknas, navelen

Konsert;
carola (L)(L)

Fylla;
ingen fylla här



10 SISTA:

Personen som sms:ade dig; Linnea Svedin

Personen som du kramade; Älskling

Personen som ringde dig; Padre mi

Personen som du ringde; Padre

Personen du sa 'jag älskar dig' till; Jockeponken

Alkoholdrycken; cider

Bilfärd; kommer inte ihåg

Filmen du såg; Twiligt

Gången du grät; länge sedan

Måltiden; förut, tacos



9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm; skulle vara grymt, men njä jag vet inte

Våga hoppa bungyjump;
hahah nej :(

Kalla dig själv lycklig; för tillfället ja!

Hellre ta bilden än vara med på den; både och

Kunna gråta över en kille;
ja, men jag skulle inte vilja göra det när jag gjorde det

Kunna gråta över en tjej;
ja, samma där

Ljuga för någon; om det var nödvändigt

Kunna springa 50mil;
näverbäver



8 VAD:

Gör du just nu; är lycklig och kollar på människor och lejon som kör en liten reuion :'D

Ska du göra imorgon;
beror på vad jag orkar med, kanske stan och sedan ska jag plugga matte till första matte b provet <3

Säger du till dig själv när allt känns svårt; fortsätt simma, fortsätt simma

Har du med dig in på bio:n;
en underbar person och en cola

Är det för färg på dina byxor;
håriga och beiga.. typ mina ben för jag har inga byxor

Är det för väder hos dig just nu; mörkt som natten.. för det är natt

Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet;
ögon, leende

Skulle du göra om du vann på lotto; skulle jag vinna 75:- skulle jag känna mig fett rik, vann jag mycket skulle jag gråta



7 SAKER DU HAR PÅ DIG:


1. strumpor

2. tröja

3. toffs

4.trosor

5.örhängen

6.en snorkuse

7.hår



6 BLANDAT:


Är du blyg inför det motsatta könet; från början är jag oftast det, om jag inte är på asbra humör

Hur gammal blir du nästa födelsedag;
17.. -.-

Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: maybe baby

Använder du huvtröjor; inte ofta

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar;
ja, massa tatueringar

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta; beror på personen såklart,



5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång;
men åh.. båda

Sommar eller vinter; sommar :'):')

Vilken ålder har varit bäst hittills;
15-16

Sova på sida, mage eller rygg; sida, fosterställning

Kramar eller kyssar; samtidigt

2009-03-29 @ 00:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Earth hour on the move





Inge fail här, datorn går ju på batteri :D
2009-03-28 @ 20:53:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seventysix




76 dagar kvar allt som allt tills sommarlov, mitt förra var mitt bästa. Kan det här toppa det?
.. fast nu känns sommarn något långt borta :(:(:(
2009-03-28 @ 15:35:55 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cheap Monday


                              

2009-03-28 @ 13:50:20 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Snö of sweden


Lika bra att ligga kvar i sängen stänga alla dörrar och dra för gardinerna.. det snöar i sundsvall igen.. 
2009-03-28 @ 13:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nivrena Nostalgi


Hellu amöbor.

Efter en reträtt från eftermiddagens lektioner på skolan mår min mage och jag numera bra. Blev en smärre pang på må illa på skolan och jag ville inte råka ut för en olycka på plats. Åkte hem med numero 20 till kvissle och träffade upp min kära gullunge utanför nivrena. Han ville kolla på skol-dm i basket en liten stund så jag följde med upp och fyfabior vad jag saknar nivrena, nostalgi till tusen! Skulle gå om trettiotvåtusen år där om det var möjligt :( Efter matchen gick vi till ica och köpte Franks och sedan gick vi vidare till bussen. Väl hemma hos Jocke dog vi på en gång och vaknade inte förrän 5.. (!?) Ganska skönt att sova för nu mår jag kalasbra :D Ikväll blir det bara till att mysa och ta det lugnt, ganska skönt. Men nu ska vi ta en dusch och sedan göra pizza!

