310210 ; 08.37


Jag köpte nog sundsvalls snyggaste jeansleggings igår. Tyvärr så är det nog sundsvalls trängsta jeansleggings också. Det tar typ en kvart för mig att få dom över låren, men de är dom värd.
Nu ligger jag i en soffa på skolan och väntar på lektion, är så jäkla trött och ensam så jag tror jag slumrar till lite så jag orkar med fysiken sedan.. godnatt :)
Förresten, jag är så trött så att mina ögon suddar ut det jag kollar på (L)
2010-03-31 @ 08:37:13 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pantalones

Gud vad roligt att jag inte kan plugga om det inte är dagen innan något ska vara inne och jag har massa press på mig. Det blir inte alls lika bra och lika ansträngt om jag inte har lite tid på mig. Nu tänkte jag nämligen sätta mig och skriva lite på mitt tal till svenskanationella som vi har om några veckor, men som det hörs, är det några veckor kvar vilket gör att jag känner att jag har tid på mig och att jag inte måste skynda. Dock så känner jag att jag verkligen har tid att sitta och kolla runt efter nya leggings (leggingsar?). Dumma hjärna.
2010-03-29 @ 15:44:11 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Roxana



Du är världens vackraste människa, inside - out.
Jag vet att du klarar allt!
2010-03-28 @ 23:17:20 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


FRESH


Har haft en trevlig fredagkväll/lördagdag med min bästa Nathalie. Började kvällen med att nästan somna i hennes säng så vi bestämde oss för att åka på äventyr till staden.. ett helt okej drag av oss. Kom hem vid halv 3 och somnade på en gång. Idag har vi varit på birsta och handlat lite. Köpte en t-shirt från monki och två ringar, likadana bara det att ena är i silver och andra i guld. (det är ringen på bilden ovan alltså). Provade också två leggings men de fanns inte i min storlek så jag beställde dom nu när jag kom hem istället, så jag får dom väl någongång till veckan förhoppningsvis.
Nu ska jag åka iväg till min mysiga man och bara ta det lugnt. Pussiluss
2010-03-27 @ 18:38:32 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gatufesten 2010



Jisses amalia vad den här gatufestsommaren kommer vara underbar! Läste nyss att The Ark ska komma och det säger väl allt. The Ark för mig är en Andrea och en Emelie för två sommrar sedan som står och sjunger allsång på ett perfekt ställe i publiken och glädjen bara sprudlar.
De andra artisterna är ju inte fyskam dom heller, jag menar, Kent, Fibes oh fibes, Marcus Krunegård, Timo Räisänen och Europe är ju helt perfekta band och listan är inte ens klar! Nu hoppas vi på fler härliga!
Det känns som jag kan somna lycklig nu!
2010-03-24 @ 23:22:33 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyx-party-van



Jag har tappat all ork i hela kroppen. Känner hur jag inte känner för något, antagligen för att jag varit sjuk och inte rört mig på ett bra tag men det är ändå väldigt jobbigt. Nyss när jag satt i soffan blev ögonlocken bara tyngre och tyngre tills jag somnade och likadant på bussen till skolan och hem. Igår likadant. Hjälp mig?!
Nu ska jag kolla på Grey's och kanske gråta en skvätt, sedan godnatt! :')

Förresten! Jag satt i världens coolaste lyx-partyvan förut och lyssnade på musik med bas som gick genom hela kroppen (L) Ibland är det bra med kontakter!
2010-03-24 @ 21:47:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sweetheart

Nu: Desperate Housewives
Förut idag: Temadag, självkänsla. Helt okej dag!
Igår: Jag och Joakim trodde att en stor slaskpöl var blöt och gick därför på kanten till en stor snöhög och halkade ihjäl, tror till och med att jag skrek "RÄDDA MIG JOAKIM!" såg då i ögonvrån hur några människor gick förbi oss rakt över slaskhögen som visade sig vara stelnad... tråkigt dum man kände sig?
Senare: Christine & Cougar Town, tisdagar är min bästa tv-kväll <3
2010-03-23 @ 21:48:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


EmmaPemmaPäronPung



Idag fyller min kära classmate Emma 18 åååår!
+ att det är fint väder ute idag och solen värmer för en gångs skull!
2010-03-22 @ 09:31:38 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 000 kronors Hawaiiresa



Den där lilla tjejen på bilden kunde ha varit jag. Det har jag trott i ungefär en timme nu, att jag ska få åka till Hawaii och dricka en kokosnötdrink med holaholakjol och steka alltså. Pappa köpte nämligen en skraplott av en tjej som var här och knackade dörr förut idag men eftersom jag har jobbat fick jag reda på nu, när jag kom hem, att han har "vunnit" en resa till Hawaii på 10 000 kronor. Min lillasyster var den som skrapade lotten och såg skitnöjd ut när hon visade den. Självklart tror jag inte på dom i alla fall och kollar själv på lotten och se på fan, det står visst 10 000 tre gånger på den. Så jag och Mikaela sätter oss för att lösa in lotten på datorn men då står det till vår förvåning att det inte fanns någon vinst på lotten?! Båda två kollar då på lotten igen och skrapar enda ut i kanterna på den... tror du inte för in i glödhetan att min syster har missat att skrapa fram en etta då?! Det står visst 110 000 och inte 10 000.
... jag tror jag ska gå och dränka mig i bäcken här utanför nu. Godnatt.
2010-03-21 @ 21:11:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Maskerad



