Today I don't feel like doing anything

 

Låten passar ganska bra in på mig idag.

 

Hade det grymt bra igår i alla fall. Fötterna pulserar av smärta fortfarande. Berättar antagligast mer om det senare, nu ska jag nämligen äta något frukostigt och sedan åka och hämta sakerna hos fylleemma, så jag hoppas hon är vaken. Ikväll blir det lugn och trevlig grillning och kubb hemma hos Hilma. Mysipyys.

2011-04-29 @ 14:58:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Superman

Så här sexig var jag i höstas när jag skulle iväg på maskeradkalas hos Roxana och idag smäller det igen. Fast denna gång gäller det en studentfest, 50-dagars närmare bestämt! Temat är nostalgi och jag med 4 av mina bästa klasskamrater har bestämt oss för att klä ut oss till ett mycket populärt tjejband back in the days med hits som wannabe och if you wanna be my lover. Ringer det några klockor?

Först ska vi mötas hemma hos Emma och fixa oss och äta middag, sedan tar vi ettan in till staden där vi möter alla kändisar vi känner. Tror denna kväll har alla möjlighter i världen till att bli en riktigt bra kväll!
2011-04-29 @ 12:20:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vattenförelefanter

Alltså, jag är kär... och till detta bör tilläggas att jag aldrig blir kär i filmer. Men jag kunde verkligen inte hålla mig nu! Okej, de kanske beror lite på skådespelarval i filmen också, men jag är heeelt såld. Fin film, fin historia, fin skådespelare.

 

P.S Mitt fripass i kändisvärlden skulle utan tvekan vara Robban P har jag kommit i underfund med nu, pinsamt att erkänna då jag aldrig känt så för honom förut, men alltså...!!! D.S

2011-04-28 @ 21:49:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Water for Elephants



Åhå, hur bra verkar den inte då?
2011-04-28 @ 15:08:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Subway in Heresneezedduck


Jag tror jag är sveriges konstnärligaste människa, denna bild har jag tillexempel redigerat i word. Hur många människor lyckas redigera något så här fagert i word?! Bilden ska i alla fall förklara att jag i dag ska åka en lång väg norr, till Härnösand, och äta Subwaaay! Anledningen till att min vän Matilda är med i bilden är för att jag inte kunde hitta någon bild på enbart mig när jag ser så här sugen ut annars... och för att hon är snygg såklart!

Dessutom måste jag in på Birsta (Bitchta) en snabbis och hitta utklädnadskläder tills imorgon då de är maskerad. Senare ikväll blir det även bio med vänner. Vill så gärna se Water for Elephants så längtan är stor. You gotta love påsklov!
2011-04-28 @ 11:33:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Clothing

 

Här är två av de sex plagg jag köpte i Stockholmen. Tröja från H&M och underbara jeans från Gina Tricot. De andra plaggen var så svåra att fotografera då de var svarta och mörkblå och mest blev en svart klump framför kameran så därför får detta duga. De andra plaggen jag köpte inkluderar dock en byxdress, shorts, linne och en transparent skjorta. Så, nu vet ni det. (och ja, det är okej att anteckna!)

2011-04-27 @ 23:15:02 Permalink Kläder och sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


James Vincent McMorrow

 

Som de fina bloggläsare ni är så får ni här två underbara låtar av en underbar människa. Cecilia introducerade mig för James Vincent innan vi åkte till Stockholm i helgen och vad ska jag säga, jag är frälst! Enyoj!

2011-04-27 @ 15:08:00 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


ö-sund


Morning!

 

Här har ni utsikten från mitt fönster i morse... eller inte, men jag önskar i alla fall att det vore så! Har alltid velat ha en drömfångare. En drömfångare och vitmålade renhorn att ha som en hängare. Fräsigt!

 

Nu har vi precis fixat stugan och sticker härifrån för den här gången om någon minut. Vi ska dock ta oss en sväng förbi Östersund innan vi åker mot Sundsvallet, så det är där vi kommer befinna oss närmaste timmarna. Nä, nu är det time att hit the road så att säga. Puss på er!

2011-04-27 @ 10:12:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Everyday I’m shuffelin

 

Hello friends and not so friends!

Ligger nu i min favvopose; horisontellt läge med datorn på magen och täcke på i en soffa med tv snett till höger så jag kan glimta på den när datorn sviker mig med roligheter. Förövrigt så tror jag inte att jag berättat att jag befinner mig i fjällen, men det gör jag i alla fall, med mannen! Kommer dock hem imorgonkväll någongång. Nej, nu ska jag försöka få liv i mannen och sedan ta med honom till frukost på altanen. Adjö!