Peace
2009-03-27 @ 19:07:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rapportskrivning ska jag skita på


Godmorgon, eller hur var det?
Sitter och gäspar sönder på svenska nu, ska skriva en rapport, men det är inte så lätt när man inte vet hur fabior man ska göra. Har fixat mallen så det är bara att fylla på med faktan nu.. och om det hade funnits någon hade det inte varit så svårt. Mår inge bra idag, känner hur hela kroppen gör uppror mot mig, tror inte jag orkar med hela dagen, men måste vara med på genomgången på naturkunskapen annars är jag rätt körd på provet. Nej, nu är det dags att svära och smälla datorn i väggen.

Peace
2009-03-27 @ 09:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The master




Det gick ju ganska bra för att vara första gången i alla fall. Några smakade grymt, andra för mycket deg och några för mycket bränt. Men till största delen bra :'D Nu ska vi äta våra kakor, dricka multivitamin och kolla på star wars.

Peace out
2009-03-26 @ 21:29:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chocolate chip cookies








Lyckas eller inte lyckas, det är frågan.













2009-03-26 @ 20:10:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Busslasse


Ibland undrar man ju om busslasse har en smärre justering i hjärnan som gör att han inte fungerar som en vanlig människa. Idag på bussen var det någon som råkade plinga två gånger på rad utan att kliva av, då mister busslasse förståndet och stannar på varenda jävla busshållsplats från kvissle till negerbyn. Tänkte gå fram och fråga vad hann höll på med men då kom jag ihåg en dag i nian då mitt busskort inte fungerade också skällde han ut mig och sa att vi hade åkt två på mitt busskort. Han är hemsk den där.. passa er för alla busslassar säger jag bara!

Känner en smått oro inför kommande två veckorna måste jag säga:

- första matte B provet (Y)
- skriva om en känd människa på spanska och lämna in
- skriva om en konstnär på esteten och ha muntlig redovisning om den
- kemiprov om syrabas reaktioner och redoxreaktioner.. 2 kapitel!
- svenskarapport om genterapi ska vara inne
- muntlig redovisning/prov om genterapi på biologin

Ska börja med spanskan och skriva klart esteten nu tror jag, så det blir lite mindre att oroa sig för, matten och kemin känns tyngst. Fail på mig där.. nä, nu äre getta down to buissnies som gäller.

Peace Out Bävrar
2009-03-26 @ 15:27:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Beyonce - Halo



Verkligen inte min musiksmak, men verkligen så är det något med den ändå.
2009-03-26 @ 12:27:26 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Estet.. nä


WOHOHO! SLUT FÖR IDAG, TACK FÖR IDAG!!!
2009-03-26 @ 12:20:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


the donk


Idag är ingen vanlig dag för idag är våran donken dag hurrahurrahurraaa! Eller nä.. vi har ingen speciell donken dag, det bara blev så att vi tjockade på donken jag, sickan, matild, emma och anna. Diverse problem och min tjockhet fick oss att röra våra arslen dit. Fett gott kan jag meddela. Började 10 idag, så fick en lååång och skön sovmorgon, klev upp kvart i nio :') På engelskan kollade vi på film, about a boy hette den. Såg inte så mycket, men den verkade bra i alla fall. Sedan lunch och nu estet. Men nu känner jag att jag svamlar, ska börja skriva på min estetgrejsmojs istället och hoppas på att jag får sluta för att jag nästan är klar med den!

See you later alligator
2009-03-26 @ 12:16:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från 0 till 10




and I see your true colors shining through
I see your true colors and that's why I love you

10 månader


2009-03-25 @ 16:24:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guns n roses




Jag vill tacka mamma för att hon gjorde den här drömmen sann och min övertalningsförmåga för att den är så grym, utan den hade vi aldrig gått in på birstacity. Nä men nu ska jag mäta ut ett bra ställe på rummet att ställa en klädställning på och kolla hur det går med blekningen av mina jeansshorts.

 Peace
2009-03-25 @ 15:37:51 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm free, i'm free falling


Hellu alla barnbarn

Klockan är halv 11 på min lediga dag och jag sitter i en bil inne i stan ;s Förstår inte riktigt vad jag gör här redan men det har något att göra med att mamma är på massage och jag vill till birsta.. och mamma orkade inte åka hem och hämta mig sedan eftersom vi bor låååångt ute i ingenmansland. Så då får jag sitta här i bilden medans hon är inne på massage och hon får betala när vi är på birsta :'D Fint väder är det idag också, då blir man glad, synd bara att kylan inte vill släppa.  Nä men nu ska jag sluta skitsnacka och get down to buissnies, mamma kom precis :D

Peace folket
2009-03-25 @ 10:46:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sunglasses


Jag blev så sugen på sommaren nu att jag var tvungen att kolla på glasögon. Jag tror det blir ett färgat par och ett par svarta till våren och sommarn. Nu saknas bara pengarna :')


Dock så är det bara provisar som jag la upp nu, så ni fattar poängen :):):)
Men nu är jag trött, och när man är trött ska man lägga sig och sova i sin feta sköna säng!
Så..
Peace out
2009-03-25 @ 00:18:17 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pimp my blog


Moj!

