Because of the times



Hade en mysig varm och myggig lördagskväll med middag för tre hos mig först (sickan, lill and I) och sedan cykelsemester med jocke, albin och leo till berga där vi grillade marshmallows och hade det trevligt med trevliga människor,  jag tror vi var 12 stycken. Vid 11 - halv 12 åkte några av oss sedan hem till min söta man och spelade spel och sällskapade. Underbara sommar, nu hoppas vi den stannar!
2009-05-31 @ 20:35:28 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Porcelain



Nu har det gått 22 timmar på dygnet och det känns som 22 timmar plugg med den. Jag har pluggat non stop hela förmiddagen och kvällen. Pluggat och ätit kassler. Det här är min lilla stund jag får vid min elektroniska beroendeapparat innan jag ska tillbaka till pluggandet igen, plugga och sova. Imorgon är det tråkdag. Ska gråta lite över att det är sista lektionen med jimmyboy och sedan ska jag sätta naturkunskapsprovet, skriva vidare på matte hemprovet och lyssna på idrottsteori. Nu är det dags för vatten, eller juice min abstinensdryck.
Adios amigos
2009-05-28 @ 22:12:44 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mysmoby

Myslyssnar på moby, kollar på greys, har slutat plugga och njuter. Imorgon börjar allvaret igen, plugg hela eftermiddagen, måste sätta ett MVG på naturkunskapen, hinner inte slappna av, plugg i helgen också, inför nästa naturkunskapsprov, måste få MVG på det också. Sedan matteprovet. Inte undra på att så många är stressade. Stressochpress. En naturvetenskapares liv.

2009-05-27 @ 21:19:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


muntligt gör mig illamående

Idag är jag trötttttt och orkar inte, det spelar ingen roll

2009-05-27 @ 09:22:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nästa köp




Egenfixad tygväska(or). Hittade annars en jättefin som redan fanns som det stog GEEK på. Lätt passande till naturare :') Nu ska jag plugga de sista till kemin, imorgon gäller det! Gå och lägga mig i tid för en gångs skull ska jag göra också. Inte för att jag tror att det kommer bli så, men :))

Najtnajt
2009-05-26 @ 22:10:40 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland undrar man ju

- 10 riktiga skoldagar kvar
- 6 prov

 
2009-05-26 @ 20:36:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


papper och sugrör blir fågelbarn


Jag orkar inte med skolan. Just nu känner jag hur hela jag sjunker ihop till en amöba så fort jag är på väg hit. Jag vill bara spy på prov och läxor, somnar när jag ska försöka plugga hemma, ingenting fastnar i skallen och allt bara rinner av.
Imorgon är det muntligt prov i kemi och vi har spanska muntligt halvprov också, inte undra på att sickan är sjuk idag också hahhahahhahha!!!!

Nu ska jag sluta, jag är skitirriterad och funderar på att lämna landet.
Hörs i fjärran land
2009-05-26 @ 10:45:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


blek gris




Idag har det varit sommarvärme, jag har legat på altanen hela dagen och försökt njutit, vilket inte har gått så bra eftersom vi har muntligt prov i kemi på onsdag. Jag kommer inte klara av att ha muntligt, jag måste få betänketid och lugn och ro när jag ska skriva prov och det kommer man ju definitivt inte få när man ska upp som en babian fram till tavlan och göra bort sig inför hela klassen.
Jäkla muntligt, jäkla kemi, jäkla linda, jäkla skola(!!!!!!!!!) Nu ska jag iväg till andra sidan huset och ta en skön dusch och lugna ner mina aggresionsnerver.

Simma lugnt!
2009-05-24 @ 18:54:57 Permalink Foton Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sickan och Hildan



Vårat hus planerade att döda min familj förut. Åskan gick utanför och blixtarna slog in i huset! Mikaela fick en stöt av datorn och pappa hade varit på väg att få en blixt på sig och mamma hade sett blixtar i vägguttagen :o gudars!  Själv satt jag inne i soliga stan med mina kompanjoner hilma och cecilia, vi låg i hamnen och myste på för det mesta idag, även när ovädret drog förbi och gjorde oss dyblöta så låg vi kvar där ute! Var där igår också och åt middag och kollade på film och skrattade. Bråkade med fjortisar på stan är väl inte till å gömma heller. Kråkbon som satt på en busshållsplats och skrek  "viffta på händerna fjortis" när vi gick förbi. Tog några vändor förbi dom för att låta dom sjunga av sig :) Väldigt trevlig kväll :D
Nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning för sedan ska jag iväg till min manliga andra halva och mysa.