Bilder från gårdagen. Idag har jag jobbat 9 to 5.. nästan och nu, efter en skön sovstund, sitter jag och kollar på den gröna milen med Joakim. Imorgon jobbar jag också (14-20) så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera.
Trevlig lördag vänner!
2010-03-20 @ 21:19:45 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Groovy Baby


Gud vad skönt att kunna sitta och ta det lugnt på morgonen. Egentligen skulle jag ha suttit på en buss nu, gäspandes med musik i öronen men istället får jag sitta hemma i min soffa, gäspandes med musik i datorhögtalarna så himla mycket bättre! Ikväll är det maskerad som gäller som sagt, är riktigt sugen så jag hoppas att det kommer vara roligt där! Tårtan serveras 7 så vi får se om jag hinner skriva innan det. Klart ut folket!
2010-03-19 @ 07:40:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mumford & Sons



Varför är mina dagar så tråkiga?! Tur att jag ska på maskerad imorgon i alla fall, något lite roligare. Tänkte klä ut mig till en .......    nannana, det får ni ser imorgon.
Godnatt!
2010-03-18 @ 23:08:17 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgi



Just nu vill jag mest av allt i hela världen gå omkring och mysa i en lätt klänning halv 11 på kvällen utan att frysa på en marknad i Thailand och bara köpa massa onödigt som man inte använder senare och massa billiga smycken och lyssna på thailändarna som säger "tjenamittbena, svenska?", eller så vill jag ligga på en potatismjölstrand med 30 grader i luften och få en thaimassage. grrrr!
Otroligt trist dag i dag med, förutom att solen sken och det var relativt varmt för att vara mars i norrland så fanns det inte mycket att hurra över. Kriminaltekniken var dock helt okej, var uppe i labbet och labbade med knark (Y)
2010-03-17 @ 18:58:34 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


160310 : 22.23



Sicken trist dag. Gick i skolan mellan 10-15, jobbade mellan 16-20. Nu ligger jag hemma som en slagen hjälte och kollar på tv. Tisdagar är nog min bästa tv-dag, desperate housewives, cougar town och christine på rad, maxat!
2010-03-16 @ 22:23:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svenska Hollywoodfruar

Åh, den här dagen har varit näst intill perfekt. Började kanske lite tidigt (9.30). Fick dock träffa min bästa klass igen, det är det som gör att man orkar gå till skolan. Hade redovisning första lektionen som gick asbra enligt mig själv! Efter lunch fick vi tillbaka kemiprovet som också gick bättre än förväntat. Sista lektionen var matte, fick tillbaka nationella i matte c.... inte okej. Blev chockad över hur dåligt det gått och sedan for jag iväg på sjukan, fick reda på att min mun ser värre ut än befarat. Det kommer bli stormöte med läkare från käkkirurgen, tandregleringen och oral protetiken samtidigt ASBRA (Y) nu händer det i alla fall något angående detta. Sedan hann jag bara hem och äta pappas goda våfflor en snabbis innan mamma kom hem och drog med oss på birsta. Fick med mig massa hem, har dock inte tid att visa nu eftersom jag sitter och drömmer mig bort till Maria Montazamis dryga men ändå helt perfekta värld.

2010-03-15 @ 21:26:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alannah Myles



Borta bra men hemma bäst!
Nu har jag äntligen packat upp och fixat och donat klart och har lagt min bekvämt i sängen bredvid min syster. Dags att ta tag i vardagen igen. Imorgon väntar lite redovisning på skolan och sedan ska jag upp på sjukan en snabbis och kolla lite. Funderar på att kanske ta en tripp på stan efter det men det är inte inplanerat än i alla fall.
Godnatt sverige
2010-03-14 @ 20:55:33 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fanny Olsson

Min allra bästa vän, all the way since 1992, fyller 18 år idag! Så grattis Fanny, nu är du gammal som gatan :') Hoppas du kommer ihåg att du lovade att hämta mig varje morgon och köra mig till skolan när du fått ditt körkort ;)
2010-03-11 @ 17:00:16 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarklänningar

Köpte två nya sommarklänningar idag, eller egentligen tre eftersom jag beställde den till höger i två färger. Längtar tills jag får dra på mig dem med ett par gladiatorsandaler till! Ingen tjock äcklig jacka och inga vantar eller något sånt, bara en enkel klänning.

