little shaking babies and drunkards seem to all agree

 

Hittade en massa fina smycken nyss. Funderar starkt på att låta mina köpfingrar klia fullt ut, så fullt ut att dom klickar hem lite finsaker till mig. Idag sitter jag, i myskläder, i en säng, under ett täcke, bredvid en man och bara myser. Tänkte inte vara så produktiv idag utan jag tror jag stannar här för evigt. Kanske sover till och från hela kvällen. IDAG ÄR DET FREDAGSMYS!

2010-10-22 @ 20:53:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


när isen ligger kvarHalkade runt på en halkbana igår, det var hur kul som helst och jag satt och skrek och skrattade när  jag och tjejen jag åkte med gjorde piruetter på banan med bilen. Mindre kul var dock att jag satt i baksätet på en liten BMW mellan en hockeyspelare och en dam på vägen upp. Kände mig aningen ihopklämd men mer synd tyckte jag om hockeyspelaren som inte fick plats med armarna ens.
Har otroligt mycket känslor och oroligheter inom mig idag. Skulle egentligen vilja skriva av mig här men det skulle bara orsaka mer oroligheter så jag nöjer mig med att säga att jag är otroligt sugen på att färga håret i liknande färg som på bilden ovan, lite mer varmrödbrun dock. Brunt hår är det finaste som finns!

Fredligt ut!
2010-10-21 @ 19:27:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kings of LeonHär
mina vänner, har ni det mest fulländade som någonsin vandrat på denna jord. Kings of Leon har äntligen släppt sitt nya album, och låtarna är bland de bästa jag hört. Perfekt mix av det Kings of Leon gör bäst, just nu är favoriterna Pyro, Radioacitve, Pony Up och Pickup Truck. När jag väl får skivan kommer jag att sätta mig i bilen på en gång och låta rösten som inte låter som någon annans fånga mig i lycka. God bless spotify som uppdaterar så albumet går att lyssna på samma dag som det släpps. Hallelujah!
2010-10-18 @ 13:32:19 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


pony-upDet går ett lyckorus genom min kropp. Jag längtar tills kroppen inte orkar längta mer, jag hoppas tills kroppen inte orkar hoppas mer, full med förväntningar. Jag tjuvlyssnar och tvingar mig själv att sluta, jag måste vänta. Imorgon tänker jag inte vänta mer, då tänker jag lyssna, och jag tänker njuta.
2010-10-17 @ 21:05:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


rotar efter motivation

Tänkte egentligen plugga nu, en lördagkväll, men min ork finns inte. Jag vill inte sätta mig och läsa massa sidor när jag kan ligga här, under ett varmt täcke, mätt och belåten och bara njuta. Borde dock eftersom det kan bli aningen svårt att lära sig så mycket som vi ska tills på tisdag annars.

Idag har jag jobbat järnet på förmiddagen och sedan nu efteråt åkt hem till min man och lagat middag med honom. Ska kolla på Salt snart, och kanske trycka i oss ännu mer onyttigt. På bilden ovan ser ni annars tre saker som jag surfar runt och försöker hitta, och även har hittat. Nu måste jag bara kunna betala dom...
I-landos problemos grande!
2010-10-16 @ 20:04:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I just want to sleep for a couple of daysÄr trött på mitt liv som enbart innehåller plugg, körskola och sömn. Behöver leva ett liv där man kan göra annat på kvällarna än att läsa 80 sidor historia, göra en läxa i bioteknik och skicka in engelska. Kommer lyckas köra på någon snart också eftersom jag suger på högerregeln... K-U-L-T.
Var så less förut idag att jag åt en kebabtallrik till middag. Dock vet jag inte varför jag tar kebabtallrik när jag ändå bara äter stripsen och salladen. Jag tycker inte ens om kebab.
Dags att bege sig till sängen nu, ska upp tidigt imorgon och stressa igenom en skoldag och sedan vidare hem och fortsätta min skoldag till sent på kvällen. Jag tycker studenter borde få extra betalt för jobbet de utför, vilken normal vuxen människa med ett normalt jobb tar med sig jobbet hem och fortsätter jobba till sent in på natten menar jag?! SHAME!
2010-10-11 @ 21:39:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KOL
Några av kings of leons låtar till nya skivan come around sundown har läckt ut på youtube och jag råkade tjuvlyssna lite, men avbröt mig själv. Kom på att det blir mindre glädje då när jag väl har skivan i handen och kan lyssna på riktigt. Men det lilla jag ändå råkade höra, var AWESOME! (kommer dock bryta detta imorgon och lyssna på alla)

