Cocktailparty


Bild från ndotter.se, hade likadana strumpisar på mig på cocktail.

Så himla värd kväll jag hade igår, tror det var år och dar sedan som jag hade så kul! Dansade tills fötterna inte kunde dansas på mer och skrattade tills sminket runnit bort. Verkligen underbart!
Ikväll ska jag till Kajsa som fyller 18, blir säkert superkul där också. GRATTIS GOMÄNNISKA!

Bilder från kvällen kommer säkert komma upp här i mån om tid.
2010-02-27 @ 12:51:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Belive in me

Skulle vilja ha en svart mysig skjorta som är jättestor och som man bara kan mysa in sig i när det är tråkigt och kallt ute.
Nu vill jag egentligen bara spy på matteboken eftersom jag känner mig så stressad inför nationella men Roxana skrev till mig och sa att jag inte borde vara rädd för en bit papper så det tänker jag ta åt mig och lugna ner mig lite. Imorgon går jag i skolan till 16hundra sharp. Efter det ska jag in till birsta och för bövelen hitta mig en klänning till cocktail på fredag! Nattinatti
2010-02-23 @ 21:31:21 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thinking alot

Idag är jag hemma från skolan, varför? För att vi skulle ha gått på noliamässa hela dagen med klassen och jag känner att plugg till mattenationella går före eftersom vi var på samma jäkla mässa förra året. Har dock inte börjat plugga än, hehe.. sitter och kollar på kläder istället. Köpte precis hem en väska tillexempel, hoppas den är fin!
Men som Josefine skulle säga, nu pörskans ska jag ta tag i matten!
2010-02-23 @ 12:14:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BraceletsDumma lärare som inte har framförhållning eller planering till något. Varför får man veta allt i sista stund? Nu ska jag avreagera mig genom att städa i min garderob och måla naglarna i turkost!
2010-02-22 @ 20:51:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pressure
Jag saknar varma fina soldagar, när svenska sommaren är som bäst. Tänk att ligga på klipporna och lyssna på vågorna nu. Varför kan det inte vara mer sommar och mindre vinter i sverige? -19 är liksom 50 grader kallare än vad det borde vara.
Och annars måru? Jo vars, inte speciellt bra. Är lite under pressure fortfarande så att säga. Mycket kvar i skolan, men positivt är att jag siktar på att ha lite fritid innan jag fyller 80 i alla fall (L) puss på plugg!
2010-02-21 @ 20:07:26 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


walk walk fashion babyJag är 17 år och tänker snart gå in i väggen. Det är så sjukt mycket som ska hinnas med nu. För det första har jag precis haft sjukt mycket att göra i skolan och nu har jag hälften av allt plugg kvar innan det förhoppningsvis lugnar sig. Det är mest nationella i matte c på fredag som känns som en pina, annars har jag psykologiprov imorgon och svenska redovisning + diktanalys tills på måndag (lökigt att jag inte börjat med de än) och kemi till nästa tisdag. NAJS! Plus att jag jobbar nu i helgen och sedan måste jag hinna köpa cocktailklänning tills på fredag när jag ska på cocktailparty på våningen, vet verkligen inte när jag ska hinna klämma in stan. Jag kunde inte sova inatt när jag tänkte på hur mycket jag har att göra, då är det inte bra!
2010-02-18 @ 18:54:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla <3-ans dagIdag är det alla hjärtans dag (no shit?!) och vad gör jag? Jo jag saknar min gosman och skriver en labbrapport. Det är tråkigt hur mycket skolan kan förstöra. Som tur är så ska jag och joakim ha en egen alla hjärtans helg till helgen, så vi får helt enkelt låtsas som att den här dagen aldrig existerat. Saknar dig love <3
2010-02-14 @ 21:45:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The RunawaysVerkligen en Emelie film! Verkligen en tråkig dag idag med matteprov, verkligen svårt matte prov, verkligen skönt att matte c kursen är slut snart (bara nationella kvar, som jag måste ta mig förbi...), verkligen underbart att jag relaxade med ett bad nyss och verkligen underbart att jag ska baka kladdkaka nu.
2010-02-10 @ 19:31:05 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


In a happylandJag är trött och på skolan sjukt mycket för tidigt.
2010-02-08 @ 08:58:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


WinterdayIdag har det varit riktigt fjällenväder, så jag och Joakim åkte iväg på skotertur uppe på fjället! Otroligt härligt med solen som värmde på ryggen och varm choklad och mackor sådär. Måste säga att svenska vintern är faktiskt okej när det är sol och lagomt kallt ute! Ikväll är sista kvällen här uppe så imorgon är det hemfärd. Nu ska jag relaxa och äta lite onyttigt innan vi går tillbaka till real life så att säga. Adjö!
2010-02-06 @ 18:35:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wasted Youth


Tråkigt tråkig skoldag det har varit idag. Allt har bara gått emot mig till hundra procent hela tiden. Så på vägen hem satt jag med massa skrikmusik i hörlurarna och storluvan på, men vad ser jag då?! Jo en buss som det står må bra på, så ikväll ska jag följa det rådet och må asbra på stadens gator med min klass först och sedan lite senare in på kvällskvisten åker jag till fjällen med min man och hans familj. Myyyysigt! Nu kör vi!
2010-02-03 @ 19:01:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Way Better


Cobrasnake

Jag tror jag har dödslängtan efter sommar. Speciellt en sån här dag när det är en miljon minus ute och snön aldrig ger sig. Därför ska jag och min syster baka kladdkaka nu i hopp om att det ska pigga upp oss. Synd bara att jag var och fikade med Joakim på stan idag, så jag kommer vara tvungen att mest kolla på kladdkakan.. eller?
2010-02-02 @ 20:12:31 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Some Wear

Lite nytt sisådär som finns hemma hos mig, eller som ska komma hem till mig. Skorna är det enda som jag inte köpt själv, det är Mikaelas men jag tvekar på att hon kommer få använda dom, mehehe! Nu saknas bara sommaren, värmen och lovet. Förresten så tränade stepp idag igen, fortfarande samma glada duracellbatteri som körde passet, och samma illamående Emelie som gick därifrån. Nu kanske det är dags att börja knapra grönsaker också så det visar sig på vågen. He-he?
2010-02-01 @ 23:23:25 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0