Word Fellows
2009-05-23 @ 16:41:55 Permalink Foton Kommentarer (5) Trackbacks ()


Salty leave



Så här mörkt var det utanför mig förut och åskan lät. Jätteroligt med fint väder tycker jag! Tur att gudrun där uppe har bestämt sig för att ändra på sig och gett mig klarblå himel så här på kvällsfarstun :D då blir man glad! Idag har jag lekt skogshuggare med sickan hela dagen. Tippade skottkärran sjuttioelva gånger med massa tunga stockar i som skulle iväg över en bro. Sickan sa till och med att jag var den sämsta skottkärreköraren hon sett i hela sitt liv :| men det är ju en utmärkelse i sig också så man får buga och bocka :') Nu har precis avnjutit en god laxmiddag snabel-A joakims och sitter i hans soffa och vilar mig för nio ska vi iväg och kika på fast and the furios på bio :D Jag älskar snabba-bil filmer, jag sitter seriöst och ler genom hela alltet. Det är något speciellt med dom :')) Jaja, dags att svinga fläsket ur soffan och bort till dasset.

Peace and love
2009-05-21 @ 19:06:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


äckliga gubbe

Han försvann ett tag, bakom huset, men nu åkte han förbi igen med snigelfart uppåt. Har han något fel eller?!
2009-05-21 @ 16:03:25 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


skrämmande


Det är en röd volvo utanför vårat hus, med en gubbe i. Gubben sitter och glor mot huset. Jag vågar inte gå och duscha. Dumma gubbe. Jag låser, men hjälper det? Han har stått där väldigt länge nu och slutar inte glo. fuck.

Dör jag så är det en gubbe med skägg i en vinröd volvo som har gjort det okej?
2009-05-21 @ 15:56:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The best a man can get



Min finaste vackraste sötaste :')
Vänta bara tills de rosa blommorna kommer på, då jäklar i mig!
2009-05-20 @ 20:25:53 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Hands up, baby hands up



Jag älskar min nya bikini, min nya stora t-shirt, den nya koftan, mitt nya animaliska linne och de nya shortsen, och speciellt MIN NYA CYKEL! Åh, jag är kär i den! Turkos och vacker och snart ska den bli rosablommig.
Min egna tant-gangster cykel. Som jag har längtat efter den! :')

Nu har jag nyss städat klart min garderob och ska snart ta mig an mitt rum. Efter det blir det middag med la familia på altanen i solen och lyssna på åskan som inte orkar dra ut till oss här i juniskären. Kanske tar och pussar lite på min nya cykel också när vi ändå är på gång.

Tjao
2009-05-20 @ 16:34:23 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (4) Trackbacks ()


flowerpower


Jag vet inte vad jag gör uppe nu, på min lediga dag. Jag ska ligga i sängen och sova och njuta, men nej, tydligen inte! Jag ska tydligen snart börja göra mig i ordning och sedan ska vi ut på jakt efter min icke existerande för tillfället underbara fulafina cykel. Jag, mor och sickan ska till någon manlig individ inne i stan som hade en gamal cykel, eller många cyklar och kolla om det är något att ha. Efter det ska jag och sickan vidare till birsta och kolla på kläderkläder, och skor. Också ska jag tvinga mamma att hämta ut h&m paketet som har kommit med min bikini och mer :D
Men nu måste jag skynda, skyndaskynda!

Word
2009-05-20 @ 09:03:46 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


En dagens tack!

