lite av livetHar den senaste tiden haft några riktigt fina dagar med fina vänner. En recap till alla som vill se.

Tisdags: Åkte moppe som jag inte gjort på år och dar med Cecilia och broder P, undersökte massa loppisar, hämtade upp Hilma, åkte och tittade på hundvalpar, åt pestokycklingmiddag halv 10 på kvällen hos Cecilia och broder P, kollade på film, njööt.

Onsdags: Vaknade till fint väder bredvid Hilma och Cecilia, åt frukost och gick en promenad med doggybag, gick hem igen och åt jordgubbstårta utan någon speciell anledning, skjusade Hilma till bussen, åkte hem, bytte om, åkte och kvällsbadade i Åkersviken med Cecilia, kollade på film och somnade hos Cillyson.

Present day: Vaknade tidigt, gick ut i solen och njöt, fyllde upp Cecilias utebadkar, satte oss och stekte i badkaret, sprang i vattenspridare, åkte hem och bytte om och sedan vidare in till stan där jag köpte min finaste jordglob, I'M LOVIN IT! Åkte hem, bytte om och sedan cyklade jag och mannen ner till Åkersviken för kvällsbad i mysigt och riktigt varmt vatten!

Nu ligger jag i sängen med en björnpuppa på huvudet, kuddar runt mig, täcke på mig och bara mår. Söker lägenheter och funderar över nödvändigheter som ska göras imorgon. Ska ringa KTH och jobbet, färga ögonbryn, söka upp försvunna kläder, hitta en mother f-in lägenhet!! and so on. Hard work work!
2011-07-28 @ 21:51:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


DeppingdeppingGud vad jag deppar. Ser ni inte ångesten i mina ögon?!
Saker som är negg i mitt liv just nu:
1. Finns INGEN lägenhet i Stockholm åt mig. Jag har lämnat intresseanmälan på 20 lägenheter minst. Har inte fått svar på en enda, inte ens "Tyvärr, lägenheten är redan uthyrd" utan det är bara helt tyst. Så nu vill jag bara fråga: vad är fel på mig eftersom ingen vill hyra ut åt mig?!?! Är det för att folk ser mig som en ginger utan själ? För jag lovar, jag betalar ändå!
2. Mitt hår är slitet som jag vet inte vad. Behöver verkligen en klippning. Dessutom har jag hår som formar sig som det själv vill. Det vill säga precis som jag inte vill.
3. Det är dåligt väder... vart är sommaren?!


2011-07-25 @ 18:58:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


7 timmar promenad - non stopIdag har vi gått på stan 7 timmar non stop. MINA BEN!! Ändå skulle jag lätt gått i 7 timmar till om butikerna varit öppna. Inget gnäll här inte!

Mitt bästa på hela dagen var i alla fall när en tjej kom fram till mig inne på Weekday och frågade om jag jobbade där. Det var min mest nöjda stund på hela resan. Annars har det varit dåligt på shoppingfronten. Jag har mest bara gått och kollat och sedan inte köpt... Har just nu en stickad tröja från h&m, en stickad tröja från Weekday, ett linne från American Apparel och ett par världens vackraste skor (ser ut som acne pistols utan klack = sviiindyra) i min hjärna som jag känner att jag skulle köpt...

Tänker förhudligen inte åka hem från huvudstaden utan det heller. Så imorgon tänker jag tvinga med mig någon till stan och köpa det. Även fast alla vill åka till skärgården och bada.

Ikväll blir det chillin. Ska även försöka lära päronen (och mig själv) att att köra lite suffledance. Kan bli spännande!

Puss!
2011-07-21 @ 21:27:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moves Like JaggerBjuppar på en låt medan jag är på drottninggatan, södermalm, plattan, gallerian and so on och skaffar mig kläder och ännu finare skavsår. Jämarns vad glad man blir utav den!

2011-07-21 @ 11:27:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Götgatan 67 med OlssonfamilyMe love Stockholm!

