the one

Ursäkta för min dåliga uppdatering, men det har varit fullt hus all the time nästan.

Torsdag dag var om jag ska vara ärlig inte den jobbigaste dagen jag varit med om, först satt jag i sofforna och socialiserade med klassisar, sedan kom Emma och  gjorde oss sällskap, pratade ett tag med henne och sedan kom vi på att vi inte hade några lektioner alls på hela dagen. Då blev Cecilia galen och begav sig hemmåt snabbare än ögat. Eller i alla fall bort ifrån oss upp till lillalenny som satt på våningen ovan :)
Jag, Matilda och Emma kände inte alls för att gå hem för vi ville veta våra betyg så vi stannade kvar och som planerat så flanerade vi in i ett klassrum och anföll projektorn och högtalarna med Matildas filmer :d
Först kollade vi på madagaskar 2, Jag, Emma, Matilda och David, efter den blev det lunch, pannkaakaa. Gick direkt tillbaka till klassrummet och kollade på Stephbrothers vid 12 kanske, dock så hade ryktet om våran biosalong spridit sig så nu var det fler som satt där, efter ett tag gick vi och pratade med Linda och Johan om betyg, både glädjande och mindre lyckade besked. När vi pratat med dom återgick vi till våran egen lilla biosalong och kollade på the shining. Jag vet inte jag, tyckte inte den var sådär över bra. I slutet på filmen drog vi vidare till andra sidan och pratade med Jimmy the suede teacher om betyg där. Tjejen som var 1.64 med skor innan gick därifrån nöjd som fan och 10 meter längre :D
Kollade klart på filmen och sedan gick jag ner till mamma på face och umgicks lite där i väntan på att min kärlek skulle sluta.
Mannen kom ner vid kanske kvart över fyra/ halv fem. Lillis och Albin kom in och tjoa hej en snabbis också. Sedan bar det av på julklappsletning. Har till alla förutom Jocke nu, den som kommer bli krångligast. Den som måste vara bättre än alla andras :')
Blev lite mer kolla till mig än julklappsletning måste jag erkänna :p

Sedan åt vi och åkte hem till Jocke där jag sedan spenderade natten :')

Imorse vaknade vi sjukt mycket försent som vanligt! Vi ställer klockan på halv 7 men kliver inte upp förrän typ 20 över. Sedan blir det stressa i 10 minuter här hemma innan vi måste kubba till bussen.
Men det är alltid lika mysigt vad vi än gör så det gör inget att man måste springa lite :))
Väl på skolan efter mycket löpning fram och tillbaka efter min kärlek och massa pussar och kramar hade vi lite halv klassträff innan vi blev indelade i grupper. Jag, Emil och Daniel i en grupp med typ 2 pers från varje klass. Sp1, Sp2 och Nv2.
Sedan hade vi massa tävlingar och lekar. wohoho.
Efter det hade vi samling hela skolan också körde lärarna en egen liten trudelutt.
Gröt och sedan hemgång.
Ringde upp Jocke och mötte han på mammas jobb, åkte med halv tolv bussen hem till han ((:
När vi kom hem hit slängde vi oss i sängen och somnade nästan på en gång, vakade vid fem över halv tre. Kom på att vi skulle ner till bussen och in till stan och kolla på bio, så vi fick löpa igen :') fint det!
The day the earth stood still var vi bjuden på. En hel salong för oss själv eftersom Hanna som vi blev bjuden av hade ju vunnit en egen visning :D
Efter bion tog vi bussen hem till Jocke igen och gjorde mat.
Nu ska vi kolla på Kung Fu Panda och mysa med massa annat hela kvällen så jag måste gå!
 
Får se om jag hinner skriva imorgon, har rätt fullt då också, träning,stan,nathalie,barnvakt,hem,linneaochcecilia kommer, umgås hela kvällen.
Det blir säkert bra.

nä men filmen och min älskling kallar nu.

Hejdo.


JoakimErsson, Du är verkligen den bästa för mig, jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket du betyder
2008-12-19 @ 21:15:13 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0