I could never be your woman

Två tröjor som jag gärna kan ta att ha på mig i sommar till jeansshorts och bruna ben. Mumma!
Det blev förövrigt ändrade planer ikväll, blev hemma med min syster istället, med hyrfilm och feta eco chips. Ganska värt det faktiskt, behövde en liten syster-syster kväll.  Funderar även på att beställa hem en bikini, men tyvärr gillar jag och mikaela samma så det kan bli lite problemas där.
2010-01-31 @ 20:11:28 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


AGE IS JUST A NUMBER BABY



Idag tänker jag äta tårta hos min kusin som fyller myndig. Det är tråkigt hur många av mina kändisar som fyller år i januari har jag kommit på. Det blir bara mer och mer klart hur liten jag är. Efter tårtan tänkte jag bara åka hem till min man och mysa på hela kvällen. Jag tror till och med att jag har sovmorgon till 12 i morgon. Boy vad skönt!

 

2010-01-31 @ 14:49:21 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Springjacket


Finfin vårjacka jag har hittat nu på monki, jag kom på att det kan vara ganska skönt att ha en jacka som inte är gjord av skinn ockå! Nu sitter jag hemma hos Joakim och är mätt och belåten efter middag. Halvkollar lite på tv medan  jag svär över att datorn inte vill ansluta till internet. WHY GOD?!
Idag har jag jobbat och tråkat, ikväll (efter att jocke kollat på hockey) är det filmtajm med naturgodis och päronsoda som gäller. Mumsi!
2010-01-30 @ 20:23:29 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


An-eighteen-year-old



Idag fyller min världens bästa Cecilia 18 år!!! Och nej, jag är absolut inte avundsjuk. Varför skulle jag vara det liksom? Jag har ju 11 månader av avund och bingolottotittande med senila tanter kvar medan alla andra springer omkring på krogen och har sig. Tråkigt för henne, att hon missar mina grötluktande tanter och bingolotter utan vinst. Nej, men GRATTIS EN JÄTTEMASSA MIN VÄN! Hoppas det känns bra att fylla gammal :D

P.S jag vet att klockan bara är 11, men jag är jävligt trött och imorgon har jag inte tid att skriva så ni får helt enkelt spela med och låtsas att jag skrev det här några timmar efter vad jag egentligen gjorde D.S
2010-01-27 @ 22:45:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hungry for.. Meetballs

Jag trodde inte att jag hade någon träningsvärk idag när jag vaknade, men tydligen så har magen och ryggen lite smärtigt märkte jag nu när jag försökte resa mig upp ur soffan. Imorgon ska jag klippa mig (ja, jag har drömt mardrömar och har ångest över att hon ska klippa av way to mucho med typ en trädgårdssax eller något) och träna lite till, core och aerobics tror jag det blir. Då får min redan onda mage jobba lite till! Sköönt.. eller?
P.S. jag är döhungrig, min mage slutar inte kurra även fast jag åt ganska nyss. Tror jag ska äta lite mormors julköttbullar kanske, eller så ska jag stå emot och vara stark och dricka vatten. Nu vet ni! D.S
2010-01-26 @ 20:10:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Step Up



Idag har jag provat på Step... och det är banne mig det jobbigaste jag gjort i världshistorien. Jag tror aldrig att svetten har runnit så mycket av mig, ledaren var som en duracellkanin som aldrig slutade gå, hon hade så mycket energi att man själv blev trött av bara den. Hon hoppade omkring där och skrek WOOOAH KOM IGEN NU DÅ och skrattade som att det inte var jobbigt alls och själv så bad jag till gudarna efter en halvtimme att det skulle vara slut snart, men icke. Det bara fortsatte och fortsatte och fortsatte för länge och nu är jag så dödens att det enda alternativet kvar är att sova. Förresten så reahandlade jag två tröjor idag, 800 riksdaler skulle det gått på, fick båda för 240!! Så nu är det min tur att säga WOOOAH. Och godnatt!
2010-01-25 @ 23:07:05 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We could be heroes, just for one day

Jag vill ha en tatuering nu. Inte imorgon, inte om en vecka, inte när jag fyllt 18, NU!
Jag är trött. Skönt att jobbarhelgen är över, synd att skolveckan börjar imorgon. Nu ska jag läsa svenskaboken och sedan ska jag bara vila och sova. Godnatt världen!
2010-01-24 @ 21:54:44 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BE COOL


lookbook

Att kliva upp sex och gå i skolan till tre och sedan jobba till nio är inte helt okej. Speciellt inte när man ska upp dagen efter det och jobba, och sedan dagen efter det också. Jättejätte rolig helg alltså. Tur att jag inte har något att plugga på för de thade jag inte hunnit med. På måndag får jag i alla fall lön och den ska jag fan handla upp på tre sekunder som belöning till att jag är så duktig icakassör. Nu blir det be cool på trean och sedan sova. Nattinatti
2010-01-22 @ 22:50:02 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


If I just hade more shoes.