Som ni dagliga läsare kanske ser så har det skett en update på denna blogg. Har varit pojkvänsfri och läxfri (nästan) hela dagen och då sitter jag där och försöker pimpa my blogg som ett och ett annat blockmongo. Har svurit ett antal gånger vill jag lova. Annars har det varit enrätt händelsefattig dag. Har bara drivit runt och nu till kvälls har jag kollat på desperata hemmafruar med min syster och ätit special K dark chocolate & strawberries, muuuums (h) Imorgon är jag ledig, fett skönt! Ska en sväng till birsta baby och sedan.. plugg, alltid allt detta plugg, ingen fritid alls.
Nä, men nu ska jag dra mig vidare till nya platser.

Peace

möööööööömns
2009-03-24 @ 23:18:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spökhotell på internet = eftermiddagssysla i klassen


HAHAHA MATILDA!  Läskigt hotell?





2009-03-24 @ 21:26:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


strunt och skit


Nu hinner jag inte till träningen. den är flyttad från halv 7 till 6. Kan... on kul. eller? va, nä men jag vet inte, jag kan sätta mig och göra spanska istället, för det är aproligt. singing hallelujah.
2009-03-24 @ 17:36:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pink clouds of mine


Gofmorgon.
Idag är det fint väder igen, wönderfullt! Synd bara att graderna är kalla och att snön har kommit tillbaka :'(( Nu börjar lektionen om två minuter och vi ska ha biologimöte. Jag med forskarna, hårt! (hhh) Dagen är slö, vi har bara biologi och kemi, och spanska. Men den tänkte jag inte gå på, för då hinner jag hem till träningen för första gången på år och dar :D Den är ändå nästan frivillig och även fast jag behöver hjälp så är jag squashsugen :):):)
Nu börjas det.

Peace

2009-03-24 @ 09:59:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ramones


Man måste älska tradera, this is min nya ramones tröja :')))))
(det gråa på bilden hör till en likadan tröja fast en grå, men den köpte jag inte)




Nu sitter jag som det orakel jag är och fixar ihop en liten spellista med artister och låtar till nettan. Skickar bilder ifrån sommarn till sickan gör jag också, och njuter för att livet är så bra. Kollar man bakom mig ser man en väldigt fin halvsolnedgång och kollar man till vänster om mig ser man samma gamla äckliga juniskärt som alltid. Men fortfarande.. en underbar dag!

Peace




2009-03-23 @ 17:57:09 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Uffe och Erik


Alltså oherregud, min jesus vad jag satt i halsen nyss. Hostade i tre år tror jag. ULF KOMMER TILL GATUFESTEN OCKSÅ! Idag är en bra dag damer och herrar, inte nog med det. ERIK HASSLE tar också en tripp hit till söndsballe och spelar för oss njutare :') så fin dag det är idag. Solen är framme också, det är ett tecken!

Peace
2009-03-23 @ 16:58:21 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


UFFEUFFE DU ÄR BÄST UTAN PROTEST



UUUUUUUUULF LUNDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL KOMMER TILL STORSJÖYRAN! NU SKA JAG DIT! NU ÄR DET BARA SÅ! UFFE IN MY HEART <3333333333333




2009-03-23 @ 16:42:52 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Msn


msn funkaaaaaaaaaaaaaaaaar!
jag laddade ner the oldie one.
hallelujah
2009-03-23 @ 12:35:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom igen nu gud så kör vi!


Godhalvförmiddag mina kära läsare!