2011-04-26 @ 11:41:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

 

Så här ser det ut när man har varit i Stockholm över dagen med sin amazonvän Cecilia. Huvudstaden nåddes vid 11.30 på dagen, då tog vi och gjorde Drottninggatan osäker en snabbis. Sedan gick vi vidare upp till söder där vi satte oss i en park och åt kycklingsallad och jordgubbar i den stekiga värmen. Efter detta fortsatte vi våra affärbesök till 18.00 (!!!!!) på kvällen. Man kan alltså säga att vi gick konstant i sex timmar vilket definitivt kändes i fötterna när vi satte oss på tåget hem. Lyckligtvis hade vi en subwaymacka med oss som gav oss energi på tåget så jag orkade köra oss hem sedan. Shopping blev det i högar, vilket jag lovat att visa Roxana, så någon dag framöver kommer de komma upp bilder på kläderna! Men nu är det mattaaajm!

 

 

2011-04-25 @ 17:38:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


230411

 

Morning Loves!

Här har ni mig! Lyckligt nyvaken med en stockholmsbiljett i handen. 08.09 går tåget ner som landar i Stockholms stad vid 11.30. Då lär det troligtvis bli någon slags lunch och sedan är det dags att börja springa runt som maniacs för att på kvällskvisten hinna med 18.30 tåget hem till Sundsvall igen. Dock har vi inte köpt biljetterna hem än, det tänkte vi göra där nere. Så har vi tur kanske det inte finns några biljetter hem alls och vi blir tvungna att stanna där för alltid! Prio ett att leta efter blir i alla fall studentskor, men känner jag mig själv rätt så kommer jag komma hem med allt annat förutom just de.

Nu ska jag åka och hämta Sickson och sedan beger vi oss till the trainstation! Puss på er!
2011-04-23 @ 07:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Morgonscones

 

Det är ju inte helt fel att vakna upp med solen skinandes i ansiktet samtidigt som man känner doften av nybakade scones i näsborrarna. Speciellt otrevligt är det ju faktiskt inte heller att avnjuta dessa scones i vårsolen på altanen.

 

Dagens planer: Laboration med mina och Roxana's ägg, klä på mig, köpa tågbiljett(!!!), fixa någon slags middag till mig och lillsystern och njuta av lov. Glad Påsk!

2011-04-22 @ 10:59:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stockelockelockholm

 

På lördag åker jag förhudligen till la svenska huvfudstada med Cecilia. Det ska bli skönt att komma till en stad där rådjur inte hör till de normala att möta på gatorna. I will shop 'til I drop, for real!

Idag har jag i övrigt varit en lat kvinna med undantag för en ministund på förmiddagen, då gick jag nämligen en minipromenad. Efter detta så har jag även: solat, rakat regnskogarna på benen, smörjt in kalhygget på benen med melonbodylotion från Body Shop, ätit grillat, ätit glass, målat naglar, planerat resa... så nej, det har icke varit en speciellt produktiv dag.

Detta är mange schmidt som talar ut, slut!
2011-04-21 @ 20:53:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kycklingsallad a la coffehouse

 

Idag har jag upptäckt ett under - kycklingsallad från coffehouse! Fast de är inte kycklingsalladen egentligen, utan vitlökssåsen som man får med. Den smakar nämligen precis som vitlökssåsen på Subway, jag ville slicka ur burken när jag var mätt, så god var den! Förutom denna underbara middagsupplevelse så har jag idag spenderat tid i skolan, ute i kylan, hos tandläkaren och på birsta. Det har varit kyligt, olyckat ute på birsta och tandskenan gör ont... men vitlökssåsen var ju god i alla fall! Nu blir det desperata hemmafruar med syster och sedan troligtvis sängen tidigt, även fast jag har sovmorgon till 3 imorgon, mahahah!
2011-04-19 @ 20:20:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Love Mondays

Vem har någonsin sagt att måndagar är en dålig dag? jag älskar måndagar! Jag har en lektion på skolan och sedan är det hemgång vilket dagar som denna betyder soool och värme! Ett litet plus i kanten kan ju också vara att jag dagen i ära fått tagit bort metallklumpen jag haft i munnen i 10 månader! Det var ett jädra slipande och polerande, men nu är det nästan klart, ska bara hämta ut skenan man ska ha i munnen ett tag efter imorgon = jag kommer inte våga äta något som man måste tugga på ikväll då tänderna kan flytta på sig!

Nej nu ska jag sluta sitta här och bege mig ut i de fina vädret istället. Och vänner... nej, det är inte någon som har kastat skit i ansiktet på mig och inte heller har jag solat genom myggnät även om man kan tro det. Det är helt enkelt mina 20 000 fräknar som kommit fram efter en vintervila på några månader.