Dag ett av fyra har varit helt perfo här i huvudstaden. Har spenderat tiden med att gå, gå och gå... i 25 grader och klarblått. In och ut i affärer, till och från lägenheten (som för övrigt har perfekt läge på södermalm) och fram och tillbaka från uteserveringar där vi fyllt på med vätska i alla dess former.

Vi ungdomar, dvs jag, Mikaela, Fanny och Agnes spenderade också en stor del av dagen med att leta kläder, vilket slutade i skavsår och trötta ryggar. Men kläder hittade vi vill jag lova!

Great day som snart ska avslutas för Emelie Englund eftersom vi klev upp way för tidigt imorse för att ta oss till Stockholmen i tid! Godnatt lovers!

2011-07-20 @ 22:16:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh, happy day!Hejdå Snusksvall, HEJ STOCKHOLM!


2011-07-20 @ 07:55:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mission impossibleMorning loves!
Idag är det jobbdag, 12-18. Resten av dagen kommer jag spendera med lägenhetstittande, precis som jag redan gjort i två timmar nu. Det är ungefär som mission impossible, men skam den som ger sig!

Men ni vänner som läser det här, känner ni att ni vet om någon som har en lägenhet till övers i Stockholm eller vet någon jag kan ha en chans hos. Hör av er!

Puss!

2011-07-15 @ 10:46:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KTH


Idag är mitt liv bara helt totalt sinnes. Jag fattar ingenting.

Till höst flyttar jag till Stockholm. Staden jag sedan många år har velat flytta till. Idag fick jag reda på att jag blev antagen till mitt första val. Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling på Kungliga Tekniska Högskolan. Jag trodde aldrig, och då menar jag ALDRIG, att jag skulle komma in. Tokgrät, förmodligen av förvåning och chock, när jag såg ordet "antagen" på studera.nu. Aldrig har jag känt mig så tom, fattade verkligen ingenting. Allt jag hade i huvudet var "Hur fan gick det till?"

Nu är jag mest bara otroligt glad! ... och fundersam. Många frågor som ska besvaras innan jag kan sätta min fot på campus och känna mig som en studerande. Vart ska jag bo? Hur ska jag ha råd? Vart fixar man lån? Vart får man tag på böcker? Hur fasen gör man?!

Största oron dock, som gör att allt kan gå åt helvete, är bostad. Kommer bli ett jäkla letande. Allt jag kan göra nu är att be till bostadsgudarna. Hoppashoppashoppas!
2011-07-14 @ 22:08:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


SlushdrinkNågot jag och Matilda planerade att göra under Peace and Love men aldrig hann va en drink på en slurpee. Nästa gång det är partytime ska jag fixa det. Det ser ju jäkligt gott ut i alla fall!
2011-07-13 @ 22:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ginastafetten
Det behöver du till Ginastafetten:

1. 2 Hinkar fyllda med vatten.
2. 2 Plastglas
3. 2 plankor på varsin stock/grov pinne (så de bildar en gungbräda i minifomat)
4. 2 stora PET-flaskor

Så gör man Ginastafetten:
1. Dela upp deltagarna i två lag och ställ dem på led.
2. En efter en ska deltagarna springa fram, fylla plastglaset med vatten från hinken och ställa denna på ena sidan "gungbrädan".
3. Därefter ska deltagaren stampa på andra sidan av "gungbrädan" så att plastglaset med vatten flyger upp i luften.
4. När glaset är i luften är självklart uppdraget att fånga det, med så mycket vatten i som möjligt, och fylla PET-flaskan.
5. Första laget att fylla flaskan vinner!