Idag har inte varit en fin dag i sundsballe. Vaknar upp till massa vitt på backen och det ogillas starkt i slutet av mars, nu ska det bli sommar :(:(:(
Har haft lunch alldeles nyss, sprang ett ärende till mamma och åt en bit av hennes subwaykaka i samma veva, mycket gott :') Nu har jag snart matte och efter det ska jag hem och plugga vidare med  biologin tror jag, om jag orkar. Men det vet man aldrig moho!

Kan ju berätta att jag tror jag lever ett dubbelliv som guds assistent i sömnen också, inatt berätta jocke att jag hade sagt "kom igen nu gud så kör vi!" också hade jag kört brummbrumm ljudet med munnen. åhejåhå säger jag bara.

Peace
2009-03-23 @ 11:40:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kanibalkocken


Alltså så jäkla tråkigt liv jag har just nu, sitter på mitt rum och är sur som en banan. Men varför jag är sur vet jag inte, jag bara känner hur ilskan kokar i mig så om någon skulle komma in och säga något litet fel nu skulle den ha suttit sin sista potatistå i mitt rum på länge i alla fall!
Igår var en mysig dag. Började med tacos, sedan paltkoma och sängliggande hela kvällen. Imorse fick vi godfrukost, våfflor! Linnea och Nathalie gjorde i ordning det till oss :') Kan även ta att meddela att jag lyckades få ett helt glas juice över mig, jag skulle precis dricka och då lossnade hela botten på glaset och allt for ner på mig. Fabior vad rädd jag blev ;O  Nu ska jag äta och sedan ska jag bege mig till blackbay och mysa med mitt hjärta.
Peace

2009-03-22 @ 16:13:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tacokväll


Tjooooooockt. Jag, Fanny, Cecilia, Linnea och Nathalie ligger i min säng nu och dör av fettma. Har precis ätit klart våran tjocka tacosmiddag och nu sitter vi och pratar och lyssnar på kings of leon. Idag har jag städat hela dagen, dammtorkat och hela skiten. Så nu behöver jag inte det på flera år! Har i alla fall inte tid nu, jag ska mysa med mina vänner och njuta av tiden med dom.
Bajsbajs

2009-03-21 @ 19:40:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friluftsdag i vildmarken och en 18års dag


HAAAAAAALLO!
Idag har varit en snabblång dag. Har varit och friluftat i sidsjön och firat Eric "paggen" Pargeus födelsedag en supersnabbis. Har fått mina nördglasögon idag också. Trivs bra i dom, förutom att man ser stort! Visar min dag i bilder istället.  Hejdo


2009-03-20 @ 17:36:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skinskin som den sol du är


Hallohallo
Den här veckan har varit underbar, solen har lyst hela tiden och då mår man bra! Har inte så mycket uppdatering. Igår var jag bara hemma och myste med gullet och idag har jag gått i skolan, hämtat böcker på kultis och köpt voltaren T tabletter till mamma.. spännande liv. Fick iallafall hamburgetallrik till lunch, det var underbart gott. Nu ska jag leta upp fakta om Andy Warhol, konstnären som har målat de berömda Marilyn Monroe tavlorna bland annat.

Ha de bra världen
Peace




Marilyn Monroe av Andy Warhol




2009-03-19 @ 12:04:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag säger hej, hej vilken underbar dag det är



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Låt mig dampa för en stund! VILKET JÄKLA UNDERBART VÄDER! Klockan halv 8 när jag och min sötnos gick till bussen lökade jag nästan! Gahahhahahha! Helt otroligt, jag dör, och nu sitter jag här som ett blockmongo på crack. Våren är här!

Åh, tack.
Peace


2009-03-18 @ 08:22:31 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


asfalt, gräsplätt, sol och ... blåst


Idag har jag njutit. Kännt efter hur det låter när man sparkar med skorna i gruset ovanför asfalten, och det låter apbraaaa :') Låtit solen lysa mig rakt i ansiktet på bussen, som brukar vara en irriterande sak men idag kändes det bra, för nu är våren på väg och då blir man automatiskt glad! :D
Gick allt som allt en halvtimme i skolan idag. Hade ingen biologi på förmiddagen och eftermiddagen bestod av en halvtimmes snabblabb. Halv ett planerade jag min hemfärd, men en liten Nettan hindrade mig och vi tog en stanfika i det härliga vädret. Har köpt en ny väska idag också, en svart från wedins. Very nöjd. Ikväll ska jag till min Joakim, men först.. SPANSKA GLOSOR!