Idag har jag inte lyft ett pluggfinger alls. Otroligt skönt att för en gångs skull bara kunna vara.
Nu ska jag sova, jag har psykologi way to early imorgon bitti, och då måste vi vara pigg och fräsch. Godnatt!
2010-01-21 @ 22:39:00 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sunes Jul


Jag har kommit på att Rudolf från Sunes jul är min största idol, han är så himla skön! Tack vare att Hilma min vän påminde mig igår om hur underbar Rudolf är har jag i princip bara gått och snackat massa Sunes jul repliker med min syster idag. Hittade den här youtube videon, best of rudolf så att säga, tyvärr är inte min bästa del med, snöbollskriget på slutet! Haha. Nej, nu håller jag på att slockna, jobbade järnet av mig idag på både ett core och ett aerobicspass så jag tror det är dags att inta sängläge. Imorgon har jag tal i Engelska... inte okej. Emelie och tal och engelska är inte är fager kombo.
Godnatt!
2010-01-20 @ 22:10:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Life is Life



Affro power dance var bland det roligaste jag provat på tror jag.. och det svettigaste! Haha, jag har världens träningsvärk i ryggen, men det är ganska skönt ändå eftersom det för en gångs skull känns som att det har tagit på mina muffinhöfter.
Idag ska jag plugga, muntligt tal i engelska på torsdag och muntligt i kemi imorgon är vad som står på schemat. Så nu ska jag röra min opopulära fejja mot mitt rum och bort från datorn, kanske ska ta och fundera på att skaffa mig ett annat liv eller flytta, det låter najs.
2010-01-18 @ 17:19:18 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Afro power dance



Idag mina vänner ska Emelie Englund prova på afro power dance. Ganska modigt tycker jag av en kvinna som inte har ett enda ben med rytmik i sig. Jag kommer troligen göra bort mig helt och totalt, misslyckas med stegen och så, men vad gör det om 100 år liksom :)
2010-01-17 @ 15:11:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wardrobe



Jag sitter och planerar hur mitt liv skulle se ut om jag hade alla pengar i hela världen. Jag skulle ha världens snyggaste garderob och världens snyggaste hus. Men tyvärr så är jag bara en medelklass svensson vars enda inkomst är studiebidraget och från ströjobb på Ica lite då och då och med de pengarna kan man inte uträtta mästerverk precis.
Har i alla fall bestämt mig för att fortsätta ett tag till på den här attans bloggen. Kommer skriva ungefär så ofta som jag orkar, typ lördagskvällar när jag sitter ensam i en nybäddad säng med VH1 saturday night fever på tv, dricker coca cola utan kolsyra och verkligen inte har något annat att göra.
Under min frånvaro har jag om någon undrar hunnit halka i matsalstrappen inför mycket folk. Nu pratar vi inte en liten fin graciös vurpa, utan nu pratar vi KRASH BOOM SKRIIIIK vurpa. Trodde inte sånt hände mig, men visst. Om gud vill straffa mig så har jag fattat vinkeln nu. Om inte annat så påminner min onda stjärthalva mig det varje gång jag försöker sätta mig ner ordentligt.
Nu blev det här ett sånt där jobbigt långt inlägg som ingen orkar läsa, men du som tagit dig hit ner, amazing!
2010-01-16 @ 22:47:12 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


New

Jag tror att det är dags att byta blogg. Den här börjar bli som en dagbok med tre sidor kvar. Jag tycker inte det är roligt att skriva längre. Jag menar, även om jag skriver för min egen skull och för att jag ska kunna titta själv från förr i tiden och se vad jag gjort så är det roligt om man förnyar sig ibland, precis som med nya dagböcker. Kanske byter från blogg.se till något helt annat helt enkelt. Det återstå att se, funderar fortfarande. Vill ju inte förhasta mig i så här stora byten, det är som att byta ut en erfaren gammal katt mot en kattunge vilket kommer betyda att jag måste starta från noll igen.
2010-01-08 @ 16:18:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The Party Is Over



DAGENS VILL HA
: Mer lov, helst sommarlov. DAGENS KLÄDSEL: Jag har inte ens klätt på mig idag, så stor svart tröja och trosor. DAGENS SMINK: Nada. DAGENS FRISYR: Nykammad a la 1999 DAGENS HÄNDELSE: Jag försökte kamma ut håret, det var ungefär som att ta en tovig katt och försöka reda ut de tovorna. DAGENS LÅT: "du e så speciell och så underbar" reklamlåten från medborgarskolan (Y) DAGENS PLANER: Försöka gå och lägga mig i tid och hitta skjuts in till skolan imorgon. DAGENS SAKNAD: Juice med fruktkött (L) DAGENS DUMMASTE: Att jag missade mitt larm klockan tio i morse och klev upp klockan ett istället. DAGENS DROG: Cola Ferraribilarna. DAGENS ROLIGASTE: Vänner DAGENS FAVORIT: Sängen DAGENS KÖP: Lösgodis (dock inte jag som köpte eftersom jag är nyttig. Jag äter bara när folk kommer hem med det) DAGENS GODIS: COLA FERRARIBILARNA DAGENS HUMÖR: Lite uttråkad, mysig, huvudvärk, men ok!
2010-01-06 @ 19:52:41 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejkväll


Igår umgicks jag med mina finaste vänner i världen hemma hos Cecilia. Vi åt tacos, kollade på film och var allmänt konstiga som vanligt. Bilden ovan beskriver kvällen ganska bra. Bara massa flum och skratt hela tiden. Sov väääldigt för få timmar i natt i alla fall, så idag kommer jag bara ligga och gråta i min säng över att lovet är slut. Kanske äta mormors köttbullar, är jäkligt sugen på dom!
2010-01-05 @ 15:53:33 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Åter till Cold Mountain



Jag ska sluta att kolla på filmer. Speciellt drama och sorgliga filmer. Nyss kollade jag på åter till cold mountain och ni kan ju gissa hur det slutade. Idag har jag bara slöat, as usual. Vaknade lite för sent och då blev jag så deprimerad att jag inte orkade göra något. Åt på max till middag dock, det bara skriker FETT om mig nu. I alla fall så ska jag börja träna, på heders!







2010-01-04 @ 00:04:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dr. Martens


lookbook & google

Mina nästa skor ska vara ett par kängor. Gärna de blommiga dr martens kängorna till höger.Förrestens så har jag supersvårt att skriva på datorn nu i dagarna, skulle nämligen skivla en bit ost igår men det enda jag skivlade var min tumme. Så nu har jag en halv tumnagel och en massa levrat blod bakom nageln. Jättefint! Jag som nästan aldrig äter ost. Det kanske var meant to be, Emelie och ost kanske inte passar ihop.

2010-01-02 @ 19:52:58 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


MITT 09

Våren 2009



Ganska lugn och mysig vår. Mycket mystjejkvällar, middagar, marshmallowsgrillning och fika i hamnen under filtar med vänner. Hade också innebandyturnering på skolan då vi i NV2 klädde ut oss till norrlänningar, vann 2 priser och kom tvåa i tävlingen. Pluggade som en gris hela året kanske ska tilläggas, därför har nästan allt roligt som skett skett genom klassen, för när en klassis inte pluggar, pluggar inte de andra heller!

Sommaren 2009



Sommarjobbade på ica den fina varma delen av sommaren när solen stekte varje dag. Åkte som tur var ut till öarna utanför juniskär nästan varje kväll som tröst, där fick man lite sol i alla fall. Sedan kom gatufesten, asbra! Albin flög i bungyjumpen och jocke hade asroligt på lördagen.. om han kommer ihåg den alltså! Efter det kom en resa till Öland och Stockholm med min älsklingsman joakim, blåsigt as hell nere på öland men trevligt ändå. Hemma hade mysiga dagar på berga, dit vi ofta cyklade bakvägen (genom juniskär), det är en fight för överlevnad säger jag bara. Resten av sommaren gled vi runt lite överallt, ganska dimmigt. Köpte världens ballaste bil också, min blivade räserbubbla (ja mamma, jag ska få den när jag fyller 18)

Hösten 2009
Åkte till stockholm med klassen i några dagar på tävlingar och dancing, det var här vi blev en stor fet familj. Vann dock inget pris förutom dragkampen (som var den viktigaste). Tycker vi borde vunnit för våra snygga sudan outfits men det priset tog sp:arna från sundsvall hem. Hade överraskningsparty för Nathalie när det hade blivit lite kyligare utomhus och när det blev ännu kallare åkte jag och mannen iväg till varmare breddgrader, puerto rico. Underbar resa, förutom att jag hade i höghöghög feber och hosta sista veckan, drog dock iväg på alla roligheter ändå vilket resulterade i sängliggande när jag kom hem.

Vintern 2009



Det var nu the real deal började. Hade klassfester en gång i kvarten (okej.. två gånger) men roliga var dom. (glömmer aldrig kebba kubba som skrämde ihjäl mig, killen med hårig mage i turkosa speedos och balo som sparkade mig i ryggen) Firade min b-day med nobelmiddag på skolan och vinna priset "sveriges bästa klass" bland Mikael Elias skolorna i Sverige, dansade kyckligdansen och fick en prinsesstårta av mina älsklingar i klassen. Det snöade som fasen hela december (det snöar fortfarande, snart syns jag inte om jag går ut) och sedan blev det julafton. Den firade vi hos mormor och morfar med hela tjocka släkten. Igår var det nyår och det firades som sagt in hos linnea och i hamnen inne i stan bland massa fyrverkerier.



Har såklart en miljon bilder till att visa och en miljon bilder som jag inte fått av mina vänner än. Det är lite synd. Men annars så tycker jag att det här duger bra som genomgång av 2009. Har säkert glömt en miljon saker som jag har gjort också. Men det man inte vet dör man inte av. Sovgott!
2010-01-02 @ 02:29:43 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0