Dagens låt:  KINGS OF LEON, ALLA LÅTARNA   Dagens frisyr: struligt, halv vågigt och uppsatt lugg
Dagens klädsel: mitt animaliska gröna linne, grå tjockis och strumpbraxer  Dagens skor: vita converse
Dagens händelse: nationella, som inte är en rolig händelse, bara en händelse  Dagens planer: känna lugnet i att inte ha någon skoldag kvar denna vecka  Dagens vill ha: En bra klädbutik med bara bra och billiga kläder som man älskar Dagens saknad: Friterade strips :s gudars vad gott!   Dagens drog:  de nada Dagens finaste: alla fotobloggar som knäpper underbara kort, stående ovationer till er!  Dagens måste: skriva klart estet uppgiftten  Dagens dricka: agua  Dagens köp: Inget, än så länge, tänkte inte köpa heller  Dagens kärlek: Joakim :') Dagens mat: pastagratäng.. vänta.. (?!) har vi ätit det förut? :')   Dagens mysigaste:  Regnet som smattrar mot taket och rutan när jag och cecilia ligger och lyssnar på lugna låtar i en stor skön säng!!!   Dagens mående: Jag mår bra, men är trött. I överlaget mår jag kanon!

2009-05-19 @ 17:47:23 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Toast, Sickan och LEDIGHET




Nu är det ledigt! Nu är det ledigt hela veckan lååång. Avnjuter ledigheten i sickans säng med en nyäten toast i min fläskmage och en brun oboyröra.. nej med gud vad äckligt. Jag överdrev. Men det är trevligt i alla fall. Lyssnar på Kings of Leon och försöker plugga på esteten. Vilket inte går framåt. Men den är nästan klar ändå :D  Ikväll ska vi ta det lugnt och fundera på hur jag ska pimpa min cykel. Åker till Joakim ett tag också!

Nu ska jag tycka synd om mig själv för att jag inte känner kings of leon
Fred ut
2009-05-19 @ 16:13:14 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONE, TWO, THREE, FOUR, FIVE

LOVE!!!!!!!!!!!!11111oneoneone

Imorgon är min sista skoldag för veckan. Är ledig på onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.
U N D E R B A R T!
Nu ska jag plugga sannolikheter och njuta de sista 20 minutrarna av skoldagen och sedan ska jag njuta hemma och när jag sover och överallt och hela tiden.

FRED

2009-05-18 @ 12:30:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Yes or No

Anledningar till att gå på gatufesten: Ulf Lundell, Erik Hassle, Adiam Dymott, Moneybrother, Soundtrack of our lives, Backyard Babies, Trevligt om det är soligt och varmt, Umgänge, Artisterna ovan.

Anledningar till att inte gå på gatufesten:  Sämsta artisterna, dyrt att gå på dåliga artister, ingen idé att spendera pengar på dåliga artister, det finns roligare (yran!!) att gå på, bättre artister på andra festivaler, spara pengar till nästa år då jag och sickan ska på kings of leon turné, spara pengarna för att jag är snål, åka på någon annan festival istället, det kan vara dåligt väder och kallt, jag kanske jobbar, jag vill på hultan, jag tror jag ska rymma till hultan.

Hm?
2009-05-18 @ 10:07:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


så här kan det gå när man blandar två nördiga naturare, en knäpp samhällare och en konstig median



Aaaa.. eller dom värsta delarna (bilderna) har vi censurerat för stunden, dom har jag inte än :D Ska ligga på Linnea så jag kan få dom inom detta halvår i alla fall  :) Vårat fredagsparty började med en lugn trevlig middag och slutade med halvnaken karaoke från 12 till 2 med allt från dr bombay till flo rida till håkan hellström. Extremt trevligt, dansade och hoppade bort flera liter svett och fläsk kändes det som, mina ben dog!
Vaknade upp på lördag morgon av att en väckarklocka stod och ringde, ingen orkade kliva upp och stänga av den så den lät väl i 3 timmar medan vi försökte sova. Åt frukost och sedan dog vi. Vi låg alltså i soffan och halvsov. Jag åkte hem från Fanny vid 12 skulle jag kunna tänka mig och blev satt i arbete på en gång.. rensa rabatten (L) De enda sakerna som hjälpte mig igenom var tanken på att jag skulle få 200 kr, håkanhellström musik och solen.
Vid fyra var jag klar så då kom Jocke my love och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Myste på hela kvällen, åt gott grillat och kollade på tv. Idag har jag inte gjort ett jota, ätit kina mat bara. Tyvärr för mycket så nu är jag död som vanligt. Problemet med god mat är att man inte äter tills man är mätt utan man äter tills det tar slut. Förstår inte varför! Nu ska jag spendera mina sista helgtimmar med att lägga över musik till mobilen och plugga på spanska! TODO DIRECTO. eller? :S

shobre
2009-05-17 @ 18:40:20 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