Hejdå små snablar

2009-03-17 @ 16:54:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Camillens födelsedag



Och Camilla som inte ville att jag skulle säga grattis till henne tänker jag säga grattis till ändå, så grattis Camillsan :D




2009-03-17 @ 10:14:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


VÅR!



Jag började nästan grina när jag var på väg till skolan imorse och såg en fet stor rund gräsfläck mitt i stan! GRÄS = VÅR! Jag dog av lycka :') Idag har börjat bra, med fint väder och gräs.. får se om den fortsätter lika bra med biologi nu och dubbelkemi efter lunch. Ska ner på bibblan och söka fakta inför vårat mega projekt i biologin och svenskan klockan 10.00 prick.. eller kanske lite efter tio men ni hänger med i gunget. Nu ska jag försöka fixa med bloggdesignen. Fattar inget av den jag har nu så jag kör transfer till annat tema.

Peace


2009-03-17 @ 09:42:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sweeeet



Naaaw, hellu sötisar :')





2009-03-16 @ 21:14:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


rrrosa & rrrrrrrandigt






mamma taaaaaaaaaaaaaaaack (a)
dock så är den ena randiga från mig själv till mig själv.. taaaaack emelie :'D

Nu sitter jag och kollar på timrå - hv71 och pratar med matild om en blogg vi ska starta och bli mega famous på och tjäna miljarder så vi får pengar till kläder :) Har haft en asmysig dag idag, började med att kolla omkring med matild på stan, hittade finfina väskor på myrornas, matilda köpte en mycket liten sötnosväska för 15 spänn :D sedan fortsatte standan med syster och mamms, gick dock inte så länge för mamma mår inge bra, hon mår aldrig bra nu för tiden ;( hittade ett par assöta skor på dinsko sedan åkte vi hem och vände för att hämta fetmat från MAX. Plockade upp min sötasötnos som jag har saknat mucho där också. Nu är det full kareta at my home, om jag räknar får jag ihop till 11 personer. Det är varmt vill jag lova! Men nu ska jag spendera 20 minuter till att skrika mig hes. GO TIMRÅ GO!

Peace

2009-03-16 @ 20:45:52 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Japp


Nu är det avklarat. Gick ganska bra ändå, det var lite spänt i början men det släppte snabbt. Nationella alltså. Pratade på om allt och lite till. Det gick till och med över tiden. Men nog om det. Nu sitter jag och matild på skolan och gör nada. Funderar på om jag ska dra med henne ner på stadens gator och checka in lite prylar. Är mycket sugen på att råna en bank för lite kosing till kläder.

Förresten så fick jag min japp av cecilia idag. Tankyo friend!<3

Peace

2009-03-16 @ 13:19:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nationella


30 minuter lång skoldag imorgon. 12.00 - 12.30. Känns helt okej faktiskt :')
Nu ska jag kolla vidare på massa kläder, förutom mina snyggaste strumpor har jag hittat lite olika snyggisar. Men det måste jag hålla hemligt. Får se om det avslöjas i senare inlägg. Damdamdaaaa.

au revoir
2009-03-15 @ 23:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


We came we saw we kicked your ass


Uffe Lundell skulle vara bra på gatufesten, sanna mina ord.




2009-03-15 @ 19:00:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klähängare, ja? nej? vet inte?


Nu när jag ändå är på G så här på eftermiddagen kan jag ju passa på att meddela att jag funderar starkt på att bli en blondinbella och kötta in en klädhängare på mitt rum (har för mig att jag sett en sån på hennes blogg) det är faktiskt fett snyggt om man har snygga kläder... så där rök den idén. Nej men jag ska spåna med mor min så får vi se. Den lär väl åka ut lika snabbt som den åker in. Här är två ifrån Ikea.

2009-03-15 @ 15:23:05 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Happy Socks



 



Me want baaaaad.


2009-03-15 @ 15:06:24 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


morgonstund har guld i mun



Hellu
Dåligt med uppdatering igår, men jag hade ingen tid över. Var upptagen med att kolla på timrå, gå till ica, äta mat, kolla på melodifestivalen (som förresten var en skam, sverige har dålig musiksmak ;s)  och så vidare. Men nu är jag tillbaka på banan igen. Har nyss städat det mesta av Jockes hus. Mäkta imponerad över att jag alltid städar bra när jag inte är hemma och nu sitter vi här, vid varsin dator och nördar fett mycket. Imorgon har jag nationella i engelska, höhö. Den orala delen.. alltså den talande delen. Lycka till till mig själv med indierengelskan som kommer komma fram hela tiden. Nä, nu ska jag pussa på hjärtat.