Fin måndag till er alla!
2011-04-18 @ 15:11:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


SUNRISE



- Tagit mig en fin sovmorgon
- Städat mannens hus som var ute för visning under dagen
- Ätit glass i hamnen, som vi var tvungen att åka in till stan och köpa då den glassorten jag ville ha inte fanns i hela njurunda, med samma man
- Vunnit flera omgångar av kortspelande och pilkastande... fast jag förlorade nog mest.
- Byggt barkbåtar och släppt de i bäcken här utanför huset a la 1997 (JA, fortfarande lika underhållande)
- Matat mig själv med egengjort stunning pastasallad, tack gud för mina fina matskills!
- Lyssnat på bra musik och njutit
- Pluggat... NOT!

Det här är nog den finaste söndagen jag haft på länge. Jag vill tacka vädergudarna, familjen och även GB för deras förmåga att tillverka sveriges godaste glass!
2011-04-17 @ 18:44:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


If you're sad, stop being sad and be awesome instead



Jag är fantastiskt duktig på att prata i sömnen när jag sover bredvid min syster, har sagt både de ena och de andra när hon somnat efter mig. Här är ett vackert urval av saker:

e: vad gör du?!?!?
m: va?
e: va, nej fy, usch, den som körde hade glasögon på sig
m: va?
e: ja, men de kändes som den kom och körde med glasögon på sig

e: vad gör du här? :s
m: sover?
e: nej
m: jo
e: har du legat här hela tiden
m: nej, får jag sova här?
e: nej, jo, o jag å, ja skämta, hej!
m: hahah!
e: ha, läggav!

e: snören
m: va?
e: snören!
m: vadå snöare?
e: MEN SNÖREN, bakom dig, vänd dig om och kolla!
m: aha?
e: är de inge snören bakom dig?
m: nej?
e: nähä, då måste jag ha drömt

e: HAN VILL INTE!
m: vadå han vill inte?
e: ja, du ser ju hur han ryggar tillbaka, du kanske har dålig andedräkt eller nått

Dessutom har jag en gång legat ner och sagt "ååh, men åååh" sedan suttit mig upp, dragit ut trosorna från kroppen låångt och sedan släppt dom rakt på magen och därefter lyckligt lagt mig ner och somnat om.

Ganska speciell tjej alltså! Men jag är ingenting jämfört med min vän linnea, där har vi en tjej som verkligen vet hur man gör allt möjligt i sömnen. Henne skulle man spela in!

Nu ska jag fortsätta spendera denna kväll med rapporter av alla dess slag, men de är lika bra då jag ändå ska upp tidigt och jobba imorgon! Trevlig fredag mitt fina folk!

2011-04-15 @ 20:33:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm lovin it



Det är ju faktiskt inte döjobbigt att plugga när man får sitta ute i 20 grader och sola samtidigt. Dessutom förhöjs lyckoruset när man äter donken på kvällskvisten och åker på sightseeing i njurundas skogar med sin pluggpartner.
2011-04-11 @ 20:42:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


100411



Befinner mig mitt i magknipens land just nu. Man brukar säga äta bör man annars dör man,  inte äta bör man tills man dör man som jag precis gjort... Köpte min balklänning tidigare idag, vacker som en dag, men kanske snart för liten om jag fortsätter i den här takten!

Tänkte för övrigt spendera hela den här veckan med att plugga samhälle, engelska och fysik, sedan på fredag (lördag om jag får det ändrat för mina vänner) tänkte jag gå på bio och äta nomnom med mina fina, Hilma och Cecilia. Förutom detta är det även jobb fredag och lördag. Söndag är vilodag och sedan på måndag händer något mina vänner som jag längtat efter i 10 månader!! Wohoho! Nu är de dags att återgå till Big Brother, sveriges sämsta men ändå bästa program! Sov gott.

p.s bilden döjer en mysig sova-låt, klick klick! d.s
2011-04-10 @ 22:11:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


040411


Jag skrev högskoleprov i helgen, det var en traumatisk upplevelse som jag aldrig kommer spendera 350 kronor på igen i alla fall. Det gick horribelt dåligt och jag var horribelt trött när jag kom hem. Dessutom var (läs: är) jag väldigt förkyld men det stoppade mig inte från att senare på kvällen åka och fira Laura som fyllt 18 år. Igår kurerade jag mig från förkylning vilket jag även kommer spendera dagen med. Senare ska jag även iväg och ta bort stygnen i tån vilket känns smärtsamt då en del av tråden fastnat i huden... men jag hoppas det går bra ändå! Nu blir det frullebulle!
2011-04-04 @ 09:38:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0