MATILDAS DAG



GRATTIS MATILDAAAAAAAA  17 ÅR!
2009-05-16 @ 02:06:58 Permalink Foton Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min fina skeva utan hjul cykel



Jag hittade drömcykeln, felet var bara att den var skev saknade hjul och hade blivit påkörd. Men jag älskar den. Vi fick inte med den hem heller eftersom den skulle till skroten, MEN DEN SKA BLI MIN, morfar ska dit och prata till sig den på sitt trevliga sätt och pappa ska fixa den, lätt. No matter what! Den var helt underbar. turkos med massa fina mönster. Om jag inte får den ska jag ha en blommig. blommigblommigblommig, tjalala :'D
Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning och sedan åker jag, Linnea och Sickan till Fanny och äter godmat. Hinner nog inte skriva något mer ikväll. Så..

PEACE OUT
2009-05-15 @ 16:49:15 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


Surt


Seriöst, man kan inte ha mer otur än mig!
0,5 poäng ifrån mvg på matte b provet vi hade nyss.
Likadant med spanskaprovet för ett tag sedan, 0,5 poäng ifrån mvg.
Det är en förbannelse!!
2009-05-15 @ 12:13:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Speak emelie speak


Nu är talen avklarade. Det gick bra från början, till sista argumentet då min röst gick från flickig till gammal knarkare. Jag måste verkligen äta halstabletter innan tal, min röst klarar inte av att prata i 5 minuter i sträck. Annars talade jag i 4.51 och vi skulle prata cirkus 5 minuter, vilket är en bra tid :D
Nu väntar naturkunskap och sedan lunch, subwaaaaay (L)  eftersom matilda fyller år imorgon, 17 år :') Efter lunchen har vi skrämmande matte då vi får tillbaka vårat andra matte b prov. damdamda! Sedan ska vi springa cooper och då jäklar ska jag springa ihjäl mig :D Nu ska jag fixa mig ett mvg i naturkunskap genom att plugga på provet.

En bra låt också, min älsklingslåt i erik hassle format:
Nothing else matters - Erik Hassle

Peace out
2009-05-15 @ 10:29:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thumbs up



Frågan är om sommaren inte är det bästa som finns?! Det måste ju vara det!
Allt blir grönt och blått och ljust och härligt. I LOVE IT!

Idag har jag haft en tråkig skoldag. Kollat på film och lyssnat på redovisningar bara. Slapp talet i svenska, matilda var på utvecklingssamtal så vi ska ha det imorgonbitti istället. Talet om stressen! Hoppas det går bra. Jag blir ju nästan darrig på rösten av att bara prata med mig själv, jag blir stressad och då tar jag in saker sämre och är sämre koncentrerad :D vetenskapligt bevisat! Får tänka happy thoughts och sluta anstränga mig så mycket, låta det komma naturligt alltså :D Efter skolan förut skulle jag och mamma kolla på en gangstercykel till mig, men mor orkade inte så vi skulle ta det imorgon istället tydligen. Är ute efter en kärringcykel i antingen rosa eller blommigt. frääänt! :')
Nu ska jag äta (eller dricka, vad vet jag) smoothie och kolla på tv, plugga lite på talet också. Imorgon väntar skola mellan 8 - 15, sedan cykelkollning och på kvällen ska jag umgås med mina vänner hemma hos fanny. Grillkväll!

WORD
2009-05-14 @ 21:46:55 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saturday the 9th


  


Nu gick bilderna från helgen att ladda upp. NU
Spenderade i alla fall lördagen först med joakim moppemekandes, sedan åkte vi upp och åt grillat och äppelpaj hos Magnus och Marie. Väldigt gott! Spelade kubb och brännboll med mina små mammakusiner och deras vännner också. På kvällen åkte vi sedan vidare in till hamnen i stan och umgick och hade picknick med sickan och hilma. Åkte hem vid tolv/halv ett.
That's it! Mycket trevlig lördag :D