Peace

2009-03-15 @ 14:30:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det är emelie humor











Hahahahaha, härlig killle :')


2009-03-13 @ 22:29:41 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Charmer


Vad är klockan nu när du börjar? 11:42 Vad heter du? Emelie Stjärntecken? skyttson Har du egen dator?  helt egen, om tre år, just nu är det skolans Intressen? Musik, sova, pöjkvän slash vänner Favoritband/artist?  KINGS OF LEON Favoritlåt nu: Be somebody - Kings Of Leon  Hur många är online på din msn? Har inte msn, det är cp Vem är din 5:e online? sa jag att jag var inne? Har du några olästa mejl på hotmailen? jä, blogg.se Beskriv ditt hår? stort och konstigt färgat Vart skulle du bo om du fick välja? Stockholm/Göteborg eller något varmt ställe utomlands Vad har du på dig just nu? grå/vit randig tröja, leggings, converse och skinnpajsare Vad har du gjort idag? letat skit till biologin/svenskan pratat om jätteräkor på naturkunskapen och ätit spagetti och köttfärssås Hur mår du just nu? tjockt nice Vilken är din favorit dryck? säkert typ redbull eller powerking eller något
Vilket är ditt favorit teve program? Grey's anatomy Vem är din förebild? alla som har snygg stil nästan, eller likadan stil som mig fast snyggare så jag kan sno stilar :') Vad är bäst med dig?  tycker inte jag att jag ska svara på för det vet inte jag. Har du några komplex? jalå Hatar du någon just nu? Nej, men ibland när jag tänker på folk börjar jag hata.. men bara en stund, sedan går det tillbaka till starkt ogillar.
Saknar du någon just nu? min jocke Vilken kändis skulle du gifta dig med? Joakim Ersson när han blir famous och tjänar miljarder till mig (a) Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej!! Hur lång är du? 1.65 Är du nöjd me dig själv? vissa delar Vad är du bra på? att skifta humör på en sekund och att skratta Vad är klockan nu?11.50 Vad har du ätit idag? spagettsson och köttfärsklumpar i ketchup sås. Har du lätt för o somna? Beror på om jag är trött eller icke såklart :)  Är du osynlig?  jag är väldigt osynlig, lajban
Knarkar du? nodo Röker du? fyfan.. Super du? haha nej Äter du? fettmycket Snusar du? uschnej Röker vattenpipa? nono Skulle du kunna sjunga allsång på skansen? hahahah nej.. Skulle du vilja gifta dig med Amanda jenssen? nej ;s Skulle du tänka dig kunna dejta nån? Nej, för jag har redan världens bästa Städat eller stökigt? liten blandning Gillar du anonyma bevakare? ibland, ibland inte
Vågar du rapa högt inför andra? ja, men inte för alla Skriver du mer än 2 utropsteckenn? ja!!!!!
Vad är klockan nudå? 11:56 Vad ska du göra sen? räkna matte, ha idrott och vara med min sötnos Är du inne på msn nu? nej,kanske hade varit smartare om den här frågan kommit tidigare så jag inte behövt svara på de andra. Hur ofta sitter du vid datorn? ofta som fabior Cola eller redbull? redbull Vem står dig närmast, mamma eller pappa? madre Behöver du kärlek? ja Blir du full varje helg? hahahohohihi nej Natt eller dagmänniska? båda men inte både och Är du vampyr? jagärenvampytjagsugerochspyr Är du transa? nej Vad skulle du välja, åka framåt eller bakåt i tiden? frammåt :) Vill du ha barn någon gång? yesman  Är du beroende av nånting? datorn, lätt! Vad vill du bli när du blir stor?  allt som kallas pengar går bra
Är du rädd för att dö? nej, eller det beror på vilket sätt  Vad är klockan nu när du är klar? 11:59

 

 

2009-03-13 @ 12:02:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Japp är gott


Mvg på naturkunskapsprovet. Var bara tvungen att säga det.. OCH ATT CECILIA ÄR TVUNGEN ATT BJUDA MIG PÅ EN JAPP FÖR DET!  Hahaha!