Fick prova på denna stafett igår med päronen och deras vänner. Så jäkla rolig! Man blev dyngsur, skrattade som en idiot och fick i maximalt i en droppe per omgång. Förlorade gjorde mitt lag också, damn it! Men jag ä int bitter!
2011-07-12 @ 18:48:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KvällsdoppEftersom det inte blev någon båtåka eller bad igår på dagen med Cilly och Tilly begav jag mig senare på kvällen ut till klipporna i Juniskär för ett kvällsdopp med Linnea, Jocke, Albin och Forzza. Man kan väl inte påstå att det var sådär jätteskönt att hoppa i men vi lyckades i alla fall.

Idag ska jag jobba... Yaaaaay! 14-19.30, jättefint pass. Kommer bli awesome. I love my job! Speciellt när det är klarblått ute och hundra grader. Nu: DUSCHA!
2011-07-11 @ 10:51:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


a freak like meMåste bara få säga att:

1. Sundsvall är en stad full med otrevliga människor. Kontrasten mellan Sundsvall och andra städer är så enorm att jag blir galen. Tacka vetja för att jag kommer flytta härifrån snart, kommer inte sakna staden ett ögonblick.

2. Jag drömde världens psykodröm. Vi blev inlåsta på ett "hotell" som egentligen var ett psykhem (in style of Shutter Island) där människor blev behandlade riktigt dåligt. Flydde, blev jagade och mördade de som jagade oss med en osthyvel... alltså va?!

3. Jag tänkte bege mig ut på havet och sola på en öde ö med Cilly och Tilly idag. Lugna ner mina nerver, tänka på endast trevliga saker. MYYYS.

4. Blev ingen båt, ingen sol och inget hav. Kaptenen med båten kunde inte så vi avbokade.


Adjö!
2011-07-10 @ 12:14:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


cravingsLysande jordglob att mystitta på, renhorn för att hänga kläder/smycken/eller bara för att ha, basebolljacka i svart med svarta armar i skinn, t-shirt med kors.
2011-07-09 @ 18:26:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 7Söndag. Fortfarande irriterat och jobbigt samtidigt som tröttheten dödade från insidan. Packade, åt Burger King och drog hem. Samtidigt gnagde ångesten från insidan. Ville vara kvar, umgås mer, skratta mer, sola mer, njuta mer. Men livet är väl aldrig rättvist? Astrevlig resa i alla fall, skulle göra om den hundra gånger om jag kunde! Nästa sommar, då jävlar, då blir det festivalsommar!
2011-07-09 @ 10:35:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


saturday, oh saturdayMorning loves! Idag står en lunchdejt med Cecilia och stanvandrande/shoppande på första delen av schemat. Pappa fick nämligen gratis mat- och dryckbiljetter till Gatufesten för någon dag sedan och eftersom han inte brukat dom och sista dagen är idag så bjöd jag med Cilly för lite gratislyx. Så jäkla snäll chey!!

Sedan, när vi uträttat våra ärenden, blir det hem och svida om, återvända till staden, kolla artister och umgås. Helt OK! Nu: tvinga upp mig själv ur sängen och börja göra mig i ordning. Tjing!
2011-07-09 @ 09:45:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


men baby, om det ändå var så enkelt
2011-07-08 @ 21:32:58 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


mama, i don't wanna die
Känner mig kreativ idag, men har lite att vara kreativ med. Tänkte ta en promenad, men orkade inte röra mig utanför dörren. Tänkte klippa i lite kläder, men när jag inte hittade någon sax gav jag upp forever. Det slutade med att jag åt tacos med min syster, hittade på en dans åt JASON DERUUULAH och kollade på kläder över nätet.

Nu ska jag peppa mig själv i mitt tycksyndommigjagärensamhemma-mode med lite Bohemian Rhapsody på hög volym och mer klädtittande. Har också smått börjat smida planer för morgondagen. Spännande planer. Moha!
2011-07-08 @ 21:09:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 6Lördag. En dag med mycket trötthet, illamående och irritation. Till en början fungerade allt fint, vaknade vid halv ett utslagna och promenerade lite överallt. Gick till festivalområdet och åt lite föda i form av nachos medan vi kollade på Kapten Röd och sedan promenerade vi tillbaka till campingen.