Idag sitter jag bara rakt upp och ned i en soffa med min manskamrat, kommer snart somna eftersom jag varit uppe sedan kvart i 6 i morse. Var i all trötthet på väg att köra på två fotgängare och en annan gång stressa ihjäl trafikläraren. Tur att alla överlevde! Nu ska jag bege mig mot sängen och be om lite massage kanske. Godnatt!
2010-10-08 @ 22:45:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är historiaFörkylningen lever kvar i min arma kropp, försöker förgäves tvinga ut den genom att be en bön varje kväll men än så länge är det fortfarande som att någon stoppat in två korvar i näsborrarna. Ikväll tänkte jag plugga lite, men tydligen så vill inte kroppen det, så jag tror jag kör på varm choklad och de få söta chilinötterna som finns kvar istället. Kanske inte tillsammans, det lät lite snuskigt, men jag kan varva dom. Emelie Englund är nämligen expert på att äta mat. Imorgon ska jag köra lite på körskolan, TIO ÖVER SJU! så den människa som vill överleva ska alltså inte spendera morgondagen mellan 7.10 - 8.30 på vägarna runt om i Sundsvall. Adjö!
2010-10-07 @ 18:56:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Low DayTär på mig själv genom att sitta och kolla på sorgliga program. Gråter floder med en syster bredvid som gör samma sak. Först det senaste avsnittet av grey's så jag är förberedd tills ikväll då nya avsnitt börjar och sedan en film på canal+. Skulle egentligen läsa 80 sidor historia, men efter dagens matteprov är min hjärna av. Så jag lämnar det tills ikväll när jag ska sova, eller ännu längre. Nu ska jag uppsöka toaletten och sedan skicka iväg ett sms till modern. Peace out guapas!
2010-10-06 @ 19:30:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bad dayDyster dag, kommer skriva IG imorgon på matteprovet. Skämtar inte, fan vad skönt när matte är över till vintern! En förkylning håller jag på att dra på mig också, hela kroppen värker och näsan rinner. Dessutom har musen på datorn gått sönder. Idag är det banne mig tycka synd om Emelie dagen!
2010-10-05 @ 20:23:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Behöver luft


Dr martens, jag har hittat dom, till bra pris, ska jag köpa, det är frågan. Körde på körskolan idag, tyckte det gick apa men läraren tyckte tvärt om, körde disel, dog lite, svettades som en pung, blev röd som en apa. Nu ska jag plugga matte och svenska, äta lite mat också, och sedan bege mig till mannen. Trevlig kväll!
2010-10-04 @ 17:32:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LECJag behöver min Linnea och min Cecilia och en kväll utan plugg. En kväll då vi spelar musik och pratar skit, slår på en film och somnar efter tre minuter, vaknar mitt i natten av att Linnea pratar och går i sömnen, då vi äter så mycket onyttigt att vi tappar lusten efter tjockismat, en kväll då vi bara är oss helt enkelt.
2010-10-03 @ 20:38:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


PESTEN

Nu är det så där mycket i skolan så man får ångest och inte vet riktigt vart man ska börja. Ska man ta tag i Historia? Matte? Bioteknik? Svenska? eller kanske Samhälle?
Tyvärr, eftersom det är så mycket, så blir det så att jag sitter här istället för att börja med något alls och så blir det bara pannkaka. Tror dock jag ska skicka in biotekniken så är vi av med den, sedan ta tag i matte och läsa igenom lite och imorgon fortsätta med resten... försöka i alla fall.
2010-10-03 @ 16:12:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


River Bort SommarenIdag har vi städat undan sommaren. Alla utemöbler, blommor, kuddar och ljuslyktor har flyttat upp i vårat föråd och kommer stå där resten av året och halva nästa. Sorgen i hjärtat är stor. Jag och sommaren är som en tjockis och mcdonalds, de lever för varandra!
Nu ska jag sätta igång med dagens plugg som kommer ta exakt hela dagen. Jag måste få mitt tal att sitta asbra för att jag inte ska få IG imorgon på svenska och på fysiken har vi redovisning på hemprovet. Efter skolan sedan har jag min första körlektion på körskolan. NEEEEEEERVIS!!
2010-10-03 @ 12:13:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHYTudeluu!

Jag tycker juryn i idol bara skickar vidare miffon just nu. Det kommer bli miffo 2010 istället för idol 2010. Har för övrigt spenderat flera timmar idag med cecilia och vårat hemliga projekt till vår amigo. Slutade skolan 11 så kom hem vid halv 1. Nu ligger jag mest och dricker cola för mig själv. Det är så jävla skönt att vara själv ibland!

See you later alligator!
2010-10-01 @ 20:36:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

RSS 2.0