Eclipse

 

Trevlig dag igår. Spenderade den på berga i solen med mina nära och kära vänner och min far som så snällt skjutsade dit oss i båt och sedan hem :')  Jag och Linnea fortsatte sedan att umgås på kvällen, vi kollade på the runnaways och hade det apmysigt och apslött hela kvällen. Åt godis tills det att tänderna gjorde ont.

Idag har jag varit på mobiljakt. Sökte efter en xperia x10 mini, hittade en också, men de hade inte mobilen på lager just nu. Troligen kommer den in på fredag vilket betyder att jag troligen är en mobil rikare på fredag. Blev helt galet kär i den även fast den är så liten att jag kan gömma den i armhålan utan att se misstänksam ut.

Ikväll ska jag först troligen äta något på stan och sedan gå på premiären av eclipse med Linnea och Cecilia, om jag överlever ovädret som drar in över byn nu det vill säga. Tror dock att åskan kanske missar oss eftersom vi bor ganska avlägset, det är ganska svårt att hitta hit. Darn you oväder!

Ah,shit! nu kom det en stor jäkel. Kanske är dags att stänga av datorn också eftersom jag gärna ser att den överlever precis som jag. Dör datorn kan lika gärna jag dö.

Word!

2010-06-30 @ 16:47:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


AmazingVilken underbar helg! Förrutom tråkigt väder och jobb på fredagen fram till 17 så slutade midsommar kalas först hemma, midsommar middag med vanliga gänget, och sedan inne i bergsåker hos Hilma med några vänner. Tror vi dansade 70 % av tiden vi umgicks. UNDERBART! Åkte hem till Joakim vid 2 och stupade som en slagen hjälte på en gång.
Igår tog jag och min mansvän en skön sovmorgon och en lugn dag med kinamat till middag och sedan umgänge med Hilma, Linus, Cecilia, Linnea och Albin på kvällen. Vi spelade kubb och kollade på en film.
Imorse när vi vaknade, inte av oss själva, väckarklockan skulle jag aldrig klara mig utan, var vädret underbart så vi packade ihop och åkte båt till berga med min familj. Åt först en god lunch, lökringar och aioli!! och sedan la vi oss i sanden och solade. Nu är jag hemma, rödbrunbränd och trött så ikväll ska jag bara ta hand om mig själv och sova tidigt. Imorgon väntar jobb... hoppas det regnar på er som är ledig. Mahaha!
2010-06-27 @ 19:36:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solnedgång i min mysiga byhålaVänner är det finaste man kan ha. I alla fall mina sjukt konstiga, underbara, galna vänner. Kvällen i ära har jag spenderat ute på klipporna i min hem-by, picknickandes med Hilma, Cecilia, Linnea och Pernilla. Riktigt mysigt att äta jordgubbar och massa andra onyttigheter och se när solen gick ner. Mindre mysigt att alla mygg åt upp oss därefter. Nu måste jag sova, eftersom jag som ung, billig arbetskraft måste upp imorgon på självaste midsommar och jobba.. 10-17. Hoppas det regnar, eller snöar på er alla som är lediga.
Godnatt!
2010-06-25 @ 00:12:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roadtrip

Eftersom jag fortfarande bara är barnet, och eftersom mina vänner (cecilia sandström, jag vet att du läser!) inte tagit körkort än så får man göra det bästa av situationen och sitta hemma och knåpa ihop spellistor inför våra kommande roadtrippar i alla fall. Klicka på bilden!
Idag har jag jobbat, tappat rösten och försökt förgäves att hosta tillbaka den inför kunderna som bara skrattar med sina elaka små tantskratt. Så nu ska jag ta en liten lugnande paus med gårdagens middag till lunch.
Pussilipussinussignussipuss
2010-06-21 @ 14:50:28 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


rea på rusta rea på rusta, hejahejaheja!


Kalaslåt!

Kalasdag på birsta idag. Bara massa rea och Emelie kommer hem med 6 nya tröjor och ett par jeansshorts som egentligen är systra mi's. Gick på omkring 500 riksdaler för mig, kanon! Annars har inget alls hänt. Dööödstråkigt när Joakim inte är hemma och tar hand om mig. Har bara suttit som en lus sedan i onsdags och inte gjort något alls. Jobbade dock igår och tog mig en glass på café med mor och far när kvällen nalkades. That's about it! Då var det förresten så kallt ute att det blev såndär ånga när man andades... Jag lovar er vänner, efter studenten sticker jag från denna stad som gud troligen glömt. Saknar solen och dess sken, också saknar jag värme. Men ni som inte jobbar kan vara lugna, i veckan börjar finvädret igen eftersom jag börjar mina slavtimmar som kassörska alternativt sopare och upplockare på ICA. Precis som förra året. U-N-D-E-R-B-A-R-T-!
2010-06-20 @ 18:53:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu i dagarna innan allvaret börjar


- Åkte in mitt i natta till donken med min man och åt. Tacka vettja gud för denna matgåva till världen.
- Åkte hemmåt och visslade/sjöng/dansade hela vägen. Lite allsång på skansen/singstar/gissa låt feeling. Jag älskar dig min sjuka pojkvän!

- Hade picknick med la klass familia. Eller i alla fall med den del som för tillfället är jobbfri.
- Passade på att leka kurragömma med dunk, hej vi är 18 år! Skar upp armen på en vägg mitt i allvaret.
- Åt en glass. s-t-o-r glass!
- Ramlade nästan av en gunga och blev slickad på armen av Roxana medan jag blåhöll för att inte hamna i gruset. Hade samtidigt Sandra och Roxana över mig som också blåhöll för att inte ramla. Mammorna och barnen som var där kollade med fjortisblicken på oss. Hej vi är fortfarande 18 år!
- Gungan blev snodd av en bajsunge.
2010-06-16 @ 19:26:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


to you lovely

2010-06-14 @ 22:13:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hungry for fries

Till Linnea min söta vän och hennes lille lillebror:  Hej!
Skönt att sommaren ligger runt hörnet nu, jobbigt att man varit så bunden till skolan att det inte finns något att göra på eftermiddagarna så man bara ligger som en strandad val framför dåliga tv-shoppar med noll saker att kolla på datorn. Hoppas det blir sol snart så jag kan gå ut och bränna fläsket i alla fall!
Ha en trevlig dag alla guapas där ute!
2010-06-08 @ 18:31:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0