Peace out bröder
2009-05-13 @ 18:20:46 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


time to rest


Fabior vad trött jag är. Jag är för guds skull helt slut. Har verkligen ingen ork att plugga på talet, jag luktar som ett levande lik och ändå orkar jag inte duscha just nu, jag orkar knappt äta.. fast det gjorde jag nyss ändå. Äckliga biffar som jag gjorde om till en hamburgare och sist men inte minst så orkar jag verkligen inte resa mig upp. Därför ligger jag i en halvt efterbliven ställning nu när jag skriver. Sedan är jag asirriterad på mig själv och mitt velande också. På nationella idag hade jag skrivit rätt svar på sista uppgiften, gick och lämnade papperet och tillbaka till min plats. Tro på fan att jag ångrar mig då och hämtar papperet, suddar bort rätt svar, skriver dit fel svar, lämnar in papperet och går :'(  rest in peace mvg.
Nu ska jag i alla fall gräva ner mig i självömkan och cutta med en blyertspenna.


Förresten, djup ursäkt till Raffe och Emma. Raffe är ju inte japan han är en kines :D

happy thoughts  eller hur var det nu då?
2009-05-13 @ 17:53:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Adventures in alnö

Jesus vad jag har varit på äventyr idag, är helt slut.
Började dagen med lite bussåkning in till stan, såg en häst som låg som en död...häst. typ. Sedan umgicks jag med vänner uppe på esteten medan jag gjorde klart min egen marilyn kollaget. blev fagert må jag säga :D
Vid tio började det riktiga äventyret, vi (das naturgäng) bestämde oss för att följa med emma till alnö för att hämta hennes skolsaker. Fett coolt med en bro och att man ser ända till timrå centrum.  Kollade på Emmas läskiga japanesiska sköldpadda också. Trevlig förmiddag.
Nu ska jag sätta mig och plugga lite kemi och halv två är det dags för nationella, lycka till till mig själv (:

Favoritlåtar för dagen:
Audioslave - I am the highway
Snook - Mr Cool
Ozzy Osbourne - I just want you
2009-05-13 @ 13:02:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


schule




Nu är dom klar. Frannydan i  olika kulörer.  Har städat mitt rum i massor och grejat med de här bilderna hela eftermiddagen så jag har nästan inte hunnit med något annat. Förutom skolan  ofcourse, eftersom den alltid tränger sig på, får tänka på att det bara är 21 dagar kvar, 21 dagar kvar!
Nu ska jag i alla fall mysa, kolla på desperata hemmafruar och belöna mig själv med fika. Inge mer skola ikväll, den lämnar vi  åt sidan, dock så känns det  inge bra då det är nationella imorgon och i övermorgon har jag tal och estet redovisning. Kan jag det bra? nej! PLUGGPLUGGPLUGG.  Psykhem nästa.

Pajpaj
2009-05-12 @ 20:03:20 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min egen marilyn





Det här är min söta vän frannydan. Har spenderat kvällen i hennes hus med att fota henne inför estetprojektet som ska vara klart på torsdag. Blev ett par väldigt vackra bilder och massa skratt. Mycket trevlig kväll :):)
Tidigare idag umgick jag i skolan och efter det åkte jag bil och lyssnade på cecilias far som berättade spännande historier om gamla sundsvall, jag blev väldigt fascinerad. Hemma satt  jag bara i kylan och väntade på Linnea och Joakim som kom ner en snabbis, Linnea för att låna en kavaj och joakim för att hämta sin moppe. Åt underbart goda pariseburgare till middag på altanen i solen också. Jag älskar sol!
Nu sitter jag i alla fall hemma hos mysjoakim och kollar på my name is earl, börjar tio imorgon så jag har sovmorgon. Skönt!

Dags att dra
Sleepwell
2009-05-11 @ 22:47:59 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


I am the highway - Audioslave

Matilda utmanar

Tre saker som alltid finns i min/mitt:
Kylskåp: juice, skinka, gammalt som ska slängas
Frys: strips, isbitar, frysta jordgubbar (L)
Skafferi:  pasta i olika former, tepåsar, kryddor
Handväska: dator, plånbok, penna
Sminkväska: puderfoundation, rouge, ögonfransböjare
Badrumshylla: Deo, tandborste, mammas smink
Förråd: kläder som är fel för säsongen, skor likaså, saker från när jag var liten
Hjärna: skolan: prov, läxor, betyg.. ALWAYS,  musik, störda fantasier
Jackficka: Busskort, taggen till skolan, mobilen
Kryddskåp: citronpeppar, pommesfrites krydda, grillkrydda
Barskåp: har inget ;o
Köksbänk: bröd, papper, salt och peppar

