Idag har jag......åkt bil in till birsta med en lillasyster och köpt tröjor och lite blommiga skor, varit trött och låtit som en rökargubbe med slem i halsen när jag andats, ätit kycklingfilé på sundsvalls enda stekhus när jag firat en gammelmormor som fyllt 80 år, skjutsat mina nästankusiner på innebandycup, gjort mig en milkshake, tagit bort plåstret på min nyopererade tå (THAT'S RIGHT!!), äcklats av vad som fanns under plåstret, målat mina naglar, råkat, under en lekstund, kasta en napp rakt i min katts huvud som nu gör allt för att undvika mig och känt mig som en livrädd gumma sittandes på passagerarsidan i bilen medan den yngsta i familjen fick prova på hur det kändes att köra bil (lugna stjärtnerverna, hon fick köra på ettans växel på en öde väg, inga liv riskerades.)

Nu ska jag fortsätta min otroligt händelserika dag med att sitta här, ensam, övergiven, filosoferandes, gubbslemmandes och uttråkad. Godnatt mina kära!
2011-03-26 @ 23:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ja' ä inte bitterHola Guapas!

Jag förstår egentligen inte varför jag inte skriver här oftare när jag tycker det är så otroligt underhållande att titta tillbaka i arkivet och se vad jag hittat på. Tänkte därför delge er i lite spännande skvaller kring mitt liv de senaste månaderna. Men för att det här inte ska bli ett milslångt inlägg tänkte jag göra det i punktform, med start nu:

1. Höst- och vinterdepressionen som jag tydligen hade i de förra inläggen är borta.
2. Jag har infekterat nageltrång = blod, var och synligt kött. namnam!
3. Jag har beställt 2 studentklänningar (valmöjligheter mina vänner)
4. Jag har funnit en billig balklänning och väntar nu på att mamma eller pappa ska finansiera den.
5. Jag har (tack så in i brasan jobbet!!) åkt på en hyffsad restskatt...
6. Restskatten leder till att jag inte har råd med mycket alls (gatuhörn nästa!)
7. Jag har varit på sjukan och till tandläkarn allt för många gånger (3 gånger bara den här veckan)
8. Jag har kommit i underfund med att jag är född på totalt fel plats (därav höst- och vinterdeppen)
9. Jag har börjat fundera på vad jag ska söka till för högskola (men slutat fundera när jag sett något betydligt mycket mer intressant någon annanstans... jag har alltså inte funderat speciellt mycket)
10.  Jag har pluggat, jobbat, umgåtts med vänner, lidit av sinnesförvirring (eller?), varit ungdom och fått löning.

Så man skulle väl kunna säga att jag, trots nageltrång, sinnesförvirring och femtioelva tandläkarbesök på två månader har blivit en lyckligare varelse. Kanske mest tack vare mindre plugg och ljusare dagar, men det är ju bara hypoteser med tanke på att jag måste fortsätta plugga nu och sluta skriva här. Men jag, ja' ä inte bitter.2011-03-21 @ 15:32:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0