Där började the drama. Blev irriterat folket emellan vilket gjorde att min mastermind kände att det var lika bra att separera. Så jag tog med den enda mannen i sällskapet in i ett öltält och stannade där tills solen försvunnit helt. Träffade där på funktionärlinnea som jag hjälpte med toalettpapper. Matilda slöt även hon upp och hjälpte till, samt Andréa och Felicia. Träffade trevliga stockholmare och annat folk så hade verkligen ingen lust att lämna tältet men det gjorde vi dock, lagom till Journeys slutkläm. Sedan gick vi och kollade lite på Foreigner innan vi återgick till tälten och umgicks med tältgrannar.

Även denna kväll fick dock ett tråkigt slut med tråkiga nyheter. Äckel det finns ute i världen! USCH! Runt soluppgång somnade vi i alla fall fint i Rikards tält. Jag, han och Matilda trängde in oss och efter att vi skrattat ihjäl oss åt fula videos en stund snarkade vi alla vackert i kör.
2011-07-08 @ 19:29:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 5Vaknar sent på fredag tack vare att solen var bakom massa moln = inte lika dödande i tälten. Dock blev det varmt under dagen som vi spenderade i lugnt tempo om jag inte minns fel. På eftermiddagen drog vi oss in till festivalområdet för att se Petter (tror jag) för att sedan återvända till campingen igen. På väg till campingen hittade vi också mysigaste stället där man kunde göra egna armband. Jag gjorde ett, vackert som en dag, men gav bort det för en puss på pannan. Än idag känner jag mig billig...

Väl tillbaka på campingområdet spenderade vi tiden med sjukt roliga och trevliga tältgrannar. De introducerade POWERHOUR! och man behöver väl inte mer än höra namnet för att förstå att det inte slutade bra. Just denna kväll slutade riktigt dåligt med en panikslagen Emelie och ett sjukhusbesök som varade hela natten. (Dock var jag inte där för min skull. Så mama, relax! Riktigt synd då jag gärna umgåtts mer med tältgrannarna, men det är sånt som händer! Hemma bland tälten och tryggheten var vi i alla fall 08.00 på lördagmorgon där vi alla däckade gott.
2011-07-08 @ 12:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rymma

2011-07-07 @ 22:47:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 4Torsdag... flumdag. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. 30 graders värme, trötthet och solsting är ju inte precis de faktorer du är ute efter för att överleva kvällen utan att något sjukt händer.

Solstolar vek ihop sig utan anledning, kroppar var sönderbrända, hår var skitäckliga och toviga, jag fick den bästa näs- och ögonrengöring jag någonsin fått när Matilda spillde en drink över mig medan jag låg i en obekväm position i en brasse som fällt ihop sig, illamående kom efter en langos och ledde till sovande under Ziggy Marley men hoppande och skrikande under 30 seconds to mars (för alla utom mig som fortfarande mådde piss och cecilia som vänligt satt med mig).

Avslutade i alla fall kvällen med att galet dansa till M.I.A och gå det längsta partytåg jag någonsin sett ever, lovar att det var över 150 pers med i ledet, under The Ark (som för övrigt var så grym att publiken grinade)
2011-07-07 @ 18:34:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


StudentbilderÅh! Längtar man tillbaka något när MiMa foto skickar ut studentfoton på det här viset?! Det är helt sinnes att man ens tagit studenten!

Idag skiner solen i alla fall så nu ska jag ringa och väcka min vän Cilly och sedan ska vi + en tredje amazon vid namn Hilma bege oss till berga för sooool.