Utmaningen förs vidare till alla som vill


2009-05-11 @ 15:51:22 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Music my way

 
MGMT,   Kristian Anttila,    Kings of Leon,   We are scientists,     Florence Valentin,    Håkan Hellström,     Johnossi,     Kent,    Shout out louds,    Band of horses,     The Ark,     Ulf Lundell,    Snook,    Coldplay,      Erik Hassle,     Bruce Springsteen,    Timo Räisänen,     Markus Krunegård,     Muse,    Metallica,     Oasis,     Thåström,   Bob Dylan,    Mando Diao,    Adiam Dymott,     Franz Ferdinand,    Anna Ternheim,    Kiss,   The Hives,    Foo Fighters,    Fall Out Boy,    Glasvegas,    Magnus Uggla,     Nic and the Family,    Nirvana,   Outkast,    Tracey Chapman,     Papa Roach,    Ozzy Osbourne,   Aerosmith,   Guns n Roses,   Thin Lizzy,    U2,    Bon Iver,    The White Stripes,    David Bowie,    Audioslave,    Robbie Williams,   The Killers,    Tiger Lou,     Moneybrother,    Hardcore Superstar,    Red Hot Chili Peppers,    Tegan and Sara,     The Raindeer Section,     The Fray,    Rolling Stones,    Melody Club,     Led Zeppelin,   The Decemberist,    Razorlight,     Buckcherry,    The Soundtrack Of Our Lives,   Neil Young,   Iron and WineMorrisseyOkkervil River,    The Honorary Title,    Amos Lee,    The Stokes,    The Clash,    Ramones,     Keane,    R.E.M,    The Kooks,  LaaksoDirty Pretty Things,     Babyshambles,    Danko Jones,     The Verve,    Tingsek,   Those Dancing Days,     Miss Li,    Elvis Presley,      m.fl
2009-05-10 @ 22:12:30 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bette Davis Eyes

Blogg.se dampar för mig.
Bilder och uppdatering från helgen kommer imorgon.
Peace
2009-05-10 @ 17:45:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fis-kramper


Min mage har fis-kramper, eller magknip som sickan menar att det heter. Det gör svin ont i omgångar och attackerar bara sådär, mitt i ingenting så kommer den också kan jag inte stå upp, undra om det är för att jag hade limpmaraton med mig själv igår och åt typ sjuttioelva dödbrödare och drack oboy. Eller om det bara är fiskramper för att jag är panikslagen inför matteprovet. You never know.
Nu ska jag i alla fall sätta mig och försöka komma på ett tal om "stressen i skolan" och sedan är det naturkunskap och efter det matteprov som gäller.

Peace out
2009-05-08 @ 08:49:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


So this is eden




Jag har inte lov att sitta här för mig själv nu, jag måste plugga matte, verkligen måste. Jag vill fixa ett mvg eller vg i alla fall och då kan jag ju inte sitta här.

Tänkte ändå bara meddela att nationella gick bra. Jag älskar att sammarbeta (host) på saker man inte kan. Fick sluta vid kvart i ett idag också för att jag inte hade något att göra på lektionen. Dock så kommer kvällen istället bestå av att plugga matte och att försöka komma på ett tal. Så man kan säga att jag pluggar på egen plats istället för att jag slutat, när man går NV slutar man aldrig, det är skola dygnet runt där.

Word
2009-05-07 @ 15:07:57 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


Read me english




Part reading klar.
Om tio minuter listening.
Sedan: lunch, estet och svenska.

Peace
2009-05-07 @ 09:40:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The sun is shining on


Positiva:

1. Solen skiner
2. Det börjar bli grönt ute
3. Det är 24 skoldagar kvar
4. Vi planerar klassresa och skolavslutning

Negativa:

1. Jag har huvudpain
2. Jag går till halv 5 idag
3. Krister är yrsig

Förresten, citty skrev till mig och bad mig berätta att hennes "tk."  inte funkar och att hon använder blogg.se.


