December
- 18 år. Får underbara presenter på morgonen av familjen och hjärtefjunet (alexander wang väska och peace and love biljett bland annat). Har nobelfirande på skolan, slutar med att vår klass hamnar tvåa i hela Sverige, vilket såklart är planerat då vi kom etta förra året, vi vill ju ha alla placeringar man kan få. Äter mat och dansar omkring med klassen på kårhuset där skolan hade sin nobelmiddag och upptäcker plötsligt en halsduk runt mitt ansikte = jag blir kidnappad. Klassisarna sätter mig i en bil där jag får åka omkring, ashemskt när man inte vet vart man är på väg, ingen sa något heller så jag hade ingen aning om vem jag åkte med eller vart. Efter en jäkla tid stannar bilen och jag får gå upp för världens brantaste, längsta och farligaste trapp i högklackat vilket jag inte är bäst att gå i. Hör hur människorna börjar fnittra runt mig men vet fortfarande inte vilka de är eller vart jag är. Kommer upp på plan mark och halsduken tas av. Då står min fina, underbara klass och skriker SURPRIIIIICE = de har ordnat en överraskningsförfest till mig, mina älsklingar! Kvällen fulländas sedan när mina vänner Linnea och Hilma också kommer upp på förisen, utan att jag visste om det. Jag får jättefina presenter i form av en väska fullproppad med nödvändigheter inför mitt kommande peace and love festivalbesök i sommar, t.ex. hundbajspåsar, ficklampa, chips, våtservetter osv, en jättefin tavla med bilder och en röd glashammare från bussen eftersom jag är livrädd för att åka över broar i bussar. Kvällen fortsätter sedan ner på stadshuset där vi dansar till parken som alla hatade men jag älskade och efter det vidare till max där vi avslutade min underbara kväll. Jag, Matilda och Anna sov hemma hos Emma vilket slutade i asgarv när Emma på morgonen tar fram en kolsvart banan. Mina fötter gjorde så ont att jag haltade resten av helgen, men det var de fan värt!

- Julafton. Det vanliga, mysa med släkten, mat och jultomten. Började med lunch med pappas släkt och slutade med middag och kalle med mammas släkt.

- Juldagen. Vaknade inte alls så pigg och sugen på livet, men gjorde mig i ordning och befann mig hos Nathalie vid 4. Chillaxade hos henne med fläskfilé, beasås, lillajönssonligan och gjorde oss i ordning med drinkar i hand till halv 10. Då åkte vi ner till ze stada och mötte upp hennes pojkvän och hans amigos. Löste in oss på stadshuset och fick sitta i V.I.P i spegelsalen då Nathalies pojkvän ordnat bord där. Vid bordet blev bjuden på en jäkla massa drinkar vilket gör att vi senare dansar loss till massa musik och träffar trevligt folk hela kvällen. Klockan två kommer fader och skjutsar Nathalie och hennes inte alltför pigga pojkvän till donken och tar sedan med mig hem. Somnar vid 3 men vaknar igen vid 7 och kan inte somna om. Vilket leder till den punkt där vi är nu. En skittrött Emelie i sin säng.

Imorgon blir det troligen mellandagsrea med syster min och sedan blir det SQUAAAAASH, finally! Som jag har längtat efter att få spela lite.

P.S den här texten är mucho lång, men det är för att jag själv ska kunna kolla tillbaka och komma ihåg allt. Inte för att det ska vara kul att läsa :') PUSSILUSS! D.S
2010-12-26 @ 22:14:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0