P.S Mina tänder är nu färdigställda och jag är asnöjd, FREEEDOM!!! D.S
2011-07-07 @ 09:49:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


They call it gatufestWhat a great day! Började den fint med en trevlig sovmorgon och god frukost. Därefter blev det en tripp till sjukan och en påhälsning hos farbror tandläkardoktor. Dock var inte farbror tandläkardoktor helt nöjd med the outcome så jag fick en ny tid imorgon 8.15, jättetack... verkligen! Sedan for jag vidare ut till tranviken (!?) av alla ställen på hela jorden och träffade Matilda med amigos för lite bad och sol. Jättetrevliga amigos, diggade dom starkt!

Runt femtonhundra blev det hemgång efter en runda MAX <3. Hemma hann jag bara klä på mig, raggarduscha och fixa håret innan det var dags att återigen dra mot staden, Gatufesten nalkas ju som sagt i Sundsvallet. Träffade gosisar och satt i öltält mestadelen av kvällen. Många skratt och fulisar, precis som det ska vara!

Nu är jag hemma, ihjälfrusen, efter en mördartur på en crossmoppe från kvissle, utan hjälm, i endast shorts. Tänkte slå igen ögonen och sova. Kanske är dags med tanke på morgondagens tidiga uppstigning. GODNATT!
2011-07-07 @ 00:40:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 3

Onsdag. Min dag. Kings of Leon spelade.

Morgonen/Dagen: upp astidigt på grund av andningsbrist i ett kokande tält. På med badkläder, iväg till en sjö och steka. Lyckades med världens kap också. Istället för att ta festivalbadbussen på 50 kronor så frågade vi en vänlig borlängebo om en vanlig stadsbuss skulle ta oss till ett bad, och se på fan! Förutom att vi bara betalade 17 kronor så kom vi även till en badplats som inte alls var lika befolkad som den mindre dit alla festivalare skickades. Success!

Kvällen: En lång jäkla transportsträcka (dock en förbannat rolig sådan), full av förväntan inför Kings of Leon. Kollade Paulo Nutini också, söt och asbra, vilket var plus! Kommer dock inte ihåg vad som hände efter Kings, var väl antagligen i min egen drömvärld, men det var förmodligen askul! Kanske gick vi till tältgrannar, kanske inte. Somnade gjorde vi i alla fall någongång när solen gått upp igen.

Dag 3 - Slut!
2011-07-06 @ 10:52:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 2
Dag 2 vaknade vi TIDIGT av den äckliga värmen som gjorde att våra kroppar klibbade av svett inne i tälten. Sedan går det rykten på byn om att vi spenderade dagen på en badstrand, men jag har promt för mig att vi inte gjorde ett korvöre på hela dagen utan gick mest runt och kollade läget, solade, åt glass och senare på kvällen undersökte festivalområdet där vi såg lifelike aka. Marshall från How I Met Your Mother. Sedan -> hem och tältsova.

The end of day 2!
2011-07-05 @ 20:56:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest-i-val dag 1Ska försöka mig på det här med att återberätta veckan nu, med start måndag. Men det ni fjärtar som läser det här måste förstå är att det är en smärre omöjlighet att komma ihåg allt i rätt ordning och shit efter en vecka med konstant solsting...

På måndagen började i alla fall resan, det är jag säker på. Åkte tio, var framme tre. Köade därefter till transferbuss, bandutlämning, insläpp på camping och placeringavtält-utgivning. Ungefär tolv timmar efter att vi lämnat Sundsvall kunde vi äntligen sätta oss ner och njuta, 7 timmar efter att vi kommit till Borlänge alltså.

Minns det som att vi alla var rätt utslagna efter köandet och spenderade därför kvällen vid tälten med kortspel och prat med massa konstiga filurer som smög förbi då och då. Därefter slocknade vi alla fint i våra tält.

Slut på dag 1!
2011-07-05 @ 19:52:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


They call it festivalEn underbar vecka, med underbarheter och underbart väder. Uppdatering kommer när min kropp återhämtat sig aningen. Tänkte kanske ta p&l-veckan dagsvis så ni får se allt ruligt vi hittade på! Peace.
2011-07-03 @ 21:42:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0