Så nu vet ni.
Peace
2009-05-06 @ 09:36:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tattoo

Nu vet jag vart jag vill ha min tatto som jag ska göra inom en snar framtid i alla fall. På underarmen. Väldigt fagert, jag skulle gärna göra en diamant som på bilden under, love it! Annars vill jag ha en i nacken eller på handleden tror jag.

Tatuering över hela armen kan också vara snyggt, fast bara på vissa personer, som den här nedanför. Men jag skulle aldrig få och aldrig våga göra någon sån :( och tatueringarna på handledsbilden är bara för att visa, jag vill nog hellre ha en svartvit tatuering, en diskret men ändå synlig. Åh, jag längtar, nu ska jag hem och tjata på mamma!

      (Bild tagen från tigerlilys blogg)

     
2009-05-06 @ 08:47:17 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Me don't like

Jag tycker att det är väldans jobbigt att det tar tre år för bloggen att uppdatera nya inlägg eller nya saker.
snaaaaaark
2009-05-05 @ 23:09:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I see the rain falling down on me



Jag tycker inte om regniga dagar, nej. Inte mitt huvud heller. Jag tror att det kan vara vädret som ger mig min otroliga huvudvärk.

Idag har det hänt mycket känns det som men ändå inte. Dagen började med en tjej som berättade om sitt liv som drogmissbrukare, väldigt spännande att lyssna på faktiskt. Halv 12 lunchade jag med Emma, Matilda och Hilma, asgarvade under hela lunchen inprincip. Sedan hade jag kemiprov som egentligen skulle höja mitt betyg, men det gick väl inte så bra som jag trodde så nu tror jag att det blev fail där istället.
Slutade kvart i ett och tog ett bussen hem, lyssnade på metallica hela vägen, gosch vad bra dom är :o speciellt dom lugna låtarna. Dansade lite för mig själv när jag kom hem också för att jag var på bra humör. Vid halv 5 åkte jag, joakim och hans mamma in till birsta och inhandlade soffa och bord, åt fetmat gjorde vi också, kycklingburgare i mitt hjärta. Nu kollar vi på desperata hemmafruar och pysslar ihop alla saker. Ska passa på att säga grattis till emma och tina som fyller seventeen idag, och sedan ska vi säga grattis till dragons också som vann SM guld.

Nu är det slut!
Over and out
2009-05-05 @ 22:01:54 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


B&J




Nu är det natten. Har inte tid med det här, har inte pluggat så mycket på kemin eller spanskan som jag hade behövt. Läxförhör på rad imorgon med start 12.30. Wellwell, jag får kolla lite nu och sedan imorgon ska jag vara ohövlig mot alla drogare som vi ska lyssna på på förmiddagen och plugga på det behövande då istället.

Godnattgodnatt
2009-05-04 @ 23:28:41 Permalink Foton Kommentarer (3) Trackbacks ()


New modell

Redoing the blog. Ignorera alla konstigheter som kommer synas.
2009-05-04 @ 21:44:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag, död?



Torsdag - Birsta med sickan, hem och fixa, mötte upp nathalie, åkte hem till joakim, lagade mat, åt mat med sickan, nettan, lillis, joakim och albin. Åkte till essvik och spela brännboll (fanny och emil hängde också med på det)  köpte choklad på statoil, kollade på nsk fjortisbrasa i två sekunder och sedan hem och sov.
Fredag - vaknade i bra tid, gick ut i det fina vädret och solade, gjorde ren joakims moped, spelade tennis och basket, solade mer, åkte hem till mig och lagade middag, spelade badminton, kollade på x-men, sov.
Lördag - badminton på min gård, stuttsade, åkte hem till joakim, tog moppen och åt fetmat på max, åkte hem och kollade på cruising sedan upp till tjärn där vi träffade linnea, leo och albin, eldade med kottar, gick en sväng ner med leo till hans skjuts, gick hem, kollade på tv, sov.
Söndag - basket, sol och dator. Vädret har inte varit det bästa idag, suck :(

Nej, nu ska jag gå och göra mig av med lite kroppsbehåring som växer överallt, jag tror jag måste hålla bättre koll på den alltså. Sedan ska jag hygiena mig med att måla naglar och vara allmänt trevlig mot min kropp.

Word human

2009-05-03 @ 16:49:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0