2009-03-13 @ 10:08:41 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kära forskare (det är jag)


Sitter på en otroligt jobbig svenska lektion nu. Hittar ingenting om genteknik och genterapi. Historian om genteknik finns ju verkligen ingenstans iallafall :( det är verkligen ett jobbigt mästerverk vi ska göra.

Imorse fick jag löpa till bussen för när jag öppnade dörren åkte den förbi mitt hus, så det blev till att kubba ner till nästa busshållsplats och tur som det var hann jag. Satt mig och sov på min sötis till pojkväns axel och pustade ut. Skolan började bra, min söta vän matilda hjäpte mig med designen, tack å tack. Sedan kom pinan med letande efter fakta om det här. Nu har jag slutat och ska ha naturkunskap, H2O for life <3

Hejdå cleverchild

2009-03-13 @ 09:42:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Designen


En liten början iallafall. Ska fixa mer imorgon, nu ska jag pussa på min söta pojkvän och mysa med honom.
Sleepwellwell


2009-03-12 @ 23:03:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Wallao





Konstverk by moi on moi
2009-03-12 @ 19:42:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


dubbeloseven




Plötsligt händer det
2009-03-12 @ 18:55:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snälla rara skolledning

.. säg att vi inte har någon estet lektion om 20 minuter så jag får gå hem och älska mitt liv!

2009-03-12 @ 11:44:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hola banditos.

Angående spanska prov.

Mvg: 90
Emelie's poäng: 89.5

FYFAN! då missar jag hellre med en fetstor poäng. endast 0.5 poäng suger fet getballe :(:(
Men, Dana skulle kanske göra en ihopslagning med en muntlig del, så jag får sätta den då. Hoppashoppas.

Nu ska jag kolla på timrå och tänka ut en plan till en ny header som matilda de lilla geniet ska få fixa klart. Ont i skallen har jag också, men glasögonen är på väg. Blev the tiger ones. Hoppas dom skyndar sig till mig så jag slipper det här.

Hejdå bävrar

Lovely.
2009-03-11 @ 19:05:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Neeeeeeeeerd


Det går bra nu, kompis det går bra nu!

MVG på biologiprovet. Fan vad skönt :'D Mycket behövligt mvg för mina betyg, speciellt när det var om typ allt vi lärt oss hittils inom biologin. Störtskönt!

Nyss var jag och Cecilia och köpte föda på pressbyrån så vi orkar med dagens bravader som är fram till halv 5, nu har vi biologi, forskar lite som den forskare jag är. Ingen lärare så det är rätt fritt och skönt. Sedan har vi spanska, då ska vi få tillbaka spanskaprovet. Jag är så säker på att jag inte kommer få ett mvg på det så jag har sagt till Cecilia att jag ska bjuda henne på subway om jag fått det. Spännande!

Nu ska jag lyssna på kings of leon och vila min hjärna.
Hejdå babybornes
2009-03-11 @ 14:22:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kings Of Leon like Hultsfred

Mina älsklingar kommer till hultsfred! Jag fattar inte varför dom inte kan samla alla på samma ställe :(:( jag blir deprimerad när jag tänker på att kings of leon ska till hultsfred och inte till yran. Nu vill jag ju hellre på hultsfred :( Dumma Leon.. Jag måste se dom. Innan jag dör!

2009-03-11 @ 13:25:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lovely

Cecilia tycker jag är inaktiv så jag lägger ut en sak som jag vill ha mest av allt nu.
SOMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAR!

2009-03-11 @ 12:01:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min kära knäppasötvän..

..FYLLER 17 ÅR IDAG!
Ha en superfödelsedag!






2009-03-11 @ 09:16:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utmanananad

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av  matildsen


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
miljö.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En söt joakim

3. Vad såg du senast på TV?
The Hills

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
20.00
Rätt svar var 20:17

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Hejarramsor från tvn

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 
Gick från min bil till jockes dörr

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Matildas blogg

8. Vad har du på dig?
oversize långärmad (ej randig dock) jeansleggings, trosor, tuttkasse, strumpor.

9. Drömde du något inatt?
Näe, inte som jag kommer ihåg

10. När skrattade du senast?
Jaa.. en kwurt sedan kanske

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tavlor, tapet, spackel, list, fönster

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
ja det gör jag often

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
åkej

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
donno

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Spendeeeeeeeeeeeeeeera. Spara lite kanske :D

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Jag hatar mina höfter och tänker ofta på att jag vill bli av med dom.