2010-03-11 @ 16:42:39 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoes


När man sitter i en fjällstuga som nästan håller på att blåsa bort eftersom det är storm ute kan man inte mycket annat än tråna efter massa saker man inte har. Idag trånade jag efter en massa nya skor som jag skulle vilja ha hemma på min hylla. Grät nästan när jag såg hur mycket vissa av dem kostade bara. Men annars mår jag fint, skrev klart en analys till skolan som ska vara inne på måndag (nej, vi får aldrig lov) och var ute och hoppade lite i snön idag. Imorgon om det är fint väder ska vi åka lite skotran upp på fjället och grilla lite hotdogs. WUNDERFULL. Nu ska jag äta daimglass och mysa lite framför brasan.
Adios amigos
2010-03-10 @ 19:22:31 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Black Velvet



Jag tror fjällen och utlandet ligger lika i status för mig just nu fast på olika sätt. I alla fall efter en så härlig dag som vi har haft. Perfekt sol, perfekta grader och perfekt backe. Nu väntar en perfekt bastu och en perfekt middag innan jag ska lägga mig och sova PERFEKT!
2010-03-08 @ 18:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Susannes väg



Här spenderar jag och min familj med vänner närmsta dagarna på lovet. Huset är amazing, jag älskar det! Det är värre än så lyxigt som jag trodde det skulle vara. Ikväll ska vi vila och mysa i bastun och äta lite (läs: MYCKET) onyttigheter. Imorgon blir det snowboard och skidåkning, första gången för i år!
Solong suckers!
2010-03-07 @ 15:12:16 Permalink Foton Kommentarer (1) Trackbacks ()


Boogienight

Nu ska jag iväg och äta middag och mysa med mina världens bästa. Kommer troligen bli massa skratt och konstigheter eftersom vi träffas så sällan. Får se om jag sover över där eller om jag åker hem sent ikväll, mår ju som sagt fortfarande inte till 100 procent bra också vill jag inte smitta ner dom andra.
Imorgon bitti, tidigt som knas far vi iväg till fjälls. Får se om datorn hänger med så jag kan skriva lite, annars mina vänner så får ni ha ett super bra lov för det kommer jag att ha!
2010-03-06 @ 16:39:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Town

 

Var på stadens gator med familjen idag och köpte lite nödvändigheter till fjällen som vi åker till imorgon. Jag fick en väldigt fin och skön skidjacka, typ nästan en som ovan förutom några skillnader bara. Också köpte jag ett par vantar,  så nu är jag fit for fight-fjällen style! (Y)

2010-03-06 @ 16:15:37 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cocktailphotos


Asfina bilder från cocktailpartyt som var för en vecka sedan, lånade dessa från jossie och janna. Hoppas det är okej! Det är därför det kan vara dålig kvalité på dem. Nu sitter jag här som en uppstoppad valross och funderar på vad jag ska göra, troligen inget tills maten lagt sig så jag slipper spykänslorna av mättheten i alla fall!
2010-03-05 @ 19:29:08 Permalink Foton Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredagsmys


Idag är jag så jäkla sliten i kroppen, förstår inte riktigt varför. Troligen för att det är jobbigt att gå till skolan och måsta skrika för att rösten ska låta "normal" och i lagom tonläge. Halsen börjar göra ondare igen också vilket inte känns så bra, blir nog bara hemma ikväll och försöker kurera mig tills imorgon när jag ska vara med mina två bästaste och längst kända juniskärskollegor. Nu väntar mamma med maxmat så jag måste gå.
2010-03-05 @ 18:36:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Weekday for Sundsvall

Weekday skulle verkligen behöva flytta upp till Sundsvall så jag skulle kunna få gifta mig med affären och leva lycklig i alla mina dagar. Tycker det är så tråkigt att alla butiker försvinner från Sundsvall istället för att de kommer fler. Snart kommer det inte finnas några bra butiker kvar och då kommer vi få sy våra egna kläder av fårull som vi tagit från fåren utanför på gatan!
Jag tror dock att jag skulle kunna överleva på en enda butik här uppe, om den butiken vore Weekday, annars är det tveksamt!
2010-03-02 @ 18:38:03 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sicko





Det tråkigaste i hela världen är när man inte är frisk nog för att gå till skolan men inte sjuk nog för att tycka att det är okej att bara ligga rakt upp och ner i en säng. Så är det för mig idag, i halsen känns det som att hela saharaöknens kaktusar har flyttat in och när jag hostar vill jag bara gråta men ändå känner jag mig helt okejfrisk i kroppen, alltså inte hängig och så!
Bilderna ovan är i alla fall på lite nyköpta vackra ting som finns här i huset. Skorna är äntligen i mina ägor efter typ ett och ett halvt år cravings efter dom! Dom var dyr, men så jäkla mycket värd pengarna! Nu ska jag fortsätta sitta och sjunga låtar med mig själv och asgarva åt hur jag låter, det gör nämligen mindre ont när man håller igång rösten men det låter inte allt för fint, skulle någon komma hem skulle de nog tro att det står en brunstig ko inne på mitt rum och brölar.
2010-03-02 @ 13:57:22 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0