17. George Bush?
är inte längre president, moho

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke - Viggo  bland andra
Flicka - Thea bland andra

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Skulle inte sitta fel nej!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen till paradiset din gamla hagga

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?

Lillis Svedin
Älsklings Ersson
Sickan Sandström
Nathalie Friburgarn
2009-03-10 @ 20:38:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kings Of Leon - Be somebody

2009-03-10 @ 11:46:50 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


VictorSimon

Jag har en nyhet som jag aldrig hann skriva in igår.
Mina vänner Simon och Victor har flytt sin kos från sundsvall upp till åre :o
De ska gå gymnasie där uppe så dom får åka mycket skidor. Synd, men hoppas dom får det bra.
All my lycka till er.
Farewell.

2009-03-10 @ 09:52:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lalalalalabamba bikini

Förresten vill jag ha massa bikinisar... och en snyggare kropp så jag kan ha bikinisar... brunare kropp skulle inte heller vara fel. fan för dubbelhakor och chips.

2009-03-09 @ 21:48:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allt, eller?

Nästa köp, parkas.

Sitter in my sofa nu och kollar på hockeybockey. Det går väl inte sådär jättebra kanske. Förlängning nu. Mina pengar är inte så bra heller, fast jag är rikare än vanligt :') Funderar på att köpa mig en parkas, älskar parkisar. Fick svar till min sommarjobbsansökan från komunen också, hoppashoppas. Fast jag hoppas mer på Ica nivvis. Ica nivvis leder till extra jobb och jag behöver extra jobb :') Har mina kontakter där, hoppas de hjälper, mohoho. MOHOHOO. Jag känner mig galen. Förresten älskar jag topshop och jag vill att matildi östmanis ska hjälpa mig med tekniska saker på bloggen, pretty pleeease (aaa)
Lallaala..Hejdå
2009-03-09 @ 21:31:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storsjöyran





Det skulle ju vara askul.
Lägg märke till Erik Hassle & Johnossi
2009-03-09 @ 13:13:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kent













2009-03-09 @ 11:59:57 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag ett

Nu börjas det igen, schooolan. Sitter på engelska nu och känner redan hur hjärnan stänger ute lärarröster. Baaad. Idag är en kort dag. Slutar 20 över 1. Skönt. Nu ska jag öva inför engelska nationella.
Hejdå barn
2009-03-09 @ 10:03:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back on track

Nu är jag tillbaka vänner, hundraåttio tusen kilo tyngre på grund av allt fetätande. Hade en underbar vecka iallafall. Superskönt.


1. Vår by 2. Min söta man i solen utanför stugan 3. Jag och snövallen, samma längd ca. 4. Först blev jag nedkastad och sedan bombad med snö. Plus att vanten hade släppt från jackan så jag fick in snö för jag tog mig inte upp för det var så djup snö... get it? 5. Promenadeee 6. Haryramla? 7. Föda på fjällhotell 8. Björnrike <3


2009-03-08 @ 21:57:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


randigt och jeansleggings

Sista stunden innan vi far till fjällen. Om en timme är vi på väg. Jag sitter i Jockes säng nu och värmer mina ben. Det är jäkligt kallt överallt. Idag har vi varit på stan jag och min kärlek. Jag var tvungen att köpa en ny hjälm för min gamla var för liten så jag såg efterbliven ut ;( hittade en på stadium, pappa betalar :') Sedan gick vi bara omkring och kollade lite, jag köpte ett par jeansleggings och en stor grå/vit randig tröja (en till randig i samlingen) och jocke köpte en vit tröja och en grå tjocktröja. mums, dom kommer han inte få ha själv (a) Men nu ska jag sluta, dags att ta sitt pick och pack och dra.
Kanske hittar ett internet och skriver lite då och då.
Hejdå Friends
2009-03-01 @ 16:54:26 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Ozzy Osbourne - I Just Want You

2009-03-01 